COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!
  • Παρ 31 Ιαν 2025, 01:31
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  (Αναγνώστηκε 159776 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lak100

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2008
το ενα lnb ειναι αυτο με τις τεσσερις εξοδους που δινει η nova για το multiview τωρα για τον ΟΤΕ δεν ξερω αν δινει ο ΟΤΕ καποιο συγκεκιρμμενο η βαζει ο τεχνικος οτι θελει δυστυχως εγω δεν ξερω απο δορυφορικα παντως μου ειπε οτι λογω μεγαλης βασης το lnb υπαρχει αυτο το προβλημα και οτι ειναι λαθος του ΟΤΕ

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
παρε βαλε ενα αλλο lnb στις 9ε ποιο λεπτο και θα κεντραρει καλυτερα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος lak100

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2008
μολις μιλησα με την τεχνικη εξυπηρετηση του ΟΤΕ και μου ειπαν οτι εχω πολυ καλο σημα και μου ειπαν οτι και αλλους τους παραξενευει που η μπαρα της ποιοτητας ειναι χαμηλα σημασια μου ειπαν εχει ποσο ειναι ο τελευταιος αριθμος του ΒΕR πχ  BER:8829.0E-7 δηλαδη εδω ειναι το 7 οσο πιο μικρος ειναι αυτος ο αριθμος τοσο το καλυτερο εμενα μου ειπαν οτι αυτο ειναι το σημαντικο και οχι η μπαρα

Αποσυνδεδεμένος music_1896

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2009
  • Τόπος: Ροδος
Αυτο ακριβως θελω να μαθω κι εγω.Με τι μεγεθος κατοπτρου μπορει να μπει βαση για το δευτερο lnb.Τα lnb πρεπει να ειναι τα λεπτα η μπορει να γινει και με τα κανονικα ;
Τροχιακές Θέσεις: 9E , 13E , 19E , 39E
Δέκτες : Edision OS MIO+ , Octagon SF8008 , Edision PRIMO IP S2 , Edision Picollo S2+T2/C , KAONMEDIA NS1110

Αποσυνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Κεφαλονιά
Δεν ισχύε το πακέτο entry pack οπυ θα πληρώνεις τον εξοπλισμό ?????

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
  • Τόπος: Νυρεμβέργη-Γερμανία
Αν κοιτάξεις τον παραπάνω σύνδεσμο δεν υπάρχει entry pack.Διαθέσιμα είναι τα family pack(τιμή προσφοράς € 14,90/μήνα για πελάτες ΟΤΕ,€18,63/μήνα για μη πελάτες ΟΤΕ) και full pack (τιμή προσφοράς € 19,90/μήνα για πελάτες ΟΤΕ,€24,88/μήνα για μη πελάτες ΟΤΕ) για δωδεκάμηνη παραμονή στην υπηρεσία.Και στα δύο πακέτα δίδεται δωρεάν ο αποκωδικοποιητής και ο χρήστης πληρώνει τον υπόλοιπο εξοπλισμό αν δεν τον έχει(κεραία,lnb,καλώδιο) και τα έξοδα εγκατάστασης,αν δεν πιάνουν τα χέρια του.

Όσον αφορά τώρα το θέμα της εγκατάστασης δύο lnb σε 1.2 πιάτο που έθεσε ο φίλος lak100,θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Ηλία.Το πιάτο είναι αρκετά μεγάλο όπως και μεγαλη η απόσταση των δύο δορυφόρων,6 μοίρες για να υπάρχει πρόβλημα με τα μεγέθη των lnb.Πόσα μεγάλα μπορεί να είναι??? Φίλε music 1986,για δορυφόρους όπως ο hotbird και ο Eurobird που δεν έχουν δύσκολες δέσμες και διαφορά 6 μοιρών απο την εμπειρία μου πιστεύω πως ένα κάτοπτρο ενός μέτρου είναι αρκετά ικανοποιητικό για παράκεντρη λήψη.Τοποθέτησα πρόσφατα σε 80 αρι hotbird και astra σε έναν φίλο.Ήθελε παράκεντρα τον astra και ότι πιάσει μου'πε.Κατέβασα ακόμα και τις δέσμες των 1g kai 1h αλλά όριακά πράγμα που σημάινει ότι σε βροχή πάπαλα... .Καλό είναι πάντως αν το πιάτο μας είναι μικρότερο των 1.2 να χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν λεπτά lnb διότι αλλιώς πρέπει να αρχίσουμε πατέντες με τη βάση...
Κάτοπτρο:Tecatel 1.1m
Lnb:Inverto Black Ultra
Mοτέρ:Stab Usals HH120
Δέκτης:Yumatu 3602 Full HD Combo
Πεδιόμετρο:Trimax SM 2500

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
Ρίχνοντας μια ματιά στα bitrate των καναλιών του ΟΤΕ απο τις συχνότητες 12111 και 12149.(Πηγη:digitalbitrates.com, ημερομηνία μέτρησης 16/10/11).Για την τρίτη συχνότητα που είναι και η πιο ενδιαφέρουσα λόγω των hd δεν βρήκα μέτρηση.Όποιος φίλος βρει ας μας την επισυνάψει...
Τα σέβη μου...URL=http://imageshack.us/photo/my-images/546/12111.jpg/]Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Ioanis

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Wuppertal Germany
Παίδες πέστε μου κάτι, εκτός απο τα κρατικά κανάλια το πακέτο του ΟΤΕ δεν έχει κάποιο απο τα πανελλήνιας εμβέλειας κανάλι; κάπου πήρε το μάτι μου οτι έχει το αλτερ και το σκαι αληθεύει;η τα παρέχει μόνο καλωδιακά; και κατι ακόμα:πώς ενεργοποιηται το πακέτο ;πρέπει όταν κάποιος αγοράσει το πακέτο  να τούς πάρει τηλέφωνο για να το ενεργοποιήσουν;το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί απο το εξωτερικό (εν προκειμένο απο την Γερμανία);
Κατοπτρο 90cm no name.LNB INVACOM 0,3db.Ληψη(68.5E-45W).Δεκτες.Εchostar-ip3000 Viaccess.Nokia 9650S.dbox Nokia.Pace dsr 600.ALBA REC-4604P analog.SEG-099A analog

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
Σύντομα αναμένεται να προστεθούν και τα υπόλοιπα 7 κανάλια εθνικής εμβέλειας όταν ξεκαθαρίσει απότι ξέρω το θέμα νομικά.Τώρα απόσα διάβασα στο manual του δέκτη για την ενεργοποίηση δεν νομίζω να χρειάζεται να πάρεις τηλέφωνο.Οι συμφορίτες ας μας διαφωτίσουν 100%.Το αλτερ και ο σκαι παρέχονται μόνο μέσω ip.

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
Διαβάζοντας τις οδηγίες χρήσης της υπηρεσίας μάθαμε ότι η τέταρτη (μη ενεργοποιημένη ακόμα)συχνότητα του πακέτου είναι η [font=Times New Roman:27fqdh7b][/font:27fqdh7b]12.264 GHz με κάθετη πόλωση, διαμόρφωση DVB-S2/8PSK, ρυθμό μετάδοσης 27.500 Msymb/s και FEC 3/5 ή 2/3.
[font=Times New Roman:27fqdh7b][/font:27fqdh7b]

Αποσυνδεδεμένος brekastro

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
  • Τόπος: Τήνος
Στην ip έκδοση παίζουν και το άλτερ και ο σκάι.
Στη δορυφορική δεν είναι τελικά;
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Αποσυνδεδεμένος strikal

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Πατρα
Ο δορυφορικος δεκτης του ΟΤΕ συμφωνα με αυτο

υποστηριζει DISEQC 1.1 και DISEQC 1.2 (κινηση δορυφορικου πιατου)...

Ας μας πουν αυτοι που πηραν ηδη τον δεκτη αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα;;;;;

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: Ιωάννινα
Παράθεση από: "brekastro"
Στην ip έκδοση παίζουν και το άλτερ και ο σκάι.
Στη δορυφορική δεν είναι τελικά;

Δεν υπάρχει -ακόμη- κανένα ιδιωτικό κανάλι στην δορυφορική εκδοση του ΟΤΕ ΤV.
Mόνο τα κρατικά συμπεριλαμβανομενης και της ΕΡΤ HD όπως βλέπω

Αποσυνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Κεφαλονιά
Λέτε τώρα να υπάρχει δυνατότητα τροφοδοσίας στα κέντρα εκπομπής για ψηφιακά?????????

Αποσυνδεδεμένος stedes

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2008
[font=verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif:3be50yxm][highlight=#d6d6ff]ειχα στειλη ενα email στον οτε και τους ελεγα πως γινεται να μην βαζουν σε αυτους που εχουν cosmote at home που ειναι με συμβαση και δορυφορικο με την εκπτωση και περιμενα απαντηση .Την αλλη μερα παιρνω τηλεφωνο στο 13888 και τους μεταφερω ξανα το προβλημα μου οτι θελω να βαλω 2 δορυφορικες συνδεσεις η μια στο σπιτι μου στην αθηνα και την αλλη στο εξοχικο μου με την εκπτωση και να ερχεται ο ενας λογαριασμος στην αθηνα και ο αλλος στο εξοχικο μου με σημειωτεον ολα επανω στον λογαριασμο στην αθηνα .Η παντηση ηταν απο το 13888 οτι αυτο δεν γινεται και ειναι ενας αποκωδικοποιητης ανα τηλεφωνο και ανα οικια.Οποτε εγω τους λεω κυρια μου εμενα δεν με πιανει η κριση ,εχω λεφτα και θελω να βαλω εναν στο μπανιο, 3 στις κρε/ρες εναν στην κουζινα και εναν στο σαλονι μου το απαγορευεται? μισο λεπτο να ρωτησω μου λεει ξαναρχεται μετα απο δεκα λεπτα και μου λεει ρωτησα και τον προισταμενο και δεν γινεται ειναι ΕΝΑΣ ανα οικια .Φευγω παω στον γερμανο κατα τις 9 και κανω μια συνδεση εκτος οτε (την εκπτωση ) για το εξοχικο και φευγω .Δεκα και μιση το πρωι τον ειχα ηδη στησει σε ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ εγκατασταση στο σπιτι μου και σημειωστε οτι τον eurobird 9 τον εχω ηδη εδω και ενα χρονο στο πιατο και ειχα κατεβασει και τα καναλια του οτε και στους τρεις δεκτες στο σπιτι με 87 σημα και ποιοτητα 72 .ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ απο εδω και περα στις 11.30 με παιρνουν απο 13888 και μου λεει ενας κυριος οτι,κυριε εγκριθηκε το αιτημα σας και μπορειτε να παρετε 2 δεκτες με την εκπτωση και επειδη ο δεκτης δεν υποστηρηζει loop μπορειτε να παρετε οσους θελετε στην τηλεφωνικη σας γραμμη και η κοπελλα δεν γνωριζε.
Ωραια του λεω εγω ομως ηδη εχω παρει απο γερμανο τον εναν τι κανουμε ?και μου απαντα πηγαινετε πισω τον δεκτη στον γερμανο ακυρωστε το συμβολαιο και μετα ελατε στα κεντρικα στην πλατεια βικτωριας και ελατε να κανουμε εδω τα συμβολαια.
Του απαντω οτι εγω ντρεπομαι να κανω αυτο το πραγμα λογω του οτι εχω και φιλικη σχεση με το καταστημα δεν πειραζει θα ξεκινησω αυτον να τον στησω εδω να δω πως παει και μετα θα προχωρησω στην αγορα του δευτερου.Μου απαντα μα κυριε δεν σας ενδιαφερι το 20% η εκπτωση? δεν με πειραζει αφηστε το ως εχει.
Στις 2 το μεσημερι με παιρνουν απο το 13888 και μου λενε η αιτηση σας εχει προβλημα να πατε στον γερμανο να φτιαξεται τα χαρτια σας για να προχωρησει το αιτημα σας.Παω στον γερμανο κοιταμε την αιτηση ολα κανονικα ,τηλεφωνουν στο help desk του οτε και επιβαιβεβαιωνουν οτι ολα ειναι κανονικα και προχωρουν στην συνδεση.
Το απογευμα στις 6 παιρνω τηλεφωνο ποτε θα ξεκινησει και μου απαντουν στο 8011135555 οτι ειναι ενεργοποιημενος και θα ξαναριξουν σηματα για reset.
Aφου κοιταμε καποιες παραμετρους τεχνικες μου απαντουν οτι δεν ειναι αυτες οι συχνοτητες που γραφει το βιβλιο το manual και ειναι αλλες οι συχνοτητες που εχουν αυτοι και με παρακινησε να παω στην ταρατσα να ελεγξω το πιατο .
Τους απαντω πως γινεται σε ολους τους δεκτες του σπιτιου να ερχεται το σημα του οτε κανονικοτατα ( 3 το συνολο) και τα καναλια τα εχω ηδη αποθηκευσει σε ολους ,και μου απαντουν οτι Ο ΔΕΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ στις συχνοτητες και θελει γυρισμα το πιατο .
Παιρνω το πεδιομετρο παω ταρατσα 7 το βραδυ και ολα στο τελειο και στο zenith.
Ξανακατεβαινω κατω τους ξαναπαιρνω τηλ 19.45 και τοτε ηρθε η εξης απαντηση οτι το προιον ειναι καινουργιο και αυτοι δεν γνωριζουν και πολλα πραγματα και θα το ξανακοιταξουν .Τοτε τους λεω εγω ρε παιδια μηπως γνωριζεται αν μπορω να κανω hard reset στον δεκτη μηπως και ξεκινησει ? αν και κανονικα απαγορευται θα σας πω μου απαντουν και μου δινει καποιους συνδιασμους πληκτρων και σβησημο απο πισω ,αλλα ΜΑΤΑΙΑ.

Μεχρι αυτην την στιγμη ο δεκτης ειναι εκτος ,και γνωριζεται οτι σημερα και αυριο απεργια ,ο λογαριασμος θα βγει στο τελος του μηνα με ενεργοποιηση απο εχθες και καλα κρασια .Βγαλτε τα συμπερασματα σας απο τον ΚΟΛΟΣΣΟ ΟΤΕ[/highlight][/font:3be50yxm]

Αποσυνδεδεμένος stedes

• Νέο Μέλος
  • *
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif:1q4wak9f][highlight=#e7eaef]για να δουμε αν ειμαι εγω σωστος και δεν κανω κατι λαθος σε οσους ηδη εχουν οτε  εχω ενα πιατο  gibertini 1.20 με 4 lnb GT  επανω και  diseq 1 hotbird, diseq 2 astra,diseq 3 badr ,diseq 4 eurobird 9 και στις ρυθμισεις του οτε βαζω στις ρυθμισεις του οτε βαζω  αριθμος lnb 1 , εισοδος diseq A ,δορυφορος user sat 1 (hotbird) ,αριθμος lnb 2,εισοδος diseq B,δορυφορος user sat 2 (αστρα) αριθμος lnb 3,εισοδος diseq C, δορυφορος  user sat 3 (badr) ,αριθμος lnb 4 ,εισοδος diseq  D, δορυφορος eurobird 9 (ote) ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ?
υποψιν οτι στους αλλους δεκτες που εχω στο σπιτι τα καναλια του οτε τα εχω κανονικα .
τι μπορει να συμβαινει ?καθε βοηθεια ευπροσδεκτη[/highlight][/font:1q4wak9f]

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Θα δοκιμάσεις να βάλεις το δέκτη μόνο σε ένα δορυφόρο, τον Eurobird 9, χωρίς να προσθέσεις άλλους, για να δούμε μήπως και θέλει πρώτα να ενεργοποιηθεί η κάρτα και μετά να τον σετάρεις για τους άλλους! Ξέρω είναι κουφό, αλλά τα έχουμε δει και όλα!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος stedes

• Νέο Μέλος
  • *
αρνητικο τιποτα  

Αποσυνδεδεμένος stedes

• Νέο Μέλος
  • *
εκτος αν τον παω ταρατσα και του δωσω τροφοδοσια κατευθειαν απο lnb αλλα θα πρεπει να ανεβασω και μονιτορ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
Φίλε stedes θα σου πρότεινα πρώτον να πάρεις το καλώδιο που μπαίνει στον δέκτη και να το ρίξεις στο πεδιόμετρο ενεργοποιώντας στο πεδιόμετρο το diseq.Aν έρχονται στο πεδιόμετρο και 4 δορυφόροι,να πας στον διακόπτη diseq και να βάλεις στην θέση 1 τον eurobird και στην 4 τον hotbird(τράμπα δηλαδη μεταξύ 1 και 4).Μετά στον δέκτη τον lnb 1 να είναι eurobird μπας και γίνει τίποτα...Να βλέπει δηλαδή πρώτο το πακέτο του Οτε.Δεν μας εγραψες αν στον δέκτη φαίνοταν η στάθμη σήματος των συχνοτήτων του Οτε...Επειδή αν και φαίνεται κουφο μου έχει τύχει σε εγκατάσταση να μην συνεργάζεται δέκτης με συγκεκριμένο διακόπτη diseq και περιπτωση quad lnb που ενώ δούλευε σε έναν δέκτη κανονικότατα,στον άλλο δεν δούλευε η vetrical-high,σε περίπτωση που δεν γίνει τίποτα με την παραπάνω μέθοδο ρίξε την είσοδο του diseq του eurobird κατευθείαν στην έξοδο του με μία μούφα.Έτσι κάνεις by-pass το διακόπτη χωρίς να χρειαστεί να αναβάσεις οτιδήποτε στην ταράτσα και ξαναδοκίμασε....

Αποσυνδεδεμένος stedes

• Νέο Μέλος
  • *
[font=verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif:24pyc6qv][highlight=#e9e9ff]Disecq1 lnb1 eurobird 9E (otesat)
Disecq2 lnb 2 hotbird 13. (user sat 1)
Disecq3 lnb 3 astra 19.2. (user sat 2)
Disecq4 lnb 4 badr 26. (user sat 3)[/highlight]
[/font:24pyc6qv]
[font=verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif:24pyc6qv][highlight=#d6d6ff]πριν δεν ειχα καθολου σημα με τον συνδιασμο αυτον εβγαλα σημα στο οτε 4 αλλα το manual του οτε και απο τον οτε μου ειπαν οτι ειναι ρυθμιζμενος στο οτε 2 τι να κανω να αρχισω συνδιασμους diseq θα ξεχασουμε και αυτα που γνωριζουμε εκτος αν παω ταρατσα να αφαιρεσω απο το quad lnb του eurobird 9 το ενα καλωδιο πριν το diseq μπας και κανει ενεργοποιηση απο εκει εχω πελαγωσει[/highlight][/font:24pyc6qv]
[font=verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif:24pyc6qv] ολα τα καναλια του οτε στους αλλους 3 δεκτες στο σπιτι τα βγαζω κανονικα φουλ σημα και η σειρα ειναι diseq 1 hotbird,diseq 2 astra,diseq 3 badr, diseq 4 οτε παναθεμα τον και στους 3 ιδιοκτησιακους δεκτες στο σπιτι ολα τελεια  τι αλλω να κανω ?[/font:24pyc6qv]

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
Λογικά είναι απο το quad lnb,γιατί μου έχει τύχει να μην συνεργάζεται...Στο κάτοπτρο του eurobird βάλε ένα μονό lnb...Πιστεύω πως θα λυθεί το πρόβλημα...Δοκίμασε το πρώτα απευθείας χωρίς το διακόπτη με μούφα.Αν όλα είναι εντάξει βάλε μετά και το διακόπτη.Εurobird πάντα στη θέση 1...

Αποσυνδεδεμένος snowstorm

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
[font=verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif:2grn27fj][highlight=#ffffff]Έχω κεντρική εγκατάσταση σε πολυκατοικία από όπου λαμβάνω Hotbird και κεραία στο μπαλκόνι με 4 lnb (το ένα για Eurobird/OTE TV). Δηλαδή έρχονται δύο καλώδια με 4+1 δορυφόρους. Υπάρχει περίπτωση με κάποιο διακόπτη να συνδυαστούν αυτά τα δύο καλώδια ώστε να μη χρειάζεται να αποσυνδέω το ένα για να συνδέσω το άλλο στον ΚΑΟΝ; (Έχω ήδη έναν Commander που δεν παίζει HD και έτσι λέω να τον πάω σε άλλο δωμάτιο όπου θα πιάνω μόνο hotbird μέσω της κεντρικής εγκατάστασης).[/highlight][/font:2grn27fj]

Αποσυνδεδεμένος stedes

• Νέο Μέλος
  • *
Παράθεση από: "ΕΥΤΥΧΗΣ"
Λογικά είναι απο το quad lnb,γιατί μου έχει τύχει να μην συνεργάζεται...Στο κάτοπτρο του eurobird βάλε ένα μονό lnb...Πιστεύω πως θα λυθεί το πρόβλημα...Δοκίμασε το πρώτα απευθείας χωρίς το διακόπτη με μούφα.Αν όλα είναι εντάξει βάλε μετά και το διακόπτη.Εurobird πάντα στη θέση 1...

τελικα ανεβηκα ταρατσα με πεδιομετρο ολα οκ. Ειχα μια θεση κενη στο quad lnb καρφωσα τον δεκτη με μονιτορ δουλεψε καμπανα  με την τριτη  reset stb αρα ολα οκ και τελικα εκανα τραμπα τα diseq  και το προβλημα ηταν εκει συναδελφοι με το emitor diseq που ειχα επανω δεν  δουλευε αλλα μολις του εβαλα το  triax ολα ρολοι  συμπερασμα δεν δουλευει με ολα τα diseq

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
stedes μην γραφεις με γραμμοσκιαση ειναι πολυ κουραστικο

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
Φίλε stedes χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα σου...Όποτε ευκαιρήσεις ανέβασε καμιά εικόνα απο τα hd.Kαλό είναι οι φίλοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σήματος να χουν υπόψη το παρακάτω quote

Παράθεση από: "ΕΥΤΥΧΗΣ"
αν και φαίνεται κουφο μου έχει τύχει σε εγκατάσταση να μην συνεργάζεται δέκτης με συγκεκριμένο διακόπτη diseq και περιπτωση quad lnb που ενώ δούλευε σε έναν δέκτη κανονικότατα,στον άλλο δεν δούλευε η vetrical-high

Σήμερα το απόγευμα γύρισα ένα πιάτο 80cm απο hotbird σε eurobird σε έναν φίλο που θα πάρει το πακέτο του οτε(όταν τελειώσει η απεργία).
Με 80cm κατοπτρο και lnb mti γκρι στο πεδιόμετρο(το οποίο ειναι sd με αποτέλεσμα να μετράει μόνο την 12111)με την καλύτερη μικρορύθμιση έφερα:
σήμα:92 dbm
s/n ratio:11.9 db
signal %:76
quality %:77
a.ber:1.0

Μεθαυριο θα δούμε και τις αντιστοιχίες στη μπάρα του δέκτη...

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
Παράθεση από: "snowstorm"
[font=verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif:379s86to][highlight=#ffffff]Έχω κεντρική εγκατάσταση σε πολυκατοικία από όπου λαμβάνω Hotbird και κεραία στο μπαλκόνι με 4 lnb (το ένα για Eurobird/OTE TV). Δηλαδή έρχονται δύο καλώδια με 4+1 δορυφόρους. Υπάρχει περίπτωση με κάποιο διακόπτη να συνδυαστούν αυτά τα δύο καλώδια ώστε να μη χρειάζεται να αποσυνδέω το ένα για να συνδέσω το άλλο στον ΚΑΟΝ; (Έχω ήδη έναν Commander που δεν παίζει HD και έτσι λέω να τον πάω σε άλλο δωμάτιο όπου θα πιάνω μόνο hotbird μέσω της κεντρικής εγκατάστασης).[/highlight][/font:379s86to]
Με την προυπόθεση ότι το σήμα του hotbird που έρχεται απο την κεντρική στον χώρο που έχεις τον kaon και στο δωμάτιο που σκοπευεις να βάλεις τον commander είναι ανεξάρτητο δηλαδή απο διαφορετική έξοδο lnb που σου επιτρέπει την ταυτόχρονη θέαση απο δυο δεκτες,εκει που θα βάλεις τον kaon μπορείς να βάλεις ένα δευτερο diseq 2 σε 1,στην μία είσοδο την έξοδο απο το πρώτο diseq με τους 4 δορυφόρους και στην δευτερη τον hotbird.Το σύστημα με τους 5 δορυφόρους δουλευει με τις εξής ρυθμίσεις στον δέκτη:diseq1,2,3,4 τους δορυφόρους που έχεις στο μπαλκόνι και tone burst για τον hotbird για δέκτες που έχουν μεχρι 4 diseq και tone burst.Για δεκτες που έχουν πάνω απο 4 θέσεις diseq,τα πράγματα είναι πιο εύκολα... Eιναι δοκιμασμένο για δέκτες της αγοράς χωρίς πρόβλημα.Για τον kaon δεν ξέρω τι επιλογές υπάρχουν ως προς τη λειτουργία αυτή...Yπόψιν ότι δεν συνεργάζεται με όλα τα diseq της αγοράς....

Απορία:Στη συχνότητα 12149 υπάρχουν τα κανάλια prisma+&cine+.Auτά δεν διατίθονται στον τηλεθεατή???Στο site του οτε δεν αναφέρονται πουθενά στα πακέτα.Για τροφοδοσία επίγειων πομπών είναι???

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
στις συχνοτητες του οτε φορτωνουν καποοια καναλια απλα σαν τιτλοι χωρις να εχουν ενεργα audio kai video pid.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
Ο δέκτης μου πάντως Νεκτάριε κατεβάζει μόνο τα κανάλια που έχουν ενεργά video kai audio pid.Kαι για το πρίσμα δείχνει 412/512 ενώ για το σινε/σπορ 411/511.Και στον πίνακα που έχω επισυνάψει παραπάνω έχουμε και τα bitrates τους.Οπότε μάλλον εκπέμπονται κανονικά...

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
se technomate τα παρακολουθω αυτα το τι καναλια εχει η καθε συχνοτητα και τα στοιχεια τους σε μια φορτωνει και ενα SD TEST
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 31/01/2025 (01:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 31/01/2025 (00:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (00:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nick Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 30/01/2025 (23:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nick Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:13)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 30/01/2025 (22:36)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 30/01/2025 (22:12)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 30/01/2025 (22:06)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (20:24)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: jimijoop Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (18:31)
* kontra IPTV  Μέλος: otrellaras Φόρουμ: IPTV Γενικά 30/01/2025 (17:03)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: Απόστολος Παπαγεωργίου Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 30/01/2025 (17:02)
* Απ: Κεραία λήψης σημάτων ραδιοφώνου DAB+ σε κεντρική εγκατάσταση πολυκατοικίας ή ΙΧ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 30/01/2025 (16:43)
* Απ: Κεραία λήψης σημάτων ραδιοφώνου DAB+ σε κεντρική εγκατάσταση πολυκατοικίας ή ΙΧ  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 30/01/2025 (15:51)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (15:47)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (15:35)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (15:05)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (14:33)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (14:02)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (14:00)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (13:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (13:41)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (13:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (13:15)