Α ρε παιδιά... ντροπή όλο αυτό το σκηνικό που γινόταν εδώ και δύο χρόνια στην πόλη σας.
Περιμένατε το MTV και ξαφνικά είδατε το Nickelodeon+ !
Τι να πω...
Ξέρω, όλοι θα θέλατε να βλέπετε ένα Ελληνικό MTV ελεύθερα, για να παρηγορηθείτε όμως, ισχύουν αυτά που λέγατε.
Το κάθε τοπικό MTV δεν είναι όπως το αγαπήσαμε όλοι μας. To MTV ΔΕΝ είναι πλέον μουσικό κανάλι, αλλά ένα Realito-πράγμα.
Στην Αθήνα το λαμβάνουμε καμπάνα. ΟΚ, so what? Εγώ ΔΕΝ το βλέπω. Εγώ που είμαι τρελός με τα βίντεο κλιπ ΔΕΝ βλέπω το Ελληνικό MTV.
Ανοίγω την δορυφορική και βλέπω ένα σωρό άλλα κανάλια, αλλά ΟΧΙ το Ελληνικό MTV.
Τι να δω? Μουσική δεν έχει και αν έχει δεν είναι πλέον στα γούστα μου. Kαι αν έχει εκπομπές αυτές δεν ξέρω πως να τις πω.
Έχει κάτι χαζά που προσπαθούν να διαμορφώσουν την μόδα και τον χαρακτήρα του νεανικού κοινού.
Εγώ είχα την ίδια στεναχώρια όταν ξεκίνησε ο Alpha Digital.
Τι έκαναν αυτοι? Πήραν την άδεια που είχε η ΕΡΤ για την μετάδοση του επίγειου MTV Europe και το έβαλαν στην πλατφόρμα τους.
Όταν έκλεισε η ADS τι νομίζετε πως έγινε? Φυσικά δεν ξαναγύρισε η άδεια στην ΕΡΤ για ελεύθερη μετάδοση του MTV Europe.
Απλά δεν ασχολήθηκε κανένας και το MTV εξαφανίστηκε από τον χάρτη των συχνοτήτων της Αττικής!