0 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι εννοείς ανενημέρωτο, επειδή δεν βάζουμε τη ΔΤ? Σταθεροποιήθηκε η κατάσταση, ξεκίνησε το δεύτερο κανάλι και δεν το ξέρουμε?
Βοηθήστε βρε παιδιά να βγάλω άκρη...Επειδή λείπω από την περιοχή και είμαι Αθήνα από 1 Σεπτέμβρη, καλοκαίρι που ήμουν στο πατρικό μου εκεί, είχα ρυθμίσει την τηλεόραση της μάνας μου και της είχα τη ΔΤ σε μνήμη από το μπουκέτο 43 της nova.Τον τελευταίο καιρό η μάνα μου μου λέει ότι δεν βλέπει στο κανάλι που αποθήκευσα τη ΔΤ.Μήπως άλλαξε μπουκέτο? Επανήλθε το μπουκέτο στο 46? Δεν ξέρω τι γίνεται διότι είμαι εκτός και επειδή η μάνα μου δεν κατέχει το αντικείμενο.. δεν μπορώ να βγάλω άκρη.Επίσης το site Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτεείναι ανημέρωτο.
Να συγχαρώ δημοσίως το τεχνικο τμήμα της digea,για την προχειροδουλεια και την κρυστάλλινη εικόνα που μας προσφέρουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ με την πρώτη βροχή.Δεν ντρέπεστε που ζητάτε και συνδρομή απο ξενοδοχειακές μονάδες;και μιλάμε για υποτίθεται ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΝΆΛΙΑ που θα φτάσουν Παντου.ξεφτυλα
μη λες παλιοκουβεντες βασιλη, ξερεις ποσοι digeaκηδες ειναι εδω μεσα? κι αν παρεξηγηθει αυτος που στοχευσε το δορυφορο που θα κρυφτουμε μετα!μονο ξεφτυλα???
τα 28 και 46 γιατί φαίνονται ενεργά στο Greek Tv ( Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε ), αφού δεν εκπέμπουν.. γιατί δεν τα κάνετε γκρίζα όπως κάνατε και το 54?Είναι προφανές ότι μπερδεύεται ο κόσμος.
3 ΔΤ υπαρχουν και στο μπουκετο του οτε τv,, κατι μου λεει οτι θα ανοιξει αλλο ενα καναλι απο θεσαλονικη δημοσιας τηλεορασης και ενα HD