Τελικά μπήκε το kontra στην πλατφόρμα της cosmote τώρα που κοιτάω στην ott, αλλά ένα περίεργο πράγμα που πρώτη φορά το βλέπω σε κανάλι ελληνικο που μπαίνει σε πλατφόρμα,και στο EPG που κοιτάω,και στην live ροή μέσω cosmote θα παίζει μετά τις 7, δηλαδή τις υπόλοιπες ώρες θα δείχνει promo card που παίζει telemarketing
Συγχώνευση: Τρι 4 Απρ 2023, 04:02
Αλλά πέρα από αυτό θα μου πείτε δεν μας νοιάζει να βλέπουμε τις τηλεπωλησεις αλλά κανονικά το κανάλι έπρεπε να μπει με την κανονική του ροή και όχι με ροή YouTube,η λες και είναι συνδρομητικό που ανοίγει μετά τις 7
Συγχώνευση: Τρι 4 Απρ 2023, 04:17
Τώρα δεν ξέρω στο δορυφορικό τι γίνεται αν έχει και εκεί την ίδια promo card, πάντως η θέση που πρέπει να μπήκε είναι μετά το Action 24 εκεί με τα ελληνικά
Συγχώνευση: Τρι 4 Απρ 2023, 09:31
Μίλησα με την Cosmote τώρα το πρωί και μου είπαν ότι τελικά η μετάδοση του καναλιού μέσα από την πλατφόρμα θα γίνεται από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 2 το βράδυ,τις υπόλοιπες ώρες που με την κανονική του ροή παίζει τηλεμάρκετινγκ και οίκο ζην θα έχει κάρτα στην cosmote
Συγχώνευση: Τρι 4 Απρ 2023, 09:34
Επειδή διάβασα την απόφαση του ΕΣΡ που όντως του δίνει το δικαίωμα να παίζει μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών και μέσω της ιστοσελίδας του με το όνομα kontra channel εκπομπές ειδησεογραφικού περιεχομένου, αλλά εφόσον είναι έτσι η απόφαση μέσα του ΕΣΡ δεν του λέει συγκεκριμένα θα παίζεις στην cosmote από τις 7 μέχρι τις 2 τα ξημερώματα μιλάει γενικώς,άρα πρέπει κανονικά και στην Nova και στην ιστοσελίδα του να σταματάει η ροή μετά τις2
Συγχώνευση: Τρι 4 Απρ 2023, 09:36
Στην Cosmote απ' ότι καταλαβαίνω το έχουν βάλει με ροή YouTube που όντως από κει πέρα παίζει σε HD και δεν παίζει όλο το 24ωρο