Καλησπέρα απο την Λαμία!Είμαι φανταρος γι αυτό και έχω χαθεί λίγο τελευταία, αλλα παρακολουθω καθημερινα κι εχω κάνει αρκετές ληψεις!
Καταρχήν στο στρατόπεδο δεν είναι ίδιες οι λήψεις με το κεντρο της πόλης,πχ ο 99,3 και ο 99,8 δεν έχουν τόσο ισχυρό σημα.Όσοι παιζουν απο Προφήτη Ηλία(δηλαδή όλοι) έχουν άψογο σήμα καθώς υπάρχει και οπτική επαφή με το κ.ε.Λαμβάνεται φυσικά ο Μπλακμαν στους 103.1 και οι εκκλησιαστικοι στους 89,4 και 103,6 που παιζουν απο διαφορετικό σημειο,επίσης το Πρωτο απο Λιχαδα καμπανα(το Δευτερο ακομα off),τα κρατικά απο Πήλιο,το Χλωμό,και σε εξωτερικούς χώρους βγαίνει σχεδόν όλο το Δοβρουτσι! Ειδικά οι 105,7 και 106,6 και φυσικά ο 99,5 άψογα!
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλα ο Ρυθμός 94,6 έχει ξεκινήσει δικτύωση με τον Sport24 103,3 και το γράφει και στο RDS του οτι κανει δοκιμαστικη αναμετάδοση.
Απο Εύβοια έπιασα με μέτριο σήμα τον Κόσμος 100 και μονο σε εξωτερικό χωρο(τελικά δεν πρεπει να χει πομπό στη Λιχαδα,τόσο καιρό λάθος νομίζουμε,γιατί και στην εθνική προς Στυλίδα με οπτική επαφη με τις κεραίες δεν ακουγόταν καθόλου),επίσης ασθενώς ο Εύριπος 90 ενω στους 99,1 έβγαινε ένας με λαϊκά,ίσως να είναι το Ράδιο Χαραμα,δεν πρόλαβα να ακούσω σποτ!
Αυτά προς το παρόν!
Μαριε καλημερα και καλη θητεια. Ο 99.8 ειναι καινουριος σταθμος (δεν εχω προλαβει να ακουσω ποιος ειναι), και εκπεμπει απο Προφητη Ηλια, γι΄ αυτο λαμβανεται με δυνατο σημα και στην περιοχη μου. Ο ΚΟΣΜΟΣ 100 "παλευει" με το Ραδιο ΖΥΓΟΣ (Τρικαλα), γι΄αυτο και δεν ακουγεται καθαρα.