Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]
  • Πεμ 21 Νοε 2024, 20:40
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  (Αναγνώστηκε 271084 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Όντως από Λευκίμμη που έφτασα με το καράβι και λίγο μέχρι πρίν την Κέρκυρα σε μερικά σημεία έκανα λήψη από Παναχαϊκό κυρίως το 102.7 έρχεται εδώ πέρα πιο ισχυρά και ο 90

Συγχώνευση: Κυρ 16 Απρ 2023, 17:56
Επίσης και τα Ακαρνανικά στο νότιο κομμάτι του νησιού περνάνε,στο ράδιο πχ που άκουγα το δεύτερο στο νότιο κομμάτι μου έπιανε περισσότερο το ραδιόφωνο μου στο 91.3 των Ακαρνανικων

Συγχώνευση: Κυρ 16 Απρ 2023, 18:12
Τώρα πάντως για τα HD της Digea εγώ στην αρχή φανταστικά ότι έφταιγε η τηλεόραση του ξενοδοχείου γιατί ήταν λίγο φτηνιαρικη, αλλά ύστερα και σε άλλο σπίτι γνωστών που πήγα σήμερα παρατήρησα ακριβώς το ίδιο, δηλαδή κάνει ένα σπάσιμο η εικόνα σταματάει και μετά από 5 δευτερόλεπτα επανέρχεται

Αποσυνδεδεμένος otrellaras

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2019
  • Τόπος: Κέρκυρα
Σπασιματα ειχα, όσο η κεραια ηταν προς ακαρνανικα και είχα προβλήματα με τη λήψη του 2ου mux της ΕΡΤ όταν με τη μεταβαση σε HD, πήγε στην ίδια συχνοτητα με το Klan). Από τοτε που αναγκαστικα τη γυρισα Παντοκρατορα η λήψη είναι πολύ δυνατη και χωρις κανενα σπασιμο...
Κέρκυρα- Octagon SF8008 4kHD με diseqc 16x1 με θεσεις 1-κινητό 180 2-σταθερό80εκ με 2lnb (0,8w-4,8e) 3-σταθερό 80εκ με 3lnb (7e-13e-19e) 4-σταθερό 80εκ με 3lnb (9e-16e-23e) 4-σταθερό 80εκ. με 3lnb 39e-42e-46e) 5-σταθερό 80εκ  10est
Dreambox 7020HDv2v με σταθερό 80εκ με 2LNB 13est-19est

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κερκυρα
edited
σας λεω σιγουρα, σε καποια σημεια, καποιοι δεν πιανουν καλα/σωστά τα HD γιατι εχουν χαμηλο σημα, μου το εχουν πει πισω απο τον λόφο Αβραμίου προς λύκεια και προς πλατυτέρα, προς κοτσέλα, πισω απο την παλια πολη κλπ που υπαρχουν υψωματα μπροστα, δυτικα ειναι πολλοι που δεν τα βγαζουν ενας και εγω ... ακομα και καποιος που εχει οπτικη, αν δεν εχει την κεραια καλωδιο κλπ τζιτζί ή εχει μικρη απλη κεραια, με μη καλο ενισχυτη ή χωρις, παλι θα κανει τέτοια κόλπα (σπασιματα, κολληματα, ροζ γραμμες, πιξελς) στα HD

• Νέο Μέλος
  • *
βαζει μια καλυτερη κεραια και εναν ενισχυτη και τελειώνει..
Το πρόβλημα ειναι σε περιοχές όπως η δική σου που το θεμα δε λυνεται με ενισχυτη και εκει επρεπε να λειτουργει (όπως παλια) η Ρόδα, ή σ=εστω να σας χαρακτηρίσουν ως λευκή περιοχή και να δώσουν δωρεαν δορυφορικά πιατα, όπως στον Αη Γόρδη και αλλου
Κέρκυρα- Octagon SF8008 4kHD με diseqc 16x1 με θεσεις 1-κινητό 180 2-σταθερό80εκ με 2lnb (0,8w-4,8e) 3-σταθερό 80εκ με 3lnb (7e-13e-19e) 4-σταθερό 80εκ με 3lnb (9e-16e-23e) 4-σταθερό 80εκ. με 3lnb 39e-42e-46e) 5-σταθερό 80εκ  10est

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: XEIMARA
Μπάμπη καλησπέρα. Πριν από μερικές μέρες ξεκίνησε από την συχνότητα 43 το μπουκέτο top top channel άμα μπορέσεις κάνε μία αναζήτηση

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Εγώ ανέφερα ότι και τα δύο mux των HD 22,29απο Παντοκράτορα έχαναν το σήμα δηλαδή για 5 περίπου δευτερόλεπτα έκλεινε τελείως ο πομπός

Συγχώνευση: Δευ 24 Απρ 2023, 08:44
Δηλαδή γίνονταν ένα μικρό σπάσιμο στην εικόνα και σταματαγε το σήμα για λίγα δεύτερα και επανέρχονταν κανονικά,δεν ήταν θέμα κεραίας να κάνει γενικώς σπασίματα κλπ διότι και στο δωμάτιο πού ήμουνα γίνονταν και στο σπίτι των φίλων μου έτυχε που έπαιζε η τηλεόραση και να γίνεται ακριβώς το ίδιο

• Νέο Μέλος
  • *
από τι στιγμη που δε γινεται αλλου, εχει η λήψη σου πρόβλημα και οχι ο αναμεταδότης

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
edited
για το παγωμα που λεει ο Γιαννης μπορει και να ηταν κατι προσωρινο εκεινες τις μερες

@ DINOS7 ευχαριστω, θα κοιταξω αργοτερα γιατι στην πριζα που εχω ενισχητη, τηλεοραση,τροφοδοτικο dvb-t box τα εχω βγαλει και εχω απο CB επανω  :lol: εχω να την ανοιξω 3 βδομαδες

@ otrelaras νομιζω εδω κοντα εχει βγει λευκη περιοχη, αλλα ειναι μπερδεμα, εγω ειμαι φιλοξενουμενος και ο κυριος ιδιοκτητης πρεπει να εχει 2η κατοικια εδω που ειμαι, δεν βλεπω λυση, τελος παντων οπως ειπα ππιο πανω τα εχω βγαλει απο την πριζα και τελειωσε... εμενα προσωπικα 2-3 χρονια με τον κορολοϊό μου εβγαλαν αυτοι να τους ακουω καθε μερα...αν ειναι θα βαλω εδω αργοτερα κανα δορυφορο με κανα κατοσταρι

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Ναι βρε παιδιά όντως μπορεί να ήτανε και εκείνες τις μέρες μόνο, εσείς που είστε από κει ξέρετε καλύτερα την περιοχή

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Μπάμπη καλησπέρα. Πριν από μερικές μέρες ξεκίνησε από την συχνότητα 43 το μπουκέτο top top channel άμα μπορέσεις κάνε μία αναζήτηση
to 43 top εδω που ειμαι, υπαρχει εδω και 4 χρονια, το ειχα πετυχει οταν πρωτο ανοιξε που ημουν στην τιβι ολη μερα
(ανοιξαν με 20 σταθμους κενους και μετα αφησαν αυτα τα 4)
τωρα κοιταξα, ακομα ειναι dvb-t (ενω ολοι οι άλλοι ειναι dvb-t2) ακομα με 4 καναλια (top, top news, ora, ora news) δεν βλεπω να εχουν βαλει καποιο άλλο μπουκετο
Τι μπουκετο εβαλαν εκει που εισαι?

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: XEIMARA
Εδώ το μπουκέτο μόνο δύο κανάλια έχει το Top-Channel και Top -News

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
edited
σας λεω σιγουρα, σε καποια σημεια, καποιοι δεν πιανουν καλα/σωστά τα HD γιατι εχουν χαμηλο σημα, μου το εχουν πει πισω απο τον λόφο Αβραμίου προς λύκεια και προς πλατυτέρα, προς κοτσέλα, πισω απο την παλια πολη κλπ που υπαρχουν υψωματα μπροστα, δυτικα ειναι πολλοι που δεν τα βγαζουν ενας και εγω ... ακομα και καποιος που εχει οπτικη, αν δεν εχει την κεραια καλωδιο κλπ τζιτζί ή εχει μικρη απλη κεραια, με μη καλο ενισχυτη ή χωρις, παλι θα κανει τέτοια κόλπα (σπασιματα, κολληματα, ροζ γραμμες, πιξελς) στα HD
Τώρα τα βλέπω εγώ αυτά τα μηνύματα. Εγώ έχω μια φτηνιαρικη κεραία και ένα χιλιομπαλωμενο- σε κακη κατάσταση καλώδιο και όλα παίζουν μια χαρά. Τουλάχιστον όσο ήμουν εκεί το Πάσχα δεν είδα κατι αξιοπερίεργο. Δεν έχω ούτε μίκτη ούτε ενισχυτή. Θυμίζω ότι είμαι στην οδό Ιωάννου Θεοτόκη στο κέντρο της πόλης και έχω στο παρά τρίχα οπτική επαφή με τον Παντοκράτορα. Την Αλβανία δεν τη βλέπω αλλά ακόμα και έτσι πιάνουν σχεδόν άνετα και αυτά.

Poco X3 Pro via Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
μιλτιάδου μαργαρίτη, ιουλίας ανδρεάδη, πολίτη αθανασίου (πιο κατω απο τα γενικα λυκεια), ξερω ατομα που μενουν εκει και κανουν παραπονα με κολληματα, μπαινουν ροζ κοκινα μεσα κλπ ... επισης ρωτησαν και αλλους ενοικους, τα ιδια ... πηραν τηλεφωνο και μαστορους κεραιων και τους λενε οτι φταινε οι παροχοι...αφου λοιπον ειναι ολα καλα οπως λετε, γιατι εγω πριν την 2η ψηφιακη μεταδοση τα εβλεπα ολα ασχετως αν ειχαν χαμηλη ποιοτητα και τωρα οχι

edit επειδη ειμαι και εγω κερκυρα, αν ξερεις κανε το καλο και πες μου ενα μαστορα να τους συστησω γιατι καποιοι εχουν παει & σε 2 και δεν βρηκαν ακρη, τους λενε οτι φταινε οι παροχοι και να βαλουνε δορυφορικη, ισως το λενε να βγαλουν χρηματα ... σοβαρα τωρα, χωρις πλακα, αν ξερεις καποιον μαστορα πες μου να τους στειλω εκει να βρουνε ακρη, γιατι αυτοι τους αλλαξαν καλωδια και ξερω τι, και ακομα δεν βλεπουν καλα, ερχονται ωρες που κανουν κοληματα και χρωματα

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
εχουν νομιζω ριξει ισχυ μετα την 2η μεταβαση...

στον υμηττο στανταρ...
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2014
  • Τόπος: Πρεβεζα

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Δεν βλέπουμε τι είναι γιατί προφανώς το έχεις ανεβάσει από το προφίλ σου και έχεις το απόρρητο σε μόνο φίλους. Ένα screenshot θα βοηθούσε (και μια λεζάντα επίσης, να ξέρουμε τι συνδέσμους πατάμε)

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Τίποτα κλασσικές εργασίες της Digea είναι στον Αίνο απόψε τα ξημερώματα με ολιγόλεπτη διακοπή των καναλιών από τις 3-6 το πρωί

Συγχώνευση: Τετ 10 Μαΐ 2023, 20:37
Δεν γίνεται κάποιο θαύμα να μπούνε τα HD

Συνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
Το μεσημέρι που έκανα σκανάρισμα στις συχνότητες του Αίνου το σήμα ήταν αρκετά πεσμένο σε σχέση με παλαιότερα (είχα καιρό να τα τσεκάρω)...

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Ήρθα στο χωριό και έβαλα τηλεόραση και βλέπω ότι στη συχνότητα της ΕΡΤ στο 38 UHF κάνανε αλλαγή και αναμεταδίδουν το δεύτερο mux και έτσι έχει την ΕΡΤ 1 SD  το 2 και 3 σε HD και τα δορυφορικά κανάλια. Πώς το κατάφεραν αυτό? Έτσι έχουν αφήσει τη περιοχή εδώ χωρίς το ERT news
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Συνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
Ούτως ή άλλως το 80% του ΕΡΤ News το βλέπουμε σε αναμετάδοση από την ΕΡΤ1, οπότε μικρή η απώλεια...

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Το βασικό θέμα Νεκτάριε στο χωριό σου με την αλλαγή που κάναν στον mfn αναμεταδότη της ΕΡΤ από 1 σε 2mux,το θέμα δεν είναι να μην βλέπεις το  ΕΡΤ NEWS αλλά ότι δεν έχεις την  ERT1 σε HD

Συγχώνευση: Κυρ 28 Μαΐ 2023, 12:51
Ούτως η άλλως το ERT NEWS το έχουμε ξαναπεί έτσι όπως είναι εκτός από μερικά απογευματινά ένθετα και κάποια ολιγόλεπτα δελτία και την αναμετάδοση του EURONEWS,δεν έχει κάτι το αξιόλογο όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα του είναι αντιγραφή από την ERT1,και την ERT3

Συγχώνευση: Κυρ 28 Μαΐ 2023, 12:53
Προσωπικά εγώ δεν το βάζω καθόλου ότι θέλω να δω από ειδήσεις στην ΕΡΤ συνεχίζω και βάζω κανονικά την ERT1 που την έχω και στη πρώτη θέση της τηλεόρασης

Συνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
Όλο το ενημερωτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ στην Αθήνα υπάγεται στο κανάλι ΕΡΤ News, οπότε η ΕΡΤ1 "συνδέεται" με το ΕΡΤ News και όχι το ανάποδο. Στην περίπτωση της εκπομπής "Περίμετρος", πράγματι το ΕΡΤ News αναμεταδίδει την ΕΡΤ3, μιας και η παραγωγή γίνεται στα studio της ΕΡΤ3 στην Θεσσαλονίκη και ανήκει στο ενημερωτικό τμήμα του βορειοελλαδίτικου καναλιού

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Όλο το ενημερωτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ στην Αθήνα υπάγεται στο κανάλι ΕΡΤ News, οπότε η ΕΡΤ1 "συνδέεται" με το ΕΡΤ News και όχι το ανάποδο.
Ωραία είναι αυτά να τα λένε μεταξύ τους στο ραδιομέγαρο, μόνο που η ΕΡΤ1 είναι από το 1966 στην 1η θέση του τηλεκοντρόλ των Ελλήνω και όποιος θέλει να δει ειδήσεις στην ΕΡΤ, το 1 θα πατήσει, δε θα κάθεται να ψάχνει το ΕΡΤ News λίγο πριν ή λίγο μετά τα περιφερειακα.. Ειδικα έτσι που τα κατάφεραν ψάχνοντας το μια στο 2ο mux μια στη 1ο και για μια ολοκληρη σεζον μεχρι προχθες σε SD ..

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Αυτό ακριβώς όλοι το ERT1 έχουμε στο μυαλό μας ως βασικό ενημερωτικό σταθμό της ΕΡΤ που θα βάλουμε να ακούσουμε ειδήσεις,εγώ προσωπικά το ERT NEWS το έχω στη κατάταξη πολύ μακριά στο 19 δεν λέει κάτι για μένα

Συγχώνευση: Δευ 29 Μαΐ 2023, 22:35

Συνδεδεμένος nogyo.exe

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2023
  • Τόπος: Αττική
Το Ήπειρος TV1 για ένα μικρό τοπικό κανάλι έχει τέλεια 1080p HD ποιότητα. Κρίμα που χάνει τέτοια ευκαιρία από ανοησίες του κράτους περί συχνοτήτων.
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
▶️ @nogyo, αρχείο ελληνική τηλεόρασης (inactive)
discord @nogyo_
twitter: @nogyotweets

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
το dvb-t2 Αλβανίας καναλι 41 klan (με 13 προγράμματα) έχει μέρες που παίζει σχεδόν συνεχόμενα (σπάνια μικρόδιαλήψεις στην περιοχή μου μάλλον λόγο ζέστης, όχι από αυτούς) ίσως ανέβασαν σήμα τώρα καλοκαίρι

Συγχώνευση: Κυρ 23 Ιουλ 2023, 15:34
τώρα βλέπω 11 τα ραδιόφωνα ερτ

Αποσυνδεδεμένος Alexandros Goggakis

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2021
  • Τόπος: Αλεπού, Κέρκυρα, Ελλάδα
Τώρα το 2ο Mux της ΕΡΤ με τα ξενόγλωσσα από τον Παντοκράτορα έρχεται με 52-69% ποιότητα σήματος.

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
εγώ δυτικά σε δύσκολη περιοχή μόλις πήγα να δω τι γίνεται & δεν πιάνω τίποτα, μάλλον πάει ο ενισχυτής, ίσως με τόσες ζέστες δεν άντεξε

Συγχώνευση: Τετ  2 Αυγ 2023, 12:56
Μετράω με το πολύμετρο & δίνει επάνω τα 12 βολτ. κοιταζω στον ενισχητή επάνω το καλώδιο χαλαρό, όλα καλά με το σφίξιμο...τελικά 41 & γενικα τα Αλβανικά έρχονται με μεγάλες διαλήψεις, άρα η διάδοση σε εμένα, δεν μπορώ να πω σίγουρα τι γίνετε στο 41

Συγχώνευση: Τετ  2 Αυγ 2023, 13:06
τώρα που παρακολουθώ το 41το σήμα πάει μία πάει στο 58% μία στο 90 70% χωρίς να κλειδώνει, κάποιος απο τους 2 θα κάνει πειράματα, ίσως να είναι οι Αλβανοί, αυτοί πειράζουν το σήμα συνέχεια, μέχρι χτες έβγαιναν, έβαλα φωτό σε ανάλογο νήμα, θα το παρακολουθώ

Αποσυνδεδεμένος medx

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2009
  • Τόπος: Αγρίνιο
Τους 2-3 τελευταίους μήνες έχω παρατηρήσει ότι το 1ο MUX της ΕΡΤ από Ακαρνανικά έχει σπασίματα στην εικόνα. Στο 2ο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όπως και στη Digea από Ακαρνανικά. Σήμα έχω πολύ καλό με απευθείας οπτική επαφή. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται σε πρόβλημα συγχρονισμού με τον Αίνο. Την ίδια στιγμή, με πολύ χαμηλότερο σε ένταση σήμα από την Ανάληψη, δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε αν θέλω να δω κάτι σε ΕΡΤ1 HD ή ΕΡΤ News HD, τελικά προτιμώ εκείνη τη συχνότητα.

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Γενικά φίλε μου άμα πιάνεις έστω και λίγο από Ανάληψη βάλε μια καλή κεραία με δυνατό ενισχυτή και γύρνα προς τα εκεί,ώστε να βλέπεις και τα HD,δεν αξίζει να βλέπεις από Ακαρνανικά αν έχεις σήμα από Ανάληψη

Συγχώνευση: Δευ 18 Σεπ 2023, 10:37
Εγώ προσωπικά στο Μεσολόγγι κοντά στην Βίγλα που έχει ένα πατρικό η γιαγιά μου,ενώ μου βγάζει ο χάρτης ότι πιάνω από Αρόη,όσες φορές που την έχω γυρίσει την κεραία ενώ τα λαμβάνω όλα της Αρόης κανονικά μου κάνει σπασίματα η εικόνα ανά διαστήματα, οπότε την έχω γυρίσει καλύτερα Ακαρνανικά που μου έρχονται καλύτερα λογικά λόγω ύψους, διότι η Αρόη είναι πολύ πιο χαμηλά σαν κέντρο εκπομπής(να είναι καλά οι επιλογές της Digea που δεν ήθελε να βάλει κεραιοσυστημα στο Παναχαϊκό από την αρχή του ψηφιακού σήματος που θα είχε πολύ πιο καλύτερη και μεγαλύτερη κάλυψη αν αυτού επέλεξε τα 250μυψος την Αρόη)

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (20:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:14)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:30)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (17:12)
* Απ: Ovzon 3 @ 59.7° E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 21/11/2024 (14:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (11:54)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/11/2024 (10:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (08:57)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (04:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (01:08)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (00:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:39)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: maarinos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:37)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:38)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (19:17)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (19:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (19:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: anfoukas Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (18:01)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (17:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (15:47)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (12:57)
* Απ: CB Radio   Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (12:46)