για το οτι θα χασει τα πρωταθληματα των αλλων χωρων και θα εχει ενα μονο απο τα 5 καλυτερα εχεις δικιο.Απο την αλλη εγω σχεδον 5 χρονια συνδρομητης της ΟΤΕ TV ομολογω οτι τα Σαββατοκυριακα δεν ηξερα τι να πρωτοπαρακολουθησω κι ελεγα σε τι εξυπηρετει εναν ομιλο μια πλατφορμα συνδρομητικη να συγκεντρωνει ολα τα πρωταθληματα του κοσμου στην 'σκεπη' της δεν μπορεσα να το αντιληφθω.Ενταξει τα μαζευεις χτυπας τα καλυτερα για να μην 'περασουν' σε αντιπαλο συνδρομητικο καναλι!.Και παλι φυγετε και πατε στη ΝΟΒΑ ειστε σιγουροι οτι εκει θα τα δειτε ολα?Οσο τα εβλεπα κι εγω στον ΟΤΕ!Εγω εβλεπα τελικα μονο Αγγλικο ποδοσφαιρο.Και αυτο παλι επιλεγμενα γιατι ειχα και το Τσαμπιονς Λιγκ Ευρωπαικο λιγκ και ενω σωρο αλλα επιπεδου εθνικων ομαδων!Α και συγνωμη μιλαγα τοση ωρα μονο για ποδοσφαιρο και που ειναι η αγαπη μου για τα αλλα αθληματα?!!Εχανα το μπασκετ ηταν ΝΟΒΑ εχανα το Ελληνικο πρωταθλημα κανεις δεν το θελει δεν το χτυπα Ειναι στην ΕΡΤ Το ιδιο και στο χαντμπολ Α να αναφερουμε και τα χειμερινα σπορ Πουθενα δεν τα εχω στον ΟΤΕ!Πηγαν κι εκεινα στη ΝΟΒΑ με τη μετακινηση του Εurosport1,2 Και ετσι 'εφυγαν' αλλες επιλογες θεασης των σπορ που ειχα στην οθονη μου!Κι ομως παλι δεν 'χωρεσαν' ποτε παρα πανω απο δυο τρια αγωνισματα αυτα του αλματος σκι το σλαλομ γιγαντιαιο και με το σκι αντοχης με σκοποβολη!Κι αυτα λογω ενασχολησης μου με το αθλημα αν κι οποτε βρεθω στα χιονοδρομικα ελεω πανδημιας εχω δυο χρονια να κανω!!Τελικα μια ιδεα ειναι ολα και θα περασει .Καθε βραδυ στην Αθλητικη Κυριακη θα βλεπω τα στιγμιοτυπα απο τα πρωταθληματα που εφυγαν Επισης μου αρεσε η ποδηλασια την εχασα κι αυτη απο Εurosport και τι να κανω!Πηρα ποδηλατο σηκωθηκα απο τον καναπε για γυμναστικη!Μου εφυγε το μερακι των πολλων αγνωστων καναλιων και την ελευθερη ληψη τους απο δορυφορους Ενα τελευταιο με 4 -5 μποφορ εστηνα μαζι με μαστορα το κονταρι οπου οταν κι οποια μερα ηταν μετα καλη θα βαζαμε πιατο θα το ρυθμιζαμε κι ειχα προβλεψει κι lnb παραπανω για ενα μονο ελευθερο [τοτε που
ηταν ]καναλι το παιδικο boomerang γιατι ειχα τρελα και παιδακια μικρα που θα τους προσφερα δωρεαν παιδικα στην επαρχια το παλιο κλασσικο καναλι οπου ειχε παλιες ταινιες DISNEY κινουμενα τα παλια παλια παιδικα!!!!!