Γύρισα την Κυριακή από η Φλώρινα , και αν και με καθυστέρηση, να τα βίντεο που έβγαλα εκεί !!!
Πρώτο βίντεο:
Μακρινές λήψεις στο ξενοδοχείο Πλειάδες (τις πρώτες ώρες των Χριστουγεννων) που είχα βγάλει και σκαν με το Mercedes. Θάσος 100.8 (!!!!!) Με τον Planet να μας έχει αποχαιρετησει οριστικά, Βουλγαρία 91.8,99.3,100.3,102.3,106.2, Σέρρες 92.1 και 102.7 (!!!) Και τέλος Καβάλα στο 92.2 !!!
Δεύτερο βίντεο :
Μακρινές λήψεις την Κυριακή στο ΑΒ της Φλώρινας. Πήλιο 92.8,Τρίκαλα 88.8,89.2, ένας νέος σταθμός στο 106.9 που δεν είναι πειρατής και νομίζω λέγεται Life 106.9 αν άκουσα καλά , είναι ελληνικός και έπαιζε από παραδοσιακά μέχρι και beat, άγνωστο από που εκπέμπει. Και τέλος η καινούριος πομπός του Καστοριά 91.5 στους 89.3 , η μεταφορά συχνότητας , γιατί μετά στο χωριό δεν έπιανε πουθενά καμιά από τις δύο συχνότητες, θα μάθουμε το Πάσχα τώρα όταν ξαναβρεθώ εκεί
Τρίτο βίντεο :
Σκαν τα Χριστούγεννα δίπλα στην όχθη του ποταμού , ακριβώς δίπλα από το πάρκινγκ ! Κρύσταλλο σχεδόν όλος ο Χορτιάτης,η Κελλη τόσο καμπάνα που μπουκώνει ο δέκτης ! Πρέπει να γίνει μια διακοπή στον 104 να δούμε πως θα περνάει ο δικός μας...
Ααα και πάλι καλά που είπα 104 γιατί θα το ξεχνούσα... Θυμάστε που τον Οκτώβριο έβγαζε σποτάκια για αλλαγή κτλ? Ε λοιπόν....Ρυθμός 104 ! Μας τρολλαρουν μου φαίνεται ! Έκλεισε ο δικός μας και άνοιξε εκεί ρυθμος! Δεν έχει πάντως σχέση με τον αθηναϊκό , προς το παρών
Υπάρχει και ένα ακόμη βίντεο που είναι και το πιο εντυπωσιακό ,με λήψεις Ιταλών πάνω από τις Πρέσπες ! Και με το τελείως άσχετο rds της Ερα 1 93.5.Α επίσης , telektv, το 91.1 δεν λειτούργησε πότε ,και άμα είναι να λειτουργήσει , αλλάξτε του συχνότητα ,τόσες και τόσες δίπλα στο Αμυνταιο ήταν ανάγκη ? 97.8,89.2 η και 92.5 αν θέλετε να είναι με τον "τροπο" σας
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk