Αν έχεις σίγουρη πληροφόρηση Νεκτάριε ότι εκεί ποτέ δεν παρουσίασαν πρόβλημα τα οικιακά δεκτάκια, είμαι υποχρεωμένος να δεχτώ την άποψη σου.
Πάντως το failure rate των οικιακών δεκτών σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις, είναι 36% για τα πρώτα δύο χρόνια, ενώ για τα επαγγελματικά 0,8%. Μάλιστα τα παραπάνω νούμερα αναφέρονται σε ξενοδοχειακές εγκατάσεις και όχι σε αναμεταδότες όπου οι συνθήκες είναι πάντα δυσμενέστερες.
Εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν, όμως αν τα πράγματα ήταν όπως τα λες, τα οικιακά θα έμπαιναν παντού - και στα μεγάλα κέντρα εκπομπής.
Σίγουρα λοιπόν οι επαγγελματικές υλοποιήσεις υπερτερούν κατά πολύ από τα οικιακά και στην ποιότητα της εικόνας που δίνουν και σε αξιοπιστία. Αυτός είναι ο λόγος που σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν μόνο επαγγελματικό εξοπλισμό σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις.
Τα οικιακά δεκτάκια είναι ελληνική πατέντα και μόνο ...
εδω στα δικα μας κεντρα εκπομπής ο αντεννα και ο αλτερ παιζουν με τον 5400.ο αλτερ απο τοτε που ανοιξε και ο αντεννα απο το 2003.του αλτερ μια φορα να καηκε απο κεραυνο εδω και πολλα χρονια.το μεγκα αργισε πολυ να γινει αλλαγη σε νοβα νομιζω πριν πεντε χρονια που αλλαξαν πομπο αλλα αυτος παιζει και κινεζικο δεκτη εχω δει την καρτα που βγαει οταν κανει επανεκκινηση μετα απο διακοπη ρευματος.
στο αλλο κεντρο σταρ ειχε μαχαταν δεκτη αλλα πριν κανα χρονο του βαλανε topfield 6400 και ο σκαι φοραει τον ιδιο γιατι ο αλλος που ειχε δεν μπορουσε να παιξει στην Κ καρτα της νοβα ολο μαυρο εδειχνε.ο αλφα δεν ξερω τι εχει οταν χανει το σημα δεν βγαζει καποιο μηνυμα γι ανα καταλαβω.humax 5400 δουλευε και ο αινος στα 60 63 67 οταν ειχε κακοκαιρια επεφτε μαυρο με το μηνυμα που βγαζει ο 5400
στα ακαρνανικα εχουν επαγγελματικους δεκτες αλλα και εκει παλια ειχε πολυ περαση ο πανασατ 720
ειμαι και τυχερος επεφτα παντα πανω στις διακοπες σήματος ή στις ρυθμησεις δεκτων ον αιρ.