Ας φτιαξει πρωτα το στρημ το καναλι του κουρη και μετα βλεπουμε. Παρατημενο εδω και βδομαδες σε αθλια κατασταση. Δε νομιζω να προχωρησει σε αλλη κινηση, θα βολευτει με τη νοβα, μια χαρα του ρχεται.
Το καναλι του καρατζαφερη, αν υπολογισουμε το ότι ακόμα και στην κύπρο όταν του ζητήθηκε να πληρώσει απλά σταμάτησε να εκπέμπει, δε νομίζω να κάνει κάποια ενέργεια για δορυφόρο. Μόνο και στην απίστευτα σπάνια περίπτωση που το τίμημα θα ναι εξευτελιστικό, τότε ναι. Αλλά επειδή δεν θα ναι, δύσκολο να βάλει το χέρι στην τσέπη. Δεν ξέρουμε και σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκεται, αν δούμε όμως που ήταν το παλιό τελεσίτυ και που έχει καταλήξει, μάλλον για φάση χρεωκοπίας τον βλέπω.
Το τσάνελ 9 δε νομίζω να χει κάποιο κίνητρο να βγει σε δορυφόρο. Μόνο δελτία ειδήσεων βγάζει, κονσέρβες απ τα παλιά προγράμματα του αλφα και φουλ τηλεμαρκετινγκ. Μια απ τα ίδια λοιπόν, μόνο αν του ζητήσουν λίγα (ή και καθόλου) χρήματα, τότε θ ανέβει.
Για τα επαρχιακά τώρα, άγνωστον. Μόνο το ιονιαν πιστεύω πως είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ τους υπολοίπους, η εικόνα του ακόμα και στο στρημ που χω δει είναι πάρα πολύ καλή, καλύτερη κι από κάποια αθηναϊκά, νομίζω πως θα επιδιώξει να κάνει κάποια νεα συμφωνία με άλλον πάροχο.