Καλημέρα στο φόρουμ.Πριν μία περίπου εβδομάδα πραγματοποίησα την πρώτη προσωπική μου εγκατάσταση. Τοποθέτησα στην ταράτσα μου ένα κάτοπτρο 90εκ Χ 100εκ με μοτέρ superjack dg120.Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες που βρήκα στη σελίδα μας και ολοκλήρωσα την εγκατάσταση με σχετική επιτυχία.Έχω ένα πλήρες τόξο με πολυ ύ υψηλά επίπεδα σήματος σε όλους σχεδόν τους βασικούς δορυφόρους (οι δέκτες μου είναι ενας Edision Piccollo και ενας nanoxx 9600ip)
Το πρόβλημα στην όλη διαδικασία ειναι το εξής και έχει κυρίως να κάνει με τον Turksat και τον Hellassat και λιγότερο με τον Eutelsat 16E.Όταν παω το μοτέρ με το NanoX στις 42 μοιρες εμφανιζει επιπεδο και ποιότητα σηματος περίπου 85%.Παρολα αυτά κατεβάζει πολύ λίγα καναλια (γύρω στα 30).Αν μετά το γυρισω στις 39 δεν έχει καθόλου σήμα όπως και στις 16Ε.Και αυτό ενώ Badr , Hotbird , Astra , Eurobird , Εutelsat 7E, Νilesat κατεβαίνουν σχεδόν πλήρεις (μέχρι και κάποιες συχνότητες του Astra 23.5 κατεβαινουν.
Αν τώρα συνδέσω τον Edision τα πραγματα αντιστρέφονται.Κατεβάζει σχεδόν όλο τον Ηellassat αλλα στον Turksat δεν έχει καθόλου σήμα.Ο 16E και εδώ δεν έχει τίποτα ενώ όλοι οι υπολοιποι μια χαρά.
Τι εξήγηση μπορεί να υπάρχει για αυτο που σας περιγράφω?
??Και το θέμα είναι ότι τη διαδικασια του να βάλω μοτέρ την ξεκίνησα κυρίως για να βλέπω το Idman στον Turksat το οποιο εν τέλει δεν το έχω