Χμ ενδιαφέρον, πράγματι μπερδεύτηκα ο 2B είναι τελικά, sorry… λάθος μου.
Τα BBC Stream τα έχω ξαναρυθμίσει στην συχνότητα 11954Η από τον Οκτώβριο και ως και τις 20 Ιανουαρίου τουλάχιστον (που έβλεπα το Snooker «The Masters») έπιανε κανονικά, από εκεί και πέρα δεν είδα κάτι συγκεκριμένο για να θυμάμαι πότε εξαφανίστηκε το BBC από τον δέκτη μου. Γενικά κάπου εκεί ήταν κατά τα τέλη Ιανουαρίου. Για ένα περίεργο λόγο όμως εκτός από το BBC έχουν εξαφανιστεί όλα τα κανάλια από τον Astra 2B (έχει Level 70 και Quallity 20 περίπου).
Πήγα σήμερα και έλεγξα ξανά την κεραία (μιας αν και πετσοκομμένο το BBC φέτος θα δω εκεί 10 αγώνες F1) και είδα ότι είναι όλα στην θέση τους και έλεγξα αν κεντράρει με μια Android εφαρμογή στις 28.2 μοίρες και ήταν εντάξει.
Γενικά πάντως μάλλον είναι τελικά τεχνικό το πρόβλημα μου και όταν σήμερα έψαχνα να βρω τι παίζει με τον δορυφόρο έβλεπα θα θέματα του Astra 2D και 1Ν και για αυτό μπερδεύτηκα.
Μάλλον θα βάλω τεχνικό να ελέγξει ξανά την κεραία μου να δω τι παίζει. Όσο για τον δέκτη έχω τον Commander 5000IR και λειτουργούσε 2 χρόνια τώρα άψογα στο BBC, άντε να βρω τι φταίει
Ευχαριστώ για το ξεμπέρδεμα.