0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας προσθέσουν τότε και το ANT1 EUROPE .
αληθεια δεν ξερουν τις 3e τοσα χρονια στο εξωτερικο;;;
αληθεια δεν ξερουν τις 3e τοσα χρονια στο εξωτερικο;;;οσο για τον αντ1 europe που ειπωθηκε ειναι και θεματα δικαιωματων που δεν υπαρχουν στην ερτ world και πως ο ant1 εχει ισως λιγους συνδρομιτες τους οποιους θα χασει...
παιζει ηδη αηυτο στην 12054Η αλλα σε viaccess κωδικοποιηση και μαλιστα την 2.5 που ειναι σπασμενη σε emu
Φυσικα και το γνωριζουν φιλε μου.Το προβλημα ειναι αλλου.Το σημα ειναι αδυνατο με μικρες κεραιες,ειναι κλειδωμενα,πρεπει να πληρωσουν μερικους επιτηδειους....που τους χρεωνουν συνδρομη!.Η ΕΡΤ ειναι στις 39 μοιρες.Οι περισσοτεροι εχουν 13°-19°E.Ποσες κεραιες να βαλουν!
Oχι δεν ειναι ακριβως ετσι.Με CCcam σου ανοιγει;
Η απορία μου είναι γιατί δεν έχει ανεβάσει Κυπριακά κανάλια πχ Ρικ 1 και Ρικ 2 η και Κυπριακό πρωτάθλημαΣτα αθλητικά υπάρχει θέμα από τη νέα χρονιά...για να δούμε...
.....και διχως κεραια.
Σε ζαπινκ Κυριακή ώρα 0930 έχουν εξαφανιστεί όλα τα κανάλια της ΕΡΤ εκτός της ΕΡΤ 1HD. Μετά από την ΕΡΤ1HD πάμε στον ΑΝΤ1HD. Μήπως φταίει ο δέκτης μου?
ασε τις ειρωνιες εσυ γιατι ξερεις τι θα ερθει μετα
Που ειδες την ειρωνια Νεκταριε;Ειπα οτι το καναλι αυτο πιανεται και διχως κεραια.
Εμένα ο ΑΜΙΚΟ ΜΙRA μου ανοίγει κανονικά ΕΡΤ 1-2-3 και ΕΡΤ 1 HD, δεν μου ανοίγει όμως τα υπόλοιπα HD που εκπέμπουν στο 2ο mux. Επίσης δεν μου ανοίγει το MEGA στο πακέτο της DIGEA Eutelsat 3.1. Περιμένω την καινούρια αναβάθμιση.
Σαββα καπου μπερδευτηκες, για τον οτε λεει ο φιλος οτι εχει το προβλημα, οχι για τις 39Ε