COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!
  • Παρ 7 Φεβ 2025, 10:18
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  (Αναγνώστηκε 160180 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stedes

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2008
[font=verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif:3be50yxm][highlight=#d6d6ff]ειχα στειλη ενα email στον οτε και τους ελεγα πως γινεται να μην βαζουν σε αυτους που εχουν cosmote at home που ειναι με συμβαση και δορυφορικο με την εκπτωση και περιμενα απαντηση .Την αλλη μερα παιρνω τηλεφωνο στο 13888 και τους μεταφερω ξανα το προβλημα μου οτι θελω να βαλω 2 δορυφορικες συνδεσεις η μια στο σπιτι μου στην αθηνα και την αλλη στο εξοχικο μου με την εκπτωση και να ερχεται ο ενας λογαριασμος στην αθηνα και ο αλλος στο εξοχικο μου με σημειωτεον ολα επανω στον λογαριασμο στην αθηνα .Η παντηση ηταν απο το 13888 οτι αυτο δεν γινεται και ειναι ενας αποκωδικοποιητης ανα τηλεφωνο και ανα οικια.Οποτε εγω τους λεω κυρια μου εμενα δεν με πιανει η κριση ,εχω λεφτα και θελω να βαλω εναν στο μπανιο, 3 στις κρε/ρες εναν στην κουζινα και εναν στο σαλονι μου το απαγορευεται? μισο λεπτο να ρωτησω μου λεει ξαναρχεται μετα απο δεκα λεπτα και μου λεει ρωτησα και τον προισταμενο και δεν γινεται ειναι ΕΝΑΣ ανα οικια .Φευγω παω στον γερμανο κατα τις 9 και κανω μια συνδεση εκτος οτε (την εκπτωση ) για το εξοχικο και φευγω .Δεκα και μιση το πρωι τον ειχα ηδη στησει σε ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ εγκατασταση στο σπιτι μου και σημειωστε οτι τον eurobird 9 τον εχω ηδη εδω και ενα χρονο στο πιατο και ειχα κατεβασει και τα καναλια του οτε και στους τρεις δεκτες στο σπιτι με 87 σημα και ποιοτητα 72 .ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ απο εδω και περα στις 11.30 με παιρνουν απο 13888 και μου λεει ενας κυριος οτι,κυριε εγκριθηκε το αιτημα σας και μπορειτε να παρετε 2 δεκτες με την εκπτωση και επειδη ο δεκτης δεν υποστηρηζει loop μπορειτε να παρετε οσους θελετε στην τηλεφωνικη σας γραμμη και η κοπελλα δεν γνωριζε.
Ωραια του λεω εγω ομως ηδη εχω παρει απο γερμανο τον εναν τι κανουμε ?και μου απαντα πηγαινετε πισω τον δεκτη στον γερμανο ακυρωστε το συμβολαιο και μετα ελατε στα κεντρικα στην πλατεια βικτωριας και ελατε να κανουμε εδω τα συμβολαια.
Του απαντω οτι εγω ντρεπομαι να κανω αυτο το πραγμα λογω του οτι εχω και φιλικη σχεση με το καταστημα δεν πειραζει θα ξεκινησω αυτον να τον στησω εδω να δω πως παει και μετα θα προχωρησω στην αγορα του δευτερου.Μου απαντα μα κυριε δεν σας ενδιαφερι το 20% η εκπτωση? δεν με πειραζει αφηστε το ως εχει.
Στις 2 το μεσημερι με παιρνουν απο το 13888 και μου λενε η αιτηση σας εχει προβλημα να πατε στον γερμανο να φτιαξεται τα χαρτια σας για να προχωρησει το αιτημα σας.Παω στον γερμανο κοιταμε την αιτηση ολα κανονικα ,τηλεφωνουν στο help desk του οτε και επιβαιβεβαιωνουν οτι ολα ειναι κανονικα και προχωρουν στην συνδεση.
Το απογευμα στις 6 παιρνω τηλεφωνο ποτε θα ξεκινησει και μου απαντουν στο 8011135555 οτι ειναι ενεργοποιημενος και θα ξαναριξουν σηματα για reset.
Aφου κοιταμε καποιες παραμετρους τεχνικες μου απαντουν οτι δεν ειναι αυτες οι συχνοτητες που γραφει το βιβλιο το manual και ειναι αλλες οι συχνοτητες που εχουν αυτοι και με παρακινησε να παω στην ταρατσα να ελεγξω το πιατο .
Τους απαντω πως γινεται σε ολους τους δεκτες του σπιτιου να ερχεται το σημα του οτε κανονικοτατα ( 3 το συνολο) και τα καναλια τα εχω ηδη αποθηκευσει σε ολους ,και μου απαντουν οτι Ο ΔΕΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ στις συχνοτητες και θελει γυρισμα το πιατο .
Παιρνω το πεδιομετρο παω ταρατσα 7 το βραδυ και ολα στο τελειο και στο zenith.
Ξανακατεβαινω κατω τους ξαναπαιρνω τηλ 19.45 και τοτε ηρθε η εξης απαντηση οτι το προιον ειναι καινουργιο και αυτοι δεν γνωριζουν και πολλα πραγματα και θα το ξανακοιταξουν .Τοτε τους λεω εγω ρε παιδια μηπως γνωριζεται αν μπορω να κανω hard reset στον δεκτη μηπως και ξεκινησει ? αν και κανονικα απαγορευται θα σας πω μου απαντουν και μου δινει καποιους συνδιασμους πληκτρων και σβησημο απο πισω ,αλλα ΜΑΤΑΙΑ.

Μεχρι αυτην την στιγμη ο δεκτης ειναι εκτος ,και γνωριζεται οτι σημερα και αυριο απεργια ,ο λογαριασμος θα βγει στο τελος του μηνα με ενεργοποιηση απο εχθες και καλα κρασια .Βγαλτε τα συμπερασματα σας απο τον ΚΟΛΟΣΣΟ ΟΤΕ[/highlight][/font:3be50yxm]

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 07/02/2025 (07:23)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (01:49)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (00:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (22:32)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: angelalex Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 06/02/2025 (18:45)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: listarxos Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 06/02/2025 (18:18)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 06/02/2025 (17:52)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 06/02/2025 (17:28)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 06/02/2025 (16:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (14:06)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 06/02/2025 (14:06)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 06/02/2025 (14:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (14:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (13:55)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (13:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (12:52)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 06/02/2025 (10:19)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 06/02/2025 (10:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (08:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (06:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (00:38)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 06/02/2025 (00:37)
* Απ: Περιοδικά Δορυφορικής που κυκλοφορούν στην Ευρώπη  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 05/02/2025 (23:45)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: digital1234 Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (22:04)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: demos.tryphonos Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (21:54)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: digital1234 Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (19:22)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: dr_virus Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 05/02/2025 (19:20)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (19:15)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: digital1234 Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (18:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 05/02/2025 (13:35)