Για πείτε μου εδώ κι εμένα.Χτες το βράδυ είχα την digea στο 28 όπου αρκετή ώρα έδειχναν όλα της τα κανάλια πολύ καλά ,ειδικα για σήμερα , με ισχύς σήματος όπως και σήμερα στο 66%και ποιότητα για σήμερα μόνο στο1%και έχω βίντεο που υπήρχαν στιγμές για το πρωί που ενώ τα έχουμε τα κανάλια στο κανάλι 27 τα επίσημα όσο μου το επέτρεπαν οι περιστάσεις "βγαίνανε"και στο 28 κανάλι.Ολα ως sd κανάλια Προσπάθησα τη νύχτα να συγκρίνω την εικόνα μεταξύ των κανάλι ν τόσο στο 27 καναλι όσο στο 28 καναλι να βγάλω κάνα συμπέρασμα να αποκωδικοποίησω το θέμα άκρη δεν βγάζω.Ουτε καν ισχυρισμό για προσδοκία των hd καναλιών😂😂😂της digea.Εχω και βίντεο διάρκειας 9 περίπου λεπτών όπου πέτυχα επιτέλους εικόνα στην 28 συχνότητα όπως και στην 27 .Ρωτώ λοιπόν συμβαίνει στο τελείως ψηφιακό σήμα να βγει το κάθε κανάλι στο επίσημο της περιοχής κανάλι πχ στο 27 και να σκάσουν μύτη και στο ακριβώς δίπλα στο 28.;;;;Ένα από τα δύο στα Ακαρ νανικα είναι το επίσημο της digea κανάλι η συχνότητα .
Η άλλη η διπλανή ακριβώς βγήκε κι εγώ δεν ξέρω πως αντανάκλαση διάδοση ούτε που ξέρω Υποψην στην μεγάλη 65 σαμσουνγκ δεν τα βγάζει διπλά τα κανάλια μόνο εκείνα από τις επίσημες συχνότητες.Υποψην και τα δύο έχουν τροφοδοσία σήματος από την κεντρική κεραία της πολυκατοικίας όπου μένω.Σορυ για την ερώτηση.Τι να έκανα;Να μην πω ότι "διπλωσαν "τα κανάλια της digea και καλά να διπλωσουν αλλα στην αμέσως κυριολεκτικά επόμενη συχνότητα!!!;;;;;