[font=verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif:379s86to][highlight=#ffffff]Έχω κεντρική εγκατάσταση σε πολυκατοικία από όπου λαμβάνω Hotbird και κεραία στο μπαλκόνι με 4 lnb (το ένα για Eurobird/OTE TV). Δηλαδή έρχονται δύο καλώδια με 4+1 δορυφόρους. Υπάρχει περίπτωση με κάποιο διακόπτη να συνδυαστούν αυτά τα δύο καλώδια ώστε να μη χρειάζεται να αποσυνδέω το ένα για να συνδέσω το άλλο στον ΚΑΟΝ; (Έχω ήδη έναν Commander που δεν παίζει HD και έτσι λέω να τον πάω σε άλλο δωμάτιο όπου θα πιάνω μόνο hotbird μέσω της κεντρικής εγκατάστασης).[/highlight][/font:379s86to]
Με την προυπόθεση ότι το σήμα του hotbird που έρχεται απο την κεντρική στον χώρο που έχεις τον kaon και στο δωμάτιο που σκοπευεις να βάλεις τον commander είναι ανεξάρτητο δηλαδή απο διαφορετική έξοδο lnb που σου επιτρέπει την ταυτόχρονη θέαση απο δυο δεκτες,εκει που θα βάλεις τον kaon μπορείς να βάλεις ένα δευτερο diseq 2 σε 1,στην μία είσοδο την έξοδο απο το πρώτο diseq με τους 4 δορυφόρους και στην δευτερη τον hotbird.Το σύστημα με τους 5 δορυφόρους δουλευει με τις εξής ρυθμίσεις στον δέκτη:diseq1,2,3,4 τους δορυφόρους που έχεις στο μπαλκόνι και tone burst για τον hotbird για δέκτες που έχουν μεχρι 4 diseq και tone burst.Για δεκτες που έχουν πάνω απο 4 θέσεις diseq,τα πράγματα είναι πιο εύκολα... Eιναι δοκιμασμένο για δέκτες της αγοράς χωρίς πρόβλημα.Για τον kaon δεν ξέρω τι επιλογές υπάρχουν ως προς τη λειτουργία αυτή...Yπόψιν ότι δεν συνεργάζεται με όλα τα diseq της αγοράς....
Απορία:Στη συχνότητα 12149 υπάρχουν τα κανάλια prisma+&cine+.Auτά δεν διατίθονται στον τηλεθεατή???Στο site του οτε δεν αναφέρονται πουθενά στα πακέτα.Για τροφοδοσία επίγειων πομπών είναι???