Καλησπέρα στην ωραία παρέα και καλώς σας βρήκα... Εχω την εξής αρχάρια απορία.
Ασχολούμαι επιλεκτικά με το άθλημα, εχω ένα Gibertini OP125 με ένα μονό LNB κεντραρισμένο στις 28.2. Αυτό συνδέεται σε μια SkyStar HD2 στο PC και τρέχει το DVBViewer.
Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα έβλεπα κανονικά τα κανάλια του Sky Digital UK που με ενδιέφεραν. Ένα από αυτά ήταν και το Dave HD. Ξαφνικά σταμάτησε να παίζει, οποτε και έψαξα να βρώ λιγο τι μπορεί να παίζει. Μπήκα στην λιστα των transponders του kingofsat, βλέπω οντως ότι το Dave HD μετακόμισε στον 2Ε, κατέβασα την τελευταία λιστα των transponders, την έβαλα στο DVBViewer, ξανακάνω scan τα κανάλια, μου ενημερώνει μερικά, αλλα άφαντο το Dave HD.
H απορία μου είναι η εξής: Από την στιγμή που ήδη κατεβάζω μερικά κανάλια της 2Ε, γιατι το συγκεκριμένο transponder με το Dave HD δεν το βρίσκει; Δεν υποτίθεται ότι μια δέσμη είναι η 2Ε; Η την πιάνεις ή δεν την πιάνεις; Η κάνω κατι λάθος;
Σας συμπεριλαμβάνω και μια εικόνα για το τι κανάλια (φιλτραρισμένα τα HD μονο) ανοίγω μπας και βγάλετε καποια άκρη γιατι εγω δεν καταλαβαίνω περαιτέρω...