Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]
  • Πεμ 28 Νοε 2024, 05:38
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  (Αναγνώστηκε 273787 φορές)

0 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Τι εννοείς ανενημέρωτο, επειδή δεν βάζουμε τη ΔΤ? Σταθεροποιήθηκε η κατάσταση, ξεκίνησε το δεύτερο κανάλι και δεν το ξέρουμε?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος knaison

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Τι εννοείς ανενημέρωτο, επειδή δεν βάζουμε τη ΔΤ? Σταθεροποιήθηκε η κατάσταση, ξεκίνησε το δεύτερο κανάλι και δεν το ξέρουμε?

εννοώ ότι έχετε ακόμη το euronews στο μπουκέτο της nova. Το σωστό είναι να βάλετε ΔΤ.
Επίσης έχετε ότι το μπουκέτο στο 46 εκπέμπει κανονικά ενώ το καλοκαίρι δεν έβγαζε τίποτα.
"Ενημερωμένο" σημαίνει τι υφίσταται τώρα για την ακρίβεια, ασχέτως του τι θα γίνει στο μέλλον.

Αποσυνδεδεμένος knaison

• Νέο Μέλος
  • *
τέλος πάντων δεν με αφορά τι είδους ενημερώσεις κάνετε στον ιστότοπό σας.
Αν μπορείτε απαντήστε μου στα ερωτήματα που θέτω πιο πάνω γιατί είμαι εκτός περιοχής και δεν μπορώ να τσεκάρω.
Ευχαριστώ.. :)  :)  :)

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης1

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πρέβεζα
Να συγχαρώ δημοσίως το τεχνικο τμήμα της digea,για την προχειροδουλεια και την κρυστάλλινη εικόνα που μας προσφέρουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ με την πρώτη βροχή.Δεν ντρέπεστε που ζητάτε και συνδρομή απο ξενοδοχειακές μονάδες;και μιλάμε για υποτίθεται ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΝΆΛΙΑ που θα φτάσουν Παντου.ξεφτυλα
Δέκτες:Dm800,Comag portyI,Skystar2
Κάτοπτρα: 1,25*1,40 κινητό, 75 cm @ Astra2
LNB: 3x digiality 0.3 db, 1x sharp 0.4
VboxII,superjack actuator 24\'\'
Triax Disecq 4 in 1 (και μια παρατημενη σχεδον επίγεια εγκατάσταση-στο σερβις πλέον)

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Παράθεση από: "knaison"
Βοηθήστε βρε παιδιά να βγάλω άκρη...

Επειδή λείπω από την περιοχή και είμαι Αθήνα από 1 Σεπτέμβρη, καλοκαίρι που ήμουν στο πατρικό μου εκεί, είχα ρυθμίσει την τηλεόραση της μάνας μου και της είχα τη ΔΤ σε μνήμη από το μπουκέτο 43 της nova.

Τον τελευταίο καιρό η μάνα μου μου λέει ότι δεν βλέπει στο κανάλι που αποθήκευσα τη ΔΤ.

Μήπως άλλαξε μπουκέτο? Επανήλθε το μπουκέτο στο 46? Δεν ξέρω τι γίνεται διότι είμαι εκτός και επειδή η μάνα μου δεν κατέχει το αντικείμενο.. δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Επίσης το site Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
είναι ανημέρωτο.

αν θυμαμαι καλα εσυ πρεπει να εισαι καπου κοντα στο μεσολογγι μην περιμενεις εκει να εχεις σταθερη ληψη απο Ακαρνανικα γιατι αυτοι απο εκει στοχευουν ποι πολυ αγρινιο και απο δω ηπειρο.δοκιμασε απο Αροη απο εκει θα εχεις ποιο σταθερη ληψη
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος george_65

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2011
μη λες παλιοκουβεντες βασιλη, ξερεις ποσοι digeaκηδες ειναι εδω μεσα? κι αν παρεξηγηθει αυτος που στοχευσε το δορυφορο  :arrow που θα κρυφτουμε μετα!
μονο ξεφτυλα???

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "Βασίλης1"
Να συγχαρώ δημοσίως το τεχνικο τμήμα της digea,για την προχειροδουλεια και την κρυστάλλινη εικόνα που μας προσφέρουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ με την πρώτη βροχή.Δεν ντρέπεστε που ζητάτε και συνδρομή απο ξενοδοχειακές μονάδες;και μιλάμε για υποτίθεται ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΝΆΛΙΑ που θα φτάσουν Παντου.ξεφτυλα
αν η digea χρησιμοποει τα παλια κατοπτρα με τα αρχαια lnb οπως κανουν στο κορφοβουνι μην περιμενεις να βλεπεις εικονα οταν χαλαει ο καιρος
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης1

• Satleo Maniac
Η η στόχευση ειναι γειασου,ή τα πιάτα που εχουν ειναι καλα για σουβερ.απλα τα πράγματα
Triax Disecq 4 in 1 (και μια παρατημενη σχεδον επίγεια εγκατάσταση-στο σερβις πλέον)

Αποσυνδεδεμένος nick

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Παράθεση από: "george_65"
μη λες παλιοκουβεντες βασιλη, ξερεις ποσοι digeaκηδες ειναι εδω μεσα? κι αν παρεξηγηθει αυτος που στοχευσε το δορυφορο  :arrow που θα κρυφτουμε μετα!
μονο ξεφτυλα???

Εγώ πιστεύω ότι καλα θα κάνουν να ακούσουν τα παράπονα και να πάνε να ξαναρυθμίσουν ΣΩΣΤΑ κανένα πιάτο, να δει τηλεόραση ο κοσμάκης.
Για να πω την αλήθεια, μόνο όσοι βλέπουν τηλεόραση από κέντρο εκπομπής της Digea που τροφοδοτείται από δορυφόρο ξέρουν τι συμβαίνει. Εμείς στην Αλεξανδρούπολη που έχουμε οπτική ίνα, πολλές φορές τη θεωρούμε δεδομένη, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι άλλοι βάζουν nova ή τρέχουν να αγοράσουν δορυφορικούς δέκτες και πιάτα, επειδή πιάνουν σήμα, αλλά η τροφοδοσία είναι για τα μπάζα.

Βασίλη, μάλλον είναι και τα δύο.

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης1

• Satleo Maniac
Πάντως αφου μίλησα τόσο άσχημα για τους φιλτατους και κατα το ήμισυ (για εμένα ) συναδέλφους της digea,ας έρθει κάποιος απο εδω να πάρω το πεδιομετρο,και να με πανε επάνω να τους τα ρύθμισω εγω αν ειναι τόσο δύσκολο,ετσι για εξαγνισμο και συγχωρεση.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Βοηθήστε βρε παιδιά να βγάλω άκρη...

Επειδή λείπω από την περιοχή και είμαι Αθήνα από 1 Σεπτέμβρη, καλοκαίρι που ήμουν στο πατρικό μου εκεί, είχα ρυθμίσει την τηλεόραση της μάνας μου και της είχα τη ΔΤ σε μνήμη από το μπουκέτο 43 της nova.

Τον τελευταίο καιρό η μάνα μου μου λέει ότι δεν βλέπει στο κανάλι που αποθήκευσα τη ΔΤ.

Μήπως άλλαξε μπουκέτο? Επανήλθε το μπουκέτο στο 46? Δεν ξέρω τι γίνεται διότι είμαι εκτός και επειδή η μάνα μου δεν κατέχει το αντικείμενο.. δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Επίσης το site Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
είναι ανημέρωτο.
Δεν είναι τα Ακαρνανικά στο GreekTV ανενημέρωτα! Αν παρατηρήσεις κάτω - κάτω αριστερά αναγράφεται η ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης.

Έχουμε αποφασίσει σαν forum μέχρι να κατασταλάξει η υπόθεση με την ΕΡΤ και λειτουργήσει ο νέος φορέας κανονικά, να μην αλλάξουμε τίποτα στους πίνακες του GreekTV που αφορά τα κανάλια και τα μπουκέτα της ΕΡΤ.

Αποσυνδεδεμένος knaison

• Νέο Μέλος
  • *
Βρε παιδιά γιατί κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη..

απαντήστε μου σας παρακαλώ στα εξής:

βγαίνει η ΔΤ στο 43?
το μπουκέτο στο 46 εκπέμπει από Ακαρνανικά?

ναι Μεσολόγγι είμαι, αλλά στην περιοχή μου έχω καμπάνα λήψη από Ακαρνανικά ενώ από Αρόη έχω προβλήματα (σήμα 60%) λόγω του ότι έχω εμπόδιο το όρος Βαράσοβα..

στο 31 π.χ. από Αρόη δε φαίνεται τίποτα από τις τάπες που ρίχνει το αντίστοιχο μπουκέτο των Ακαρνανικών.
Όταν όμως γυρίζω την κεραία μου προς Ακαρνανικά έχω σήμα 98% και καμία παρεμβολή από Αρόη..

Προσωπικά θα προτιμούσα την Αρόη.. αλλά έχω πρόβλημα με μερικά μπουκέτα.. (π.χ. τα πατρινά κανάλια και 60% σε πακέτα digea)

Αν θέλει κάποιος έμπειρος μπορώ να του στείλω από το google maps το ακριβές στίγμα μου να μου εξηγήσει γιατί έχω πρόβλημα με την Αρόη..

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
η ΔΤ παιζει κανονικα στο 43 και απο ακαρνανικα ειναι οφ τα κρατικα απο 28 και 46.πιθανον δεν βρισκει την ΔΤ η μανα σου γιατι θα ειναι αποθηκευμενη ή σαν '... ' ή σαν euronews. ετσι ηταν σε δεκτες φιλων μου και μετα απο σκαν ξαναπαιξε σαν EDT
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος radiophonic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
λοιπον οταν κατεβαινω μεσολογγι επειδη τα ψηφιακα απο πατρα ερχονται με σπασιματα γιατι οι πανηλιθιοι τα εβαλαν στην αροη τη στιγμη που ειναι γνωστο οτι μονο τα του παναχαικου περνανε καμπανα απεναντι ενω τα αναλογικα απο αροη και δασυλλιο λογω υψομετρου οχι ,βαζω τα αναλογικα για να βλεπω τα πανελαδικα και μερικα τοπικα.Ποιανει και ερτ .Οταν ξεκινησει ψηφιακη στην ηλεια μπορει να ερχεται το σημα εκει

Αποσυνδεδεμένος panos456

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Ημεροβίγλι (Σαντορίνη)
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Αν ερχόταν η ΕΡΤ παλιά στο 28, 31 και 34, το Mega στο 47 και ο ΑΝΤ1 στο 54, τότε το Μεσολόγγι έχει καλές πιθανότητες για ψηφιακά από Ηλεία!
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Sangean DPR-69+
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

Διαδικτυακός δέκτης για τον Πύργο Ηλείας μέσω του GlobalTuners (ενεργός για ορισμένες ώρες της ημέρας): Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
υπαρχει κανα θεμα με την 43? χτες στο καναλι στην πρεβεζα ενω ολες πιανανε με φουλ σημα, η 43 ειχε χαμηλοτερο σημα και τα τβ5 και δτ ειχα παγωματα στην εικονα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος speed-jim

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2006
  • Τόπος: Αγρίνιο-Αθήνα
Το αρτ tv του καρατζαφερη θα εκμπεπψει ψηφιακα απο ακαρνανικα?
cosmote tv-eon-netflix-primevideo-Disney+

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
λογικα αμα τα βρει με καποιο πακετο να παιξει
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος aggelos2002

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2013
  • Τόπος: Καινούργιο Αιτωλ/νίας
Λαμβάνεις κανένας άλλος το πακέτο της Digital Union στο 54 με τα Start,Kosmos και Ήπειρος TV1;Εγώ τα έχω χάσει από τον Ιούνιο και δεν ξέρω τι γίνεται.Μήπως σταμάτησε οριστικά; :huh

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Και στο Greek Tv φαίνεται ανενεργή η συχνότητα 54 της D.U. Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης1

• Satleo Maniac
Εχει αναφερθεί εδω και καιρο τι εχει συμβεί με την διακοπή του σήματος.

Αποσυνδεδεμένος knaison

• Νέο Μέλος
  • *
τα 28 και 46 γιατί φαίνονται ενεργά στο Greek Tv ( Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε ), αφού δεν εκπέμπουν.. γιατί δεν τα κάνετε γκρίζα όπως κάνατε και το 54?

Είναι προφανές ότι μπερδεύεται ο κόσμος.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
εμενα θα μου πει κανεις αν εχει χαμηλοτερο σημα η 43 απο τις αλλες?
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• SatLeo Legend
τα 28 και 46 γιατί φαίνονται ενεργά στο Greek Tv ( Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε ), αφού δεν εκπέμπουν.. γιατί δεν τα κάνετε γκρίζα όπως κάνατε και το 54?

Είναι προφανές ότι μπερδεύεται ο κόσμος.
Σου εξηγούμε για πολλοστή φορά ότι η κατάσταση με την ΕΡΤ/ΝΕΡΙΤ όσο δεν είναι σταθερή δεν θα γίνει καμία αλλαγή στα δεδομένα στους πίνακες! Δεν θα κάνουμε συνέχεια την ίδια δουλειά! Τα έκανα γκρίζα, αλλά είναι και τα τελευταία της ΕΡΤ που πειράζω πριν δούμε επιτέλους αυτή την περίφημη ΝΕΡΙΤ και τα κανάλια της(αν τη δούμε και ποτέ)!

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
στα ακαρνανικα ενεργοποιηθηκε η 28 και παιζουν τρεις δτ, βουλη, ρικσατ, bbc ,dw.

η εικονα των καναλιων ειναι καλουτσικη, η δτ λιγο καλυτερη σε σχεση με αυτη απο νοβα επιγεια, μονο το ρικ εχει τα χαλια του οπως και στον δορυφορο
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος speed-jim

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2006
  • Τόπος: Αγρίνιο-Αθήνα
3 ΔΤ υπαρχουν και στο μπουκετο του οτε τv,, κατι μου λεει οτι θα ανοιξει αλλο ενα καναλι απο θεσαλονικη δημοσιας τηλεορασης και ενα HD
cosmote tv-eon-netflix-primevideo-Disney+

• SatLeo Legend
HD ούτε στον τροϊκανό αιώνα τον άπαντα, εδώ λύσσαξαν για να κλείσει!

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης1

• Satleo Maniac
Αφου λυσσαξαν οι λοιπές ιδιωτικές προοδευτικές δυνάμεις.ευχη τουλαχιστον αφου ΕΡΤ δεν ξανά εχει προφανώς,να πάρουν τα μηχανήματα και να ξεκινήσει νέα πορεία

Αποσυνδεδεμένος paksat

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Σάμος
Παράθεση από: "speed-jim"
3 ΔΤ υπαρχουν και στο μπουκετο του οτε τv,, κατι μου λεει οτι θα ανοιξει αλλο ενα καναλι απο θεσαλονικη δημοσιας τηλεορασης και ενα HD

O teletkv μας έχει ενημερώσει για 2 τηλεοπτικά κανάλια (Αθήνα - Θεσσαλονίκη) και ένα διεθνές (στυλ ERT World), το οποίο εκτός από δορυφορικά θα μεταδίδεται και επίγεια ψηφιακά μαζί με τα υπόλοιπα δύο. Έτσι εξηγείται το ΔΤ x 3.
Κάτοπτρα: Gibertini OP 150 S (1) – Wave Frontier T-90 (1)
LNB: Inverto 0,2 dB (9)
Πολυδιακόπτες: SPAUN SMS 17089 NF (2) – SPAUN SUR 211 F (8)
Δέκτες: Technomate 6902HD-T2 Super (3) – Edision Progressiv HD Compact (3) - COSMOTE TV Kaon OTT (1)
9E–13E–16E–19,2E-23,5E-26E-28,2E-39E-42E

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία
Στο δικό μου δέκτη (ΟΤΕ),  προς το παρόν υπάρχει μόνο μία ΔΤ

* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 28/11/2024 (01:07)
* Απ: ASTRA 1P και ASTRA 1Q στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 28/11/2024 (00:56)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (20:24)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 27/11/2024 (18:54)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 27/11/2024 (18:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (15:36)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 27/11/2024 (15:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (14:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (14:02)
* Απ: Πρόστιμο 600 ευρώ σε χρήστες για πειρατεία στη συνδρομητική τηλεόραση  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 27/11/2024 (13:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (13:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (13:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (12:56)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (12:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (12:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (11:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/11/2024 (11:24)
* Πρόστιμο 600 ευρώ σε χρήστες για πειρατεία στη συνδρομητική τηλεόραση  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 27/11/2024 (08:30)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/11/2024 (07:36)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (07:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (01:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (21:31)
* Απ: Intelsat 15 @ 85.2E (αναφορές - λήψεις)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/11/2024 (20:42)
* Απ: Express 80 @ 80° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/11/2024 (20:37)
* Απ: Intelsat 17 @ 66E  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/11/2024 (20:31)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (19:40)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/11/2024 (19:39)