η digea εκπεμπει στις 33Ε
  • Τετ 4 Δεκ 2024, 21:19
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: η digea εκπεμπει στις 33Ε  (Αναγνώστηκε 20994 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
... Και μάλλον όντως δεν τους κάθισε....
Επανήλθαν κανονικά τα κανάλια της Digea στις 33Ε!

Σας το είχα πει ότι δεν άλλαξε η διατροφική τους συνήθεια...  8-)  
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος johnny1

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα
[font=Verdana:15kin34y][highlight=#f1f4f5]"Σας το είχα πει ότι δεν άλλαξε η διατροφική τους συνήθεια...[/highlight][/font:15kin34y][font=Verdana:15kin34y][highlight=#f1f4f5] 8-) "[/highlight][/font:15kin34y]
[font=Verdana:15kin34y][highlight=#f1f4f5]
[/highlight][/font:15kin34y]
[font=Verdana:15kin34y][highlight=#f1f4f5]Δεν έχω δοκιμάσει σήμερα. Πάντως είχαν αλλάξει διατροφική συνήθεια.[/highlight][/font:15kin34y]
[font=Verdana:15kin34y][highlight=#f1f4f5]Αντί για μπισκότα 1 τρώγανε μπισκότα με βιταμίνη Ε. [/highlight][/font:15kin34y]

• SatLeo Legend
Α, θα τα μαλώσω! Θα κρυφοτσίμπησαν τη νύχτα στο ψυγείο! Γιατί στο δείπνο που τα είδα με τα μπισκότα 1 στο χέρι, μου τα λέγανε όλα τα μυστικά τους αλλά ήταν απλά μαυροφορεμένα! Σαν δεν ντρέπονται....  :lol:

Αποσυνδεδεμένος DIMAS1

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2007
Καλησπέρα.Πολύ κρυφτούλι παίζουν εκεί ....οι τεχνικοί της digea!!!φαίνετε  οτι τους αρέσουν τα παιχνιδάκια!!!
:headset

Αποσυνδεδεμένος THRILOSLIMANI

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2008
καλησπέρα . κάποιος λίγο φώς σε μένα οσο αφορά τις διατροφικές τους συνήθειες

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
  • Τόπος: Νυρεμβέργη-Γερμανία
Το να ξέρει κανείς τις διατροφικές τους συνηθειες δεν εχει νόημα αυτη τη στιγμή φίλε μου διότι τα κανάλια δεν εκπέμπουν περιεχόμενο έχουν δηλαδή μαυρη εικόνα σαν να έχεις την τηλεόραση σου κλειστή...
Κάτοπτρο:Tecatel 1.1m
Lnb:Inverto Black Ultra
Mοτέρ:Stab Usals HH120
Δέκτης:Yumatu 3602 Full HD Combo
Πεδιόμετρο:Trimax SM 2500

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
λοιπον εχω ενα edision argus HD αυτες τις μερες και μου δωθηκε η ευκαιρια να δω αν βγαζει την digea και φερνει σημα αλλα 13959 S/R αυτο δεν εχουνε?

νομιζω στον technomate παιζει με 14096
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος satrrstm

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2005
  • Τόπος: Δ. Θράκη
Ναι,το πρώτο που είπες έχουν.
Δε γίνεται να ισχύει διαφορετικό S/R για διαφορετικούς δέκτες για τον ίδιο αναμεταδότη,
απλά όσο πιο ψηλό είναι,τόσο πιο μεγάλη ανοχή έχει (+30 ή -30 μονάδες π.χ.).
Octagon SF8008,Amiko 8155HD,Humax 5400 ο αθάνατος,MABO Offset 1.80,κ.ά.

Αποσυνδεδεμένος sat3x1

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Μυτιλήνη
Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά έμαθα ότι το κλαδί άλλαξε και μεγάλωσε! Έγινε διπλάσιο σε μέγεθος από το παλιό!
Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας μας γράψει.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
δεν ειναι διπλασιο απλα σε καποιους δεκτες οταν το περνας μετα φαινεται δυο φορες

να ξερεις ενα πραμα ειναι ποιο δυσκολο να διαρευσσει τωρα γιατι εχει και ο οτε τα καναλια και πρεπει να πουλησει καποια συνδρομη οποτε δυσκολα τα πραγματα να βρεις κατι οχι οτι ειναι αδυνατο αλλα.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
  • Τόπος: Νυρεμβέργη-Γερμανία
Σε μενα πάντως δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά το μπισκότο μια και επιβεβαιώνεται με πρασινη ενδειξη στον δέκτη...τώρα αν άλλαξε σύστημα μετάδοσης του  stream και τα βλέπουμε όλα μαυρα αυτο είναι άλλο θεμα....
Κάτοπτρο:Tecatel 1.1m
Lnb:Inverto Black Ultra
Mοτέρ:Stab Usals HH120
Δέκτης:Yumatu 3602 Full HD Combo
Πεδιόμετρο:Trimax SM 2500

• SatLeo Legend
Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι! Οι δέκτες και δη οι linuxάτοι "πρασινίζουν" σε οποιοδήποτε κανάλι το ταΐσεις με ένα control word στατικό και στην ίδια κατηγορία είναι τα biss! Αν αλλάξεις το νούμερο του μπισκότου που αντιστοιχεί στο ίδιο sid θα συνεχίσει να πρασινίζει, κοκκινίζει ή ό,τι άλλο κάνει, χωρίς όμως να δίνει εικόνα αν το μπισκότο δεν είναι το σωστό! Η ένδειξη που ανάβει δεν είναι τίποτα άλλο παρά αποτύπωση της πληροφορίας που δίνει ο εμουλάτορας!
Για να μπορέσει να ελέγξει κανείς αν όντως το μπισκότο δουλεύει όταν δεν υπάρχει εικόνα, αρκεί να γράψει ένα ts και να δει αν παίζει μεμονωμένα σε κάποιον player στο pc, αν το αρχείο ανοίξει και παίξει και δίνει πληροφορίες τότε έχει γίνει η αποκωδικοποίηση αλλά η εικόνα είναι μαύρη! Αντίθετα το αρχείο δεν θα παίξει αφού δεν λήφθηκαν πληροφορίες για το περιεχόμενό του, αν αυτό παρέμεινε κλειδωμένο!
Μέχρι πρότινος αυτό συνέβαινε στη digea, τώρα αν όντως κάτι έχει αλλάξει, θα φανεί σύντομα, εξάλλου δεν είναι θέμα οτε, νόβα και δεν συμμαζεύεται, είναι να ασχοληθεί κάποιος με τις κατάλληλες γνώσεις να κάνει brute force για να βρει το μπισκότο! Και οι ίδιοι οι providers ούτως ή άλλως ξέρουν πολύ καλά πόσο διάτρητο είναι το biss σαν σύστημα, τα κλειδώματα αυτά είναι είτε για τη δικιά τους ευκολία (τροφοδοσίες πομπών) είτε για τα μάτια των εταιρειών που διεκδικούν πνευματικά δικαιώματα!
Στη δυτική Ευρώπη πανηγυρίζουν αυτές τις μέρες στα γνωστά και μη εξαιρετέα φόρα που ασχολούνται με το άθλημα με τα νέα μπισκότα για το πακέτο του bbc στις 27.5W (που δεν λαμβάνεται στη χώρα μας ούτε με τέρατα)! Σημεία των καιρών. Λίγα εξάλλου είναι τα κανάλια που παρέμειναν σταθερές αξίες για να τα βλέπει κανείς με αυτό τον τρόπο!
Αυτά και κλείνουμε το θέμα με τα μπισκότα γιατί αρκετά ξεφύγαμε! :widow
P.S: Δεν δέχομαι pm επί του θέματος! Για να προλάβω κάτι "πονηρά" μυαλά το λέω! :lol:

Αποσυνδεδεμένος sat3x1

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Τόπος: Μυτιλήνη
Παράθεση από: "nektarios 1451"
δεν ειναι διπλασιο απλα σε καποιους δεκτες οταν το περνας μετα φαινεται δυο φορες

να ξερεις ενα πραμα ειναι ποιο δυσκολο να διαρευσσει τωρα γιατι εχει και ο οτε τα καναλια και πρεπει να πουλησει καποια συνδρομη οποτε δυσκολα τα πραγματα να βρεις κατι οχι οτι ειναι αδυνατο αλλα.

Ναι το γνωρίζω αυτό. Μου είπαν οτι είναι σι νταμπλ γιου και αποτελείται από τριαντα δύο αλφαριθμικούς χαρακτήρες και είναι εφικτό να σπάσει. Πάντος και εγώ συμφωνώ οτι οι πάροχοι δεν θα το αφήσουν έτσι. Στο χωριό έχω έναν εντισιον χάι σπίντ και πριν μου έβγαζε μαυρη εικόνα, τις μέρες του Πασχα που είχα πάει μου βγάζει επιπλέον κωδικοποιημένο καναλι.
Προσωπικά έχω συνδρομή στην νόβα και άν ζορίσουν τα πράγματα και αλλο θα κατεβασω την συνδρομή μου στο βασικό
πακέτο μόνο και μονο επειδή έχω ανύπαντρη κάρτα. Τώρα άν με αναγκάσουν να πάρω τον εξοπλισμό τους (κάτι ακούγεται) θα κάνω διακοπή και ας βρουν άλλον να προπληρώνει ετήσια συνδρομή. Με διευκολύνει πολύ, άλλο να μεταφερεις μόνο την κάρτα και αλλο να μεταφερεις και τον δεκτη μαζι. Με βάση το σκεπτικο αυτο προσωπικά απορρίπτω τον άλλο πάροχο παρ όλο που εχει πολυ καλή τιμή.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
καποια στιγμη ο οτε θα βαλει και τον αντεννα με τον μακεδνια αργα ή γρηγορα θα τα βρουνε.σε κοινο δεκτη αμα κατεβασεις την συχνοτητα που βγηκαν τα ιδιωτικα υπαρχουν και δυο τεστ ανενεργα πιθανον να μπουν εκει οταν κλεισουν συμφωνια οποτε μετα βλεπω να γινεται πολεμος προσφορων για τα αρχικα πακετα σε εξεφτελιστικες τιμές ή μαλλον τιμες οι οποιοες παντα επρεπε να υπηρχαν.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Διάβασα σε άλλο site ότι εκπέμπει σε άλλες συχνότητες πλέον από τον ίδιο δορυφόρο. Τις βρίσκεις με blind scan και με τις ίδιες διατροφικές συνήθειες! Δεν μπορώ όμως να κάνω blind scan! Δεν ξέρω γιατί τον DM8000 έχω! Ίσως λόγω image.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
χτες παντως οι γνωστες συχνοτητες παιζανε.θα πω σε φιλο μου να κανει blind scan στις 33Ε να δουμε αν θα βγαλει κατι αλλο.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος sotos65

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
  • Τόπος: Χανιά
Παράθεση από: "arva"
Διάβασα σε άλλο site ότι εκπέμπει σε άλλες συχνότητες πλέον από τον ίδιο δορυφόρο. Τις βρίσκεις με blind scan και με τις ίδιες διατροφικές συνήθειες! Δεν μπορώ όμως να κάνω blind scan! Δεν ξέρω γιατί τον DM8000 έχω! Ίσως λόγω image.

Δεν υπάρχει αλλαγή ούτε νέες συχνότητες. Οι ήδη γνωστές μόνο...

ΥΓ. Ο DM8000 νομίζω υποστηρίζει blindscan με το BCM4505 tuner. Αν δεν κάνω λάθος το ενσωματωμένο tuner είναι το BCM4501 που δεν έχει τέτοια δυνατότητα.
Δέκτες: Edision Argus, Technomate TM-5300D+ USB, Skystar HD2, Skystar2 (4.4.3 driver)
Κάτοπτρο: Tecatel 1.10X1.20
LNB: Shаrp BS1REL100W
Μοτέρ: Moteck SG2100

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Ναι έχει 2 ενσωματωμένα tuner BCM4501 (DVB-S2) και του έχω βάλει κι ένα Philips TU1216 (DVB-T). Έχει μείνει μία κενή θέση για επιπλέον tuner κι έχει και 3 εξωτερικές USB θύρες. Να βάλω κι ένα BCM4505; Μήπως είναι πλεονασμός; Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο;

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
τιποτα αλλο δεν βγηκε απο digea πλιν των δυο γνωσων συχνοτητων σε blid scan pου εγινε κατα τις 9μιση
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος sotos65

• Satleo Maniac
Παράθεση από: "arva"
Ναι έχει 2 ενσωματωμένα tuner BCM4501 (DVB-S2) και του έχω βάλει κι ένα Philips TU1216 (DVB-T). Έχει μείνει μία κενή θέση για επιπλέον tuner κι έχει και 3 εξωτερικές USB θύρες. Να βάλω κι ένα BCM4505; Μήπως είναι πλεονασμός; Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο;

Πλεονασμός; ίσως, εξαρτάται πως το βλέπει κανείς. Πάντως αν θέλεις blindscan με τον DM8000 μάλλον το BCM4505 είναι απαραίτητο.
Δέκτες: Edision Argus, Technomate TM-5300D+ USB, Skystar HD2, Skystar2 (4.4.3 driver)

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Μπα στα 2,5 χρόνια που το έχω πρώτη φορά που μου χρειάζεται blind scan! Θα προτιμούσα ένα 2ο Philips TU1216 (DVB-T) γιατί κάνω πολλές εγγραφές!

Παράθεση από: "nektarios 1451"
τιποτα αλλο δεν βγηκε απο digea πλιν των δυο γνωσων συχνοτητων σε blid scan pου εγινε κατα τις 9μιση

Μπαρούφες δηλαδή έλεγε! Αν ήταν σωστός αυτός που το έγραφε θα έλεγε και τις συχνότητες, δεν θα έλεγε ότι τις βρίσκεις με blind scan! Αλλά βέβαια έξω από το Satleo πέφτει πολύ ράδιο αρβύλα! Μόνο εμείς είμαστε αξιόπιστοι τελικά! Να σαι καλά πάντως και σε ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος sotos65

• Satleo Maniac
"Θα προτιμούσα ένα 2ο Philips TU1216 (DVB-T) γιατί κάνω πολλές εγγραφές!"

Έδωσες μόνος σου την απάντηση λοιπόν! ;)

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Ναι αλλά έχω και τις USB όπου μπορώ να βάλω κι εκεί TV Tuners!

Αποσυνδεδεμένος sotos65

• Satleo Maniac
Αρκεί να βρεις USB δορυφορικό tuner που να υποστηρίζει blind scan και για το οποίο να υπάρχουν οδηγοί για τον DM8000 (ή γενικότερα για E2). Bέβαια είναι πολύ πιο εύκολο βρεις υποστηριζόμενο DVB-T σε USB, και να πάρεις το εσωτερικό BCM4505. Wow, θα έχει πέντε tuner σε αυτή τη περίπτωση! :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Βρε ας μην ήμουν σε πολυκατοικία και θα σου έλεγα εγώ τι θα έβαζα στη ταράτσα!  :mrgreen:

Τέλος πάντων, βγήκαμε λίγο off topic, ας ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας!  :wtg

• SatLeo Legend
Νομίζω ο kernel του enigma2 δεν έχει πρόβλεψη για 5 tuners, αλλά αρκετά βγήκαμε εκτός!  :offtopic   :ontopic

Αποσυνδεδεμένος aser

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Άρτα
Συγνωμη για το :offtopic
Τι ειναι το blid scan; :oops:
Δέκτες: EDISION ARGUS MINI 2IN1 HD
Κάτοπτρα: 80cm NONAME, Engel 110cm x 120cm
Δορυφόροι:  Engel 110cm x 120cm Απο 46.0E Εως 30.0W
80cm NONAME 3,1Ε

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
ειναι μια λειτουργια που εχουν μερικοι δεκτες να κατεβαζουν συχνοτητες χωρις να ειναι περασμενες μεσα τις βρισκει μονος του δηλαδη

αρκετα με τα off topic
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος DIMAS1

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2007
Καλημέρα.
Τελικά τι εγινε βρε παίδες?
Εκπέμπουν μαύρο τα κανάλια(δεν εχουν εικόνα δηλ.)η εκπέμπουν κανονικά και έχει πέσει κωδικοποίηση?

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2012
  • Τόπος: Κερατσίνι
Καλημέρα, τα καναλια της digea στον 33 ειναι πολυ ασθενή. Κεντρο-δυτικά πελλοπονήσου (δεν εχω πεδιομετρο) ποιοτητα εικονας στο ενα πακετο 18-20 στην κλιμακα του 100, 40-50 αργα το βραδυ. στο αλλο πακετο τις πρωινες ωρες δεν κανω ληψη ενω αργα το βραδυ 18-20. Το θεμα ειναι οτι δε μου τα ανοιγει, λεει κωδικοποιημενα. Με δεκτη HD Progressiv της Edision, firmware αλοπαρμενο, με κλ**** σ αυτες τις συχνοτητες. Τιποτα, τι να κανω; ειμαι ολοκαινουριος στον κλαδο της δορυφορικης

* Απ: Eutelsat 33F (ex. 33E) @ 33E  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 04/12/2024 (19:14)
* Απ: EXPRESS-AM6 στις 53°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 04/12/2024 (19:07)
* Απ: Eutelsat 33F (ex. 33E) @ 33E  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 04/12/2024 (18:10)
* Απ: Λευκές περιοχές χωρίς ψηφιακό σήμα  Μέλος: arva Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 04/12/2024 (17:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/12/2024 (16:50)
* Απ: EXPRESS-AM6 στις 53°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: wos12 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 04/12/2024 (16:09)
* Απ: EXPRESS-AM6 στις 53°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 04/12/2024 (16:07)
* Απ: EXPRESS-AM6 στις 53°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 04/12/2024 (15:49)
* Απ: EXPRESS-AM6 στις 53°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 04/12/2024 (15:44)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 04/12/2024 (14:33)
* Απ: Λευκές περιοχές χωρίς ψηφιακό σήμα  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 04/12/2024 (14:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/12/2024 (13:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/12/2024 (12:19)
* Απ: Λευκές περιοχές χωρίς ψηφιακό σήμα  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 04/12/2024 (12:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/12/2024 (12:12)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ & ΒΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 07]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 04/12/2024 (11:22)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 04/12/2024 (10:57)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 04/12/2024 (10:49)
* Απ: Λευκές περιοχές χωρίς ψηφιακό σήμα  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 04/12/2024 (10:31)
* Απ: Λευκές περιοχές χωρίς ψηφιακό σήμα  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 04/12/2024 (09:22)
* Απ: Λευκές περιοχές χωρίς ψηφιακό σήμα  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 04/12/2024 (09:16)
* Απ: Λευκές περιοχές χωρίς ψηφιακό σήμα  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 04/12/2024 (09:04)
* Απ: Λευκές περιοχές χωρίς ψηφιακό σήμα  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 04/12/2024 (08:51)
* Απ: Λευκές περιοχές χωρίς ψηφιακό σήμα  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 04/12/2024 (06:55)
* Απ: Λευκές περιοχές χωρίς ψηφιακό σήμα  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 04/12/2024 (02:30)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 03/12/2024 (16:31)
* Απ: Express-AM7 στις 40°E (ex AM 1)  Μέλος: wos12 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 03/12/2024 (16:30)
* Απ: Ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση: Ζημίες, streaming και νέα δεδομένα  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 03/12/2024 (15:42)
* Απ: Ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση: Ζημίες, streaming και νέα δεδομένα  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 03/12/2024 (15:32)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: ntakas Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 03/12/2024 (14:30)