Έχω ένα USB στικακι μάρκας ADS με το κλασικό open τσιπάκι της Silicon, και τρέχω ένα σκριπτάκι βασισμένο στους Python drivers που έχουν κυκλοφορήσει για το τσιπάκι αυτό.
Προς τι το θαυμαστικό στο PI 1560;
Συγχώνευση: Πεμ 5 Μαΐ 2016, 12:47
Λοιπόν κι άλλες παρατηρήσεις:
με φέρον ο Σταθμός 105,8. Από κάποιον Καλαματιανό άκουσα ότι έκλεισε, αλλά δεν είναι σίγουρο, γιατί ένα καφέ μπαρ του ιδίου ιδιοκτήτη στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης (που δεν δίνει τα φιλοδωρήματα στους υπαλλήλους) λειτουργεί κανονικά. Ο Σταθμός λείπει και στις λήψεις του Βασίλη
Συγκρίνοντας τις λήψεις μου με τις λήψεις του Βασίλη παρατήρησα ότι είναι άφαντος και στις δυο λήψεις και ο Μεσόγειος 95.7, η σελίδα του και το stream του στο ιντερνετ ειναι επίσης άφαντα. Στα σκαναρίσματα που έκανα έβγαλα ένα πολύ μικρό σήμα στους 95.65 - 95.75, που σημαίνει ότι πολύ πιθανόν να παίζει ακόμη ξεχασμένος ο ταλαντωτής σε κάποιο βουνό.
Επίσης έπιασα ένα ασθενές σήμα στους 96.05, εκεί που έβγαινε η δευτέρη συχνότητα του Διαύλου για ένα διάστημα νομίζω το 2013-2014, όταν έγινε η αλλαγή συχνότητας.
Στην Ανατ. Παραλία Καλαμάτας έπιασα στους 108 κάποιον με λαϊκά που δεν έβγαινε στο κέντρο
Επίσης στην δυτική έξοδο προς Αθήνα και για κάποιο διάστημα έβγαινε κάποιος με λαϊκά στους 91.3, η λήψη του στο κέντρο είναι ωστόσο πολύ ασθενής. Τον σταθμό αυτό τον είχα ακούσει κάποτε να βγάζει σποτάκι "Δρόμος" αλλά πάνε πολλά χρόνια. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι κάποιος σταθμός από άλλο νομό.