η digea εκπεμπει στις 33Ε
  • Παρ 31 Ιαν 2025, 18:32
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: η digea εκπεμπει στις 33Ε  (Αναγνώστηκε 21685 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Για όλους υπάρχει σκοτάδι φίλε μου, κάποιοι όμως άρχισαν ήδη να δουλεύουν σε έργα ηλεκτροφωτισμού! Δυτική Ελλάδα πέφτει το σήμα του δορυφόρου αρκετά, από 1.20 και πάνω για σταθερή λήψη!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2012
  • Τόπος: Κερατσίνι
βλέποντας και κάνοντας, αμα σκοτινιαζει καθε τρεις και λιγο με βλεπω να το πηγαίνω αλλου το Lnb :P

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
παιδια αυτη την ώρα έχω αρκετά καλό σήμα στα κανάλια της digea, Ποιοτητα 58-60% (δλδ βλέπονται) και στις δυο συχνοτητες. περιεργο. αντε να δουμε φως εθνικης εμβέλειας ειναι αμαν

*σημειωση στον δικο μου δεκτη κατω απο 38% τρώει κολλήματα η εικόνα, απο 38% και πανω δε κολλάει

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
τα βραδυα ανεβαζουν περισσοτερο σημα σε σχεση με την μερα που πεφτει
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Κεφαλονιά
Αυτός είναι ο χάρτης κάλυψης του Eurobird 3 (33E)???

Δηλαδή το προβλήματα λήψης χαμηλού σήματος είναι λόγω μεγάλου αριθμού dBW (συγνώμη αν κάνω λάθος, νέος στα δορυφορικά)

Αποσυνδεδεμένος deepbluesky

• Satleo Super V.I.P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Stuttgart (48.79N/9.19E)
Ειναι αν και ελλειπης και ανακριβης. Η Digea εκπεμπει απο το spot D, το πορτοκαλι. Αναλυτικορερα το βλεπεις εδω: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Και οπως παντα η θεωρια λεει αλλα σε συγκριση με την πραξη. Στη προκειμενη περιπτωση η ληψη ειναι χειροτερη με τις δυσκολοτερες περιοχες σαφως την Κρητη και το Ιονιο οπου με 1.20μ η ληψη ειναι πολυ οριακη. Μοιραζεται και η ισχυ του πομπου στις δυο συχνοτητες, ετσι αυξανεται η απαιτουμενη διαμετρος. Αν η εκπομπη γινοταν και σε 8PSK και αυξανοταν το FEC τοτε θα δυσκολευε πολυ περισσοτερο η κατασταση.
Octagon SF8008, Dreambox One, Octagon SF4008, Vu+ Solo²
TBS 6220, Technotrend S2-1600
Edision OPTI-Combo DVB-T2/C, Terratec T-Stick+
Panasonic TX-43HXX979, Sony KDL32W656A

Αποσυνδεδεμένος DIMAS1

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2007
Καλημέρα.
Για μια ακόμη φορά θα ρωτήσω(την προηγούμενη δεν πήρα απάντηση) η digea εκπέμπει κανονικά τα κανάλια από αυτές τις συχνότητες αλλά με κωδικοποίηση?
 Δεν εκπέμπει τιποτα?δηλ μαύρο σαν αυτό που βλέπουμε?
(δεν ξέρω αν έχει βάση) αλλά κάπου διάβασα ότι παίζουν τα κανάλια με τα κατάλληλα μπισκοτα!Αληθεύει?Να μην το παιδεύουμε τζάμπα!!!
Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος davinci

• Satleo Super V.I.P.
  • Τακτικό Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2008
  • Τόπος: Αθήνα - Αλιμος
Μια ομάδα παιδιών ένωσαν τις δυνάμεις τους και τα ...pc τους και κατάφεραν σήμερα σκανάροντας ένα μεγάλο τμήμα του κλ****pace, να βρούν το νέο κλ**** Biss της Digea στις 33Εast με αποτέλεσμα να έρθει και πάλι το φως, κάτι πολύ σημαντικό για περιοχές που δεν καλύπτονται απο digea και η αναλογική λήψη είναι τραγική. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του δορυφορικού περιοδικού Digital TV info.
dreambox800-Κάτοπτρο 1μΧ1.10 με μοτέρ και Gibertini OP120

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
δε το ξερα οτι υπηρχε τετοια ομαδα, θα συμμετηχα. την επόμενη ... στο θεμα μας τα κλ**** ειναι μεσω μιας ιστοσελιδας η οποια δημοσιευτηκε, δε μου ανοιγει. οποιος εχει το κλ**** ας μου το στειλει σε pm

*edit ok Παιδιά νομίζω πως έβγαλα άκρη

Αποσυνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Κεφαλονιά
Δώστε free sat στο λαό.......

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
Καλά εννοείτε, πάνε κ βάζουν κλ****, μη δούμε free, το free

Τελικά με το 90άρη T90 εδώ νότιο δυτικά, αυτή την ώρα έχω λήψη και των δύο συχνοτήτων χωρίς κοψίματα. Οσον αφορά την εικόνα πολύ χειρότερη απο την επίγεια. Δεν ξέρω αν φταίει ο δέκτης πάντως με τον ενσωματωμένο δέκτη της Philips όσο έπιανα τα επίγεια ψηφιακά από Ακαρνανικά η εικόνα ήταν κυριολεκτικά κρυστάλλινη

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
ξέρετε μήπως γιατί δε μου κάνει record? τα γράφει αλλά μετά τ αρχείο δεν ανοίγει στον υπολογιστή, μήπως επειδή είναι κλειδωμένα τα κανάλια;

• SatLeo Legend
Μάλλον θέμα του δέκτη σου είναι! Όσο για την εικόνα, είναι πανομοιότυπη με της οπτικής που τροφοδοτεί τα Ακαρνανικά, καμία απολύτως διαφορά! Και ειδικά από του Χορτιάτη που έκαναν τη γνωστή m@l@ki@! για να περνάνε οι τοπικές διαφημίσεις είναι μέρα με τη νύχτα!

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
έχεις Link για το θεμα χορτιατη γιατι δε γνωρίζω τι έγινε;

- ο δεκτης μονο σε capture απο digea μου το κανει αυτο σε κανενα αλλο, οταν βαζω το στικακι στον υπολογιστη το mp4 δε παίζει. άλλωστε δε κανει encode νομιζω κανενας δεκτης δε κανει, αφου το σημα ειναι ετσι κ αλλιως mpeg4 αντιγραφη του σηματος κανουν.

- Τώρα για την εικόνα καμια σχεση με αναλογικη, αλλα ρε παιδι μου μεσω της τηλεορασης επιγεια θυμαμαι ελαμπε, μαλλον θεμα δεκτη ειναι μωρε σιγα δεν ειναι γιαννης ειναι γιαννακης, απλα αναφερουμε εμπειριες.

- μακαρι το πρωι που θα ξυπνησω να λειτουργει η συχνοτητα του πρωτου μπουκετου. τωρα ολα ειναι ρολοι

• SatLeo Legend

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
τράτζικ

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
αυτη την στιγμη η 11161Η ειναι ποιο δυντη απο την 11181Η η δευτερη ειναι στα ορια για να αρχισει τα σπασιματα.αν ειχε αλλο fec μπορει και να μην μου εβγαιναν.

η εικονα στα καναλια λιγο χειροτερη απο νοβα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• Satleo Super V.I.P.
  • SatLeo Legend
Τελικα οσον αφορα την ποιοτητα εικονας ο καθενας εχει αλλη αποψη. Εγω φυσικα δεν εχω δυνατοτητα να τα δω πισω απο "το τοιχος". Ομως καποιον που ρωτησα ειχε εντελως αντιθετη γνωμη δηλαδη πως αποδιδουν πολυ χειροτερα απο τη ΝΟΒΑ και ελαφρως καλυτερα απο τον OTE TV.

Αποσυνδεδεμένος tekilakos

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2010
Να σας κάνω και εγώ μια αναφορά λήψης
Γρεβενά Eutelsat 33A  33 ανατολικά
80ανταρι  πιάτο σιμά στα 67 και πιοτητα στα 34
υπαρχή μια μικρή διάφορα στις συχνότητες η 11162 είναι λίγο πιο δυνατή από την 11181
το ΣΡ είναι 13958.      
και παράπλευρο στης 39 των Ελλασσατ  
με σιμά στα 67  και πιοτητα  στα 76

Όσο εάν έχω φως  είναι άλλο  θέμα

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
Παράθεση από: "nektarios 1451"
αυτη την στιγμη η 11161Η ειναι ποιο δυντη απο την 11181Η η δευτερη ειναι στα ορια για να αρχισει τα σπασιματα.αν ειχε αλλο fec μπορει και να μην μου εβγαιναν.

η εικονα στα καναλια λιγο χειροτερη απο νοβα

παρομοίως, καμία σχέση με οπτική ίνα, αν και μου φαίνεται περίεργο λόγο οτι το σήμα ερχεται οπως ειναι ψηφιακα. πιστευω θεμα δέκτων

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Με Dreambox DM8000 με επιπλέον επίγειο δέκτη DVB-T μπορώ να συγκρίνω από το ίδιο μέσο τις 3 διαφορετικές εκπομπές (Digea επίγεια, Digea δορυφορικά, Nova). Η εικόνα μέσω Digea είτε επίγεια είτε δορυφορικά ακριβώς η ίδια. Μάλιστα όταν αλλάζεις στο ίδιο κανάλι από επίγεια σε δορυφορική ή το ανάποδο, δεν καταλαβαίνεις ότι αλλάζει το κανάλι γιατί παίζουν λες και είναι σε SFN μεταξύ τους. Έχουν ίδιο timing. Το καταλαβαίνεις μόνο από τη μπάρα πληροφοριών που σου λέει από που βλέπεις! Επίσης, όταν επιλέγεις κανάλι από δορυφόρο, πριν καν μετακινηθεί το πιάτο στις 33 μοίρες, έχεις ήδη το EPG τους.
Για την εικόνα μέσω Nova, είναι πολύ υποδιαίστερη! Όλα αυτά από τηλεόραση 50 ιντσών.

• Satleo Super V.I.P.
  • SatLeo Legend
arva, να υποθεσω πως λαμβανεις DVB-T απο Υμηττο; Η 50" σου ειναι Plasma η LCD; Ποιο μοντελο αληθεια;

Εδω που ειμαι δεν εχω τη δυνατοτητα να δω Digea απο τις 33Ε αλλα μια γνωμη ενος κατοικου Αυστριας με 42" Plasma ειναι πως της 11181Η (Mega, ΣΚΑΪ, Star) ισα ισα βλεπονται. Τα υπολοιπα της 11161Η προκαλουν "καρκινο των οφθαλμων". Δηλαδη αν αυτα ειναι τοσο χαλια ουτε θελω να φανταστω της ΝΟΒΑ πως φαινονται. Δεν ξερω ποσο πολυ μπορει να διαφερει η εικονα μιας Plasma ιδιου μεγεθους απο την αλλη, ομως απο τη στιγμη που αρχησαν να εξαπλωνονται οι επιπεδες μεγαλων διαστασεων, φοβαμαι πως για τηλεοπτικο σημα δεν προτεινεται να ξεπερασει κανεις τις 32". Αν εχεις μεγαλωσει με αριστες CRT και πεντακαθαρο αναλογικο σημα δυσκολα ικανοποιεισαι σημερα.

• SatLeo Legend
Χρήστο, τώρα κάθεσαι ειλικρινά να πιστέψεις την παρατήρηση ενός HD-freak από την Αυστρία? Σοβαρά μιλάμε?
Υπερβολές του κ*λου! Σίγουρα η εικόνα απέχει πολύ από το τέλειο, αλλά όχι και καρκίνος των οφθαλμών, αν εξαιρέσεις τα ΑΝΤ1 & m. που όντως δεν βλέπονται, όλα τα υπόλοιπα έχουν μια τυπική SD εικόνα, ειδικά δε σε CRT τηλεόραση όλα πλην των δύο που προανέφερα φαίνονται κρύσταλλο! Φαίνεται ο Αυστριακός έχει ξεχάσει να βλέπει SD!
Από εκεί και πέρα η μόνη σύγκριση που έχει απόλυτα λογική βάση είναι του arva! Είναι άτοπο να συγκρίνεις τη δορυφορική με την επίγεια digea από διαφορετικούς δέκτες, αφού παρεμβαίνουν εξωτερικοί παράγοντες! Ο κάθε δέκτης βγάζει διαφορετική εικόνα, και έχει και διαφορετικό τρόπο επεξεργασίας της εικόνας! Ελάχιστοι εξάλλου εξωτερικοί δέκτες μπορούν να δώσουν ίδια εικόνα με τους ενσωματωμένους αφού οι διαφορές στους scalers είναι μεγάλες!
Από εκεί και πέρα αξιόπιστες είναι και οι συγκρίσεις με τα ts!
Τα ts δίνουν πανομοιότυπη εικόνα ανάμεσα στην επίγεια και δορυφορική digea και από εκεί και πέρα η ποιότητα εικόνας είναι υποκειμενική κρίση του καθενός! :ugeek:

• Satleo Super V.I.P.
  • SatLeo Legend
Ηλια δεν τον ξερω τον ανθρωπο και ποσο αυστηρα ειναι τα κριτηρια του. Επειδη ακριβως δεν εχω τη δυνατοτητα να δω ουτε επιγεια, ουτε δορυφορικα καποιο ελληνικο καναλι με εξαιρεση την Βουλη απο τις 9Ε και της καλωδιακης ERT World, ρωταω και αναγκαζομαι να πιστεψω τους παντες η κανεναν. Ο μονος φιλος κοντα μου που εχει ΝΟΒΑ ειναι μακρια και τον επισκεφτομαι 1-2 φορες τον χρονο. Τις επομενες βδομαδες θα ξαναπερασω να δω στην 42" Panasonic VT30 Plasma σε τι επιπεδο παιζουν αυτα σε συγκριση με τα υπολοιπα δορυφορικα που λαμβανει απο την Τ90 του. Τωρα αν καταφερουμε να δουμε κατι απο τις 33Ε αυτο ειναι αλλο θεμα.

Παντως εχεις απολυτο δικιο πως η συγκριση μπορει να γινει μονο στην ιδια εγκατασταση. Και ο παραγοντας ανθρωπος ειναι ο πιο σοβαρος. Ο ενας δεν βλεπει η δεν τον πειραζει μια χαλια εικονα, ο αλλος ειναι πολυ ευαισθητος η αυστηρος.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Θα με μάθεις που θα πάει!

Λοιπόν Digea από Υμηττό με 50άρα Plasma και μάλιστα καλιμπραρισμένη! Άλλωστε μόνο plasma βγαίνουν σε 50 ίντσες.
Για το αν τα κριτήριά μου είναι αυστηρά, ρώτα τον Ηλία, αυτός ξέρει πόσο γεροπαράξενος γίνομαι πολλές φορές!
Εσύ έχεις άλλες απαιτήσεις επειδή έχεις συνηθίσει το HD (τυχερέ) γι΄ αυτό και δεν σου φαίνεται καλή η εικόνα!
Εγώ σύγκρινα τις 2 εικόνες μεταξύ τους και τις βρήκα ακριβώς ίδιες. Από εκεί και πέρα αξιόπιστες είναι και οι συγκρίσεις με τα .ts όπως είπε κι ο Ηλίας αλλά σκέφτηκα, εντάξει να γράψω σε .ts και μετά θα δω τις εγγραφές σε οθόνη υπολογιστή... στην οθόνη του υπολογιστή θα διακρίνω καλύτερα από την plasma των 50 ιντσών όμως;

• Satleo Super V.I.P.
  • SatLeo Legend
Νομιζω με παρεξηγησες arva. Εγω δεν εχω ουτε την θεληση ουτε τα μεσα να μαθω σε καποιον κατι. Αντιθετως σου ειμαι ευγνωμων για την συγκριση που εκανες. Απλα εχω αποριες οι οποιες δεν λυνονται ευκολα επειδη ακριβως δεν βρησκομαι στην Ελλαδα να συγκρινω και ουτε γνωριζω κανεναν εδω να εχει οχι μονο ΝΟΒΑ αλλα και ΟΤΕ TV και επισης να ψαχνεται για τα κλειδωμενα των 33Ε. Εδω πολλοι δεν ξερουν καν για την υπαρξη των τελευταιων δυο πακετων, τι να λεμε τωρα. Επειδη εχεις δωσει πολλες αξιοπιστες απαντησεις εως τωρα μετραει για μενα πολυ η δικη σου γνωμη. Ελπιζω να λυθηκε η παρεξηγηση και να μπορουμε να επιστρεψουμε στο θεμα.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Μα τι λες τώρα; Πια παρεξήγηση; Όχι δεν σε παρεξήγησα... μη στεναχωριέσαι! Ίσως να με κατάλαβες λάθος. Προς Θεού ούτε παρατήρηση έκανα ούτε τίποτα. Απλά θέλησα να καλύψω απορίες και να βοηθήσω όσο μπορώ!

ΥΓ: Το 666ο μήνυμά μου!  :devil

• Satleo Super V.I.P.
  • SatLeo Legend
Ωραια τοτε. Αδικα ανησυχησα.

Και πιστεψε με η οχι, HD βλεπω μονο σε μια ταπεινη 18" LCD απο το PC απο τα ελαχιστα δορυφορικα που πιανω (περιλαμβανονται feeds) απο τις 45W-9E με κινητο 1μ. Στο μικρο σαλονακι τηλεοπτικως εμεινα στον μεσαιωνα με μια 16" CRT Super Trinitron και DVB-C απο εναν πολυ απλο Technisat PR-K της Kabel BW.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Σου εύχομαι ολόψυχα όσο το δυνατόν καλύτερη αναβάθμιση μελλοντικά!!! Καλές λήψεις!!!

• Satleo Super V.I.P.
  • SatLeo Legend
Να σαι καλα. Ευχομαι και γω οι 33Ε να μεινουν προσβασιμοι για οσους δεν εχουν αλλον τροπο να δουνε τα καναλια αυτα.

* Απ: kontra IPTV  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: IPTV Γενικά 31/01/2025 (14:01)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 31/01/2025 (11:31)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: otrellaras Φόρουμ: IPTV Γενικά 31/01/2025 (09:55)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 31/01/2025 (07:04)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 31/01/2025 (01:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 31/01/2025 (00:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (00:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nick Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 30/01/2025 (23:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nick Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:13)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 30/01/2025 (22:36)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 30/01/2025 (22:12)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 30/01/2025 (22:06)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (20:24)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: jimijoop Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (18:31)
* kontra IPTV  Μέλος: otrellaras Φόρουμ: IPTV Γενικά 30/01/2025 (17:03)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: Απόστολος Παπαγεωργίου Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 30/01/2025 (17:02)
* Απ: Κεραία λήψης σημάτων ραδιοφώνου DAB+ σε κεντρική εγκατάσταση πολυκατοικίας ή ΙΧ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 30/01/2025 (16:43)
* Απ: Κεραία λήψης σημάτων ραδιοφώνου DAB+ σε κεντρική εγκατάσταση πολυκατοικίας ή ΙΧ  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 30/01/2025 (15:51)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (15:47)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (15:35)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (15:05)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (14:33)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (14:02)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (14:00)