Γιατί πολύ απλά να μην μπούνε αναμεταδότες στις λευκές περιοχές και να τελειώνει η καραμέλα με την Cosmote τα προγράμματα με τα δορυφορικά πιάτα κλπ, υπάρχουν τόσα κέντρα εκπομπής που έπαιζαν και σε χωριά μια χαρά επί αναλογικής εποχής και εξυπηρετούσαν τις λευκές περιοχές, γιατί λοιπόν δεν υποχρεώνει το κράτος την DIGEA να βάλει παντού αναμεταδότες σε συνεργασία με τους δήμους άμεσα, από το να υποχρεώνεται ο κάθε ένας να παίρνει δέκτες,να βάζει πιάτα,να κοιτάει πόσα καλώδια θα κατεβάσει ειδικά αν υπάρχουν πολλές τηλεοράσεις,η να βάζει Cosmote και πάλι να έχει δέκτη,και πάλι όριο σε πόσες τηλεοράσεις θα βλέπει
Ενώ πολύ απλά αν τελείωναν τα παραμύθια με αυτά τα άκυρα πρόγραμματα,και το ελληνικό υποχρέωνε την Digea σε συνεργασία με κάθε δήμο να μπαίνουν Gap fillers,όπως ακριβώς έχει κάνει και η ΕΡΤ, έτσι λοιπόν ο κάθε ένας που θα πηγαίνει στο χωριό του η σε μια λευκή περιοχή με την απλή του την κεραία θα βλέπει σε όσες τηλεοράσεις θέλει χωρίς πολλά πολλά όλα τα κανάλια κανονικά, είναι τόσο δύσκολο
Συγχώνευση: Τρι 13 Αυγ 2024, 11:40
Εγώ που είμαι στο Ευπάλιο Φωκίδας αντί να αξιοποιήσουν το μικρό κέντρο που έχει εδώ πάνω και βγαίνει μόνο η ΕΡΤ,ενώ παλιά έπαιζαν τόσα αναλογικά, εδώ την έχουν δει χαλαρά, πάνε όπως και εγώ βάζουν πιάτα για Hellas sat,ο άλλος βλέπει με Cosmote,ο άλλος βλέπει όπως βλέπει με σπασίματα ότι έρχεται από σήμα από Αρόη η Ξυλόκαστρο,και ο μήνας έχει εννιά, αντί πολύ απλά να βλέπει όλο το χωριό χωρίς περιττές εγκαταστάσεις με τους τοπικούς αναμεταδότες ψηφιακό σήμα, πρέπει να βάζουμε πιάτα και δέκτες