1) Απόκριση τηλεχειριστηρίου: Κακή. Πολλές φορές χρειάζεται να ξαναπατήσεις τα κουμπιά γιατί δεν πιάνουν καλά. Επίσης όταν φτάνεις στο τέλος ενός μενού δεν μπορείς πατώντας το βελάκι προς τα κάτω να ξαναρχίσεις από την αρχή, αλλά πρέπει να πας πίσω (δηλ προς τα πάνω).
2) Ενεργοποίηση υπηρεσίας/κάρτας κλπ: Εύκολη. Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Εφόσον έχεις σήμα, περιμένεις περίπου 10 λεπτά, οπότε ανοίγει πρώτα το κανάλι της Βουλής και μετά από μερικά λεπτά και όλα τα υπόλοιπα.
3) EPG: Καλό και εύχρηστο.
4) Κανάλια: Θεωρώ ότι γενικά η ποιότητα εικόνας είναι καλύτερη από Νόβα, αλλά αυτό είναι ως ένα βαθμό υποκειμενικό.
5) Ήχος: Αρκετά χαμηλός σε σύγκριση με τα κανάλια της τηλεόρασης.
6) Επίγεια ψηφιακά: Εδώ έχουμε μόνο ένα, το οποίο εντόπισε αλλά δεν το έσωσε με το κανονικό του όνομα.
6) Ρυθμίσεις δορυφόρου: Εδώ αρχίζει το μπέρδεμα. Στους αναμεταδότες πέρα από τα ΟΤΕ1, ΟΤΕ2, κλπ, έχει και τα USER1,2,3 στα οποία όμως ακόμα κι αν αλλάξεις τις συχνότητες, μπορεί να φαίνεται ότι τα σώζει αλλά το κάνει πρόσκαιρα και όταν ξαναανοίξεις το δέκτη βλέπεις ότι παραμένουν ίδια. (Δεν κατάλαβα τί ρόλο παίζουν αυτές οι ρυθμίσεις. 'Ισως πρέπει να βρεις την κατάλληλη συχνότητα για να κάνεις στη συνέχεια αναζήτηση δικτύου μέσω της επιλογής "αυτόματη αναζήτηση" που υπάρχει στο μενού για τα ελεύθερα κανάλια αλλά εγώ κάτι τέτοιο δεν μπόρεσα να κάνω).
7) Ρυθμίσεις τηλεόρασης: Την επιλογή του τύπου τηλεόρασης (HD/SD) δεν την αποθηκεύει και έτσι μένει μονίμως ρυθμισμένη στο HD.
8) Έλεγχος σήματος: Το γνωστό πρόβλημα. Δείχνει ελαττωμένο σήμα που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
9) Αναζήτηση ελεύθερων καναλιών:
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ. Είναι τόσο δύσχρηστη η αναζήτηση που ελεύθερων καναλιών που πραγματικά δεν το πιστεύεις όταν το αντιμετωπίζεις (πιστεύεις ότι κάνεις κάποιο λάθος!!!). Ας τα πάρουμε από την αρχή. Επιλογή αναμεταδότη δεν μπορεί να γίνει, ούτε και αυτόματη αναζήτηση παρότι υπάρχει σχετική επιλογή. Πρέπει να περάσεις χειροκίνητα τη συχνότητα, πόλωση κλπ και να κάνεις αναζήτηση στη συγκεκριμένη συχνότητα. Αυτό πρέπει να γίνει για κάθε συχνότητα. Αν όμως επρόκειτο να μπεις στη διαδικασία αυτή μόνο μια φορά θά΄λεγες ΟΚ θα την κάνω την αγγαρεία. Αμ δε...
Ο δέκτης δεν αποθηκεύει τις συχνότητες!!! Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θέλεις να κάνεις έναν έλεγχο αν μπήκαν κανάλια, αν έγιναν αλλαγές κλπ, πρέπει να ξαναπερνάς μία-μία όλες τις συχνότητες από την αρχή!!!
Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται ο ΟΤΕ το 2011 μάς έδωσε δέκτη όπου δεν αποθηκεύονται οι συχνότητες (εκτός αν κάνω τόσο τραγικό λάθος, οπότε παρακαλώ να με διορθώσετε). Όπως καταλαβαίνετε, η χαρά για το νέο πακέτο έχει μετατραπεί σε απέραντο εκνευρισμό.
10) Διαχείριση καναλιών: Η ταξινόμηση είναι δυνατή μόνο αν τα έχεις βάλει στη λίστα αγαπημένων. Όταν προσθέτεις ή διαγράφεις κανάλια δεν έχεις τη δυνατότητα προεπισκόπησης, με αποτέλεσμα να τα προσθέτεις στα τυφλά και να πρέπει να κρατήσεις σημειώσεις για να ξέρεις ποια θα διαγράψεις...
11) Άλλες δυνατότητες δεν είδα (π.χ. υπενθύμιση), ούτε και πρόσθεσα ακόμα άλλους δορυφόρους κι έτσι δεν έχω ακόμα άποψη. Θεωρώ όμως ότι η αδυναμία αποθήκευση των συχνοτήτων είναι σοβαρότατη έλλειψη τη στιγμή μάλιστα που δεν έχεις το δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις άλλο δέκτη.