Λοιπον,οι εντυπωσεις μου για το πακετο του ΟΤΕ TV μεσω δορυφορου:
Για την τιμη του αρκετα καλο.
Θελει προσθηκη κι αλλων καναλιων,κυριως κινηματογραφικων (MGM-TCM-OTE CINEMA)
Η προσθηκη και εθνικων καναλιων ειναι απαραιτητη (MEGA-ANT1-ALPHA-STAR-ΣΚΑΙ-MAKΕΔΟΝΙΑ-KONTRA)
O αποκωδικοποιητης (για μενα τουλαχιστον) ειναι ευκολος στην χρηση του. Πιστευω πως και για εναν αρχαριο,δεν θα αργησει να το μαθει. Ευχρηστο τηλεχειριστηριο παλαμης.
Η μονη δυσκολια που αντιμετωπισα κατα την εγκατασταση του ηταν η ευρεση σηματος. Ο αποκωδικοποιητης πρεπει να εχει πολυ απαιτητικο tuner. Ενω ο Edision Argus VIP ειχε σημα 95% και ber 65% o αποκωδικοποιητης του ΟΤΕ δεν εφερνε σημα ber. Mε λιγες αλχημειες στην ανυψωση του πιατου (παει το 1.30...φυσιολογικη φθορα λογω πολυχρονιας χρησης...πλεον την δουλεια κανει το 1μ. Gibertini) οταν ο Edision εφερε 99% σημα και ανεβασε το ber σε 67%,τοτε συνεργαστηκε και ο αποκωδικοποιητης του πακετου. Αφου ανοιξε το καναλι της βουλης,επικοινωνησα με το τμημα εξυπηρετησης του ΟΤΕ (13888) και αφου εδωσα τον κωδικο χρηστη,εστειλαν σημα και ανοιξε το πακετο.
Ρυθμισα απο τον αποκωδικοποιητη και το scal του ΗD (μενου ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ HD) απο 760p σε 1080i και ολα OK,εκτος απο το....... MTV HD και NICKELODEON HD...τα οποια μονο HD εικονα δεν ειχαν. Απο τα καναλια sport του ΟΤΕ η εικονα ειναι ολα τα λεφτα. (Το MPEG4 κανει καλα την δουλεια του)! Τα καναλια FX,FOX LIFE,UNIVERSAL δεν αρκουν για τους συνδρομητες που θελουν να δουνε και καμια ταινια. Κατα την αποψη μου θα ηταν αρεστο μιας και ο ΟΤΕ δεν εχει το φιλετο ακομα (ελληνικο πρωταθλημα) να πονταρει και σε ταινιες. Να δημιουργησει μια τριλογια καναλιων αποκλειστικα με ταινιες για να χτυπησει και τα αντιπαλα καναλια.
Η προσθηκη των ΣΙΝΕΣΠΟΡ+ και ΠΡΙΣΜΑ+ ειναι αρεστη (ειλικρινα απο τοτε που εκπεμπαν εδω πανω,πρωτη φορα τα ειδα σταθερα και χωρις πιξελισματα...χαχαχα)! Αναμενουμε τα καναλια εθνικης εμβελειας,αλλα εδω θα ηθελα να προστεθει και το καναλι ΚΟΝΤRA μιας και μεχρι στιγμης μονο μεσω ιντερνετ το παρακολουθω.
Απο τα καναλια ντοκιμαντερ ειμαι ικανοποιημενος μαλιστα η προσθηκη του National Geographic HD θα ηταν ενα ακομα +.
Και απο ερωτικης πλευρας πιστευω πως ειναι υπεραρκετη μιας και τα καναλια Dorcel και Hustler καλυπτουν πληρως το ειδος. Στην περιπτωση μας,δεν τα ενεργοποιησαμε (λογω μικρων παιδιων) αλλα αν αλλαξουμε γνωμη,θα μπορεσουμε να προβουμε σε ενεργοποιηση τους καλωντας το τμημα εξυπηρετησης,δινωντας παντα τον κωδικο χρησης.
Γενικη εντυπωση: Αρκετα καλη. Μιας και ειναι νεο στην αγορα (που μαλιστα ειναι και δυσκολοι καιροι) του δινω περιθωρια βελτιωσης. Μην ξεχναμε,ετσι ξεκινησε και η NOVA....
Πακετο καναλιων: Με αριστα το 10,εγω δινω 5
Εξυπηρετηση: Με αριστα το 10,εγω δινω 9
Αποκωδικοποιητης: Με αριστα το 10,εγω δινω 7
Τελικη βαθμολογια: Mε αριστα το 10,εγω δινω 6
Καλη αρχη και καλη συνεχεια!