'Εχω προσθέσει τις επεξηγήσεις Βασίλη και νομίζω απαντώ στις ερωτήσεις σου!
Για το αν οι Σκοπιανοί είναι αδικημένοι, δεν νομίζω, δεν τους είδα να ιδρώνει και το αυτί τους με τους Ελληνικούς σταθμούς! Πιάνουν όλα τα πανεθνικά τους ραδιόφωνα και το τοπικό Time FM που ξεσκίζει σε ισχύ (είναι το ίδιο που πιάνει Πολίχνη και βάλε) και εξάλλου υπάρχουν και κενά που θα μπορούσαν να βάλουν και άλλα ραδιόφωνα αν θέλανε! Ίσα ίσα που σαν πόλη λαμβάνει μαζί με τους Ελληνικούς τα περισσότερα κανάλια και ραδιόφωνα από παντού στη χώρα!
Αλλά και με καλωδιακή, IPTV και DVB-T με πάμφθηνες συνδρομές κοινώς χ... για τα επίγεια!
Το 99.5 δεν ξέρω από πού είναι, δεν το είχα λάβει στο δρόμο (ίσως να μην το πρόσεξα) αλλά ακουγόταν έτσι χαμηλά παντού στην πόλη και στην είσοδο και στο κέντρο! Το 100.8 που αχνοακούγεται ίσως να είναι και το Μουσικό Πανόραμα αλλά είχε τελείως χαθεί στο δρόμο λίγο μετά το Πολύκαστρο!
Είναι σημαντικό να αναφέρω ότι στην περιοχή και ακόμα και μέσα στην Ελλάδα καμιά 10 χλμ πριν τα σύνορα δεν υπάρχει οπτική επαφή με το Χορτιάτη αλλά το σήμα είναι τόσο ισχυρό που δεν χάνεται ούτε στην TV ούτε στο ραδιόφωνο! Μόνο μέσα στους Εύζωνες που πιάνει για 1χλμ το τοπικό Κ.Ε.!
Μερικές φωτό
Εδώ είναι η κεραία των Ευζώνων μέσα από το αμάξι
Εδώ το Κ.Ε. του Mrenzci όπως φαίνεται λίγο πριν τη στροφή για τη Γεύγελη, πάντα μέσα από το αμάξι
Και εδώ δύο ενδεικτικές φωτό από σπίτια στη Γευγελή που φαίνονται οι δύο κεραίες, η μια προς Χορτιάτη και η άλλη προς το Mrenzci!