Bandscan σήμερα το απόγευμα στην Καλαμάτα
Παραμένει το φέρον στο Μύθος-Μπλάκμαν καθώς και στους 91,3
Ο 88,6 και 99,2 έχουν ζωντανή μετάδοση από την Κεντρική Πλατεία γιατί απόψε παίζει η Λευκή Νύχτα
Στο βάθος πολύ αχνά στο φέρον του 105,8 ακούγεται η μουσική του Like. Δεν ξέρω αν είναι αρμονική (δεν νομίζω), αν είναι κάποιο μπλέξιμο στο λινκ ή αν παίζει κάποιο κοινό μηχάνημα.
Άνοιξε ο 104,3 με λαϊκοπόπ μουσική και σποτάκια με ανέκδοτα και αποσπάσματα από ελληνικές ταινίες. Νομίζω έτσι έπαιζε παλιά το Πειρατικό Ραδιόφωνο που ήταν στους 103,4. Ο 103,4 τώρα παίζει άλλο πρόγραμμα. Επίσης αφού άνοιξε ο 104,3 "σπρώχνει" τον 104,5 και λαμβάνεται καλύτερα 104,6.
Συγχώνευση: Σαβ 27 Αυγ 2016, 21:07
καλα πολυ καλο σημα δες χτυπαει σχεδον πενηνταρες
πυθα δεν ξερω κατα που πεφτει το χωριο σου αλλα πιανεις καλα πραγματα
Λιβυη 88.8 101.1 106.1 πιθανον να ναι το φερον αυτο
Ιταλια 89.5 102.6 103.2 106.5
το afn sto 105.9 καπου στη σικελια ειναι
και η ερασπορ με προβληματα στο 100.4 διακοπες ο ηχος αλλα βγαινει και απο το 107,2
Από το 107,2 δεν βγαίνει η ΕΡΑ Σπορ, όταν δεν συνδέεται με το πρώτο πρόγραμμα η ΕΡΑ Καλαμάτας, παίζει τον Kosmos
Συγχώνευση: Κυρ 28 Αυγ 2016, 20:35
Δεν ξέρω αν είδατε το βίντεο. Το κερασάκι ήταν η Ελεύθερη Ραδιοφωνία Κεφαλλονιάς στους 93.9. Είναι ο μόνος ιδιωτικός ραδιοσταθμός σταθμός της Κεφ/νιάς που βγαίνει προς τα εδώ, εκτός από τα δημόσια. Πριν από μερικά χρόνια τον είχα πιάσει και σε ένα χωριό κοντά στην Σκάλα Λακωνίας, εκείνη η λήψη σίγουρα πιο αξιοπρόσεκτη.
Το απόγευμα βρέθηκα στην Παραλία Καλαμάτας, στα ανατολικά, σε σημείο που έβλεπες φάτσα φόρα το Λυκόδημο και τις κεραίες του. Ηταν μια απογοήτευση γιατί έβγαιναν πάααρα πολλές αρμονικές και σκουπίδια, οπότε ήταν αδύνατο να γίνει οποιαδήποτε μακρινή λήψη, ή γενικά οτιδήποτε ενδιαφέρον. Πήρα ένα βίντεο τα μεσαία, είναι καλή ώρα το σούρουπο, θα εμφανιστεί στο αντίστοιχο νήμα για τα AM.
Το βράδυ του Σαββάτου από τους ερασιτεχνικούς έκλεισε ο 104,3, και έβγαλε φέρον ο 96,8 και ο 97,7. Ο τελευταίος (ο ΠΛΑΝΕΤ) είχε ήδη βγάλει φέρον από τις 7 το απόγευμα, ενώ συνεχίστηκε και το φέρον του 91,3. Οι 104,5 και 103,4 συνέχισαν να παίζουν μουσική όλη τη νύχτα, ο πρώτος λαϊκά ελαφρολαϊκά, ο δεύτερος ανάμεικτα ελληνικά και ξένα.
Μια άλυτη απορία μετά από αυτό το ταξίδι παραμένει τι απέγινε το Ράδιο Άστρο της Αρεόπολης στη Μάνη, που αν θυμάμαι καλά έπαιζε στους 88,5 πριν την μετακόμιση του Κανάλι 20 εκεί και λαμβάνονταν καλά στην περιοχή της Κορώνης που είναι απέναντι από τη Μάνη.