Παιδιά έχω δοκιμάσει τα πάντα έχω σκανάρει χειροκίνητα μια..μια συχνότητα και εκτος από τα δυο mux τις Velister (49-50) δεν υπάρχει ούτε ψεγάδι ίχνος από άλλο σήμα. Ούτε αναλογικό ούτε ψηφιακό....Μπήκαμε στην τρίτη μέρα και oι τηλεφωνητές του ΡΙΚ απαντούν κάπως με αμηχανία και ρομποτικά ότι πρόκεται για παρεμβολές και ότι οι τεχνικοί δουλεύουν πάνω σε αυτό...και καλά δεν πιάνουμε στην Λεμεσό από τους δυο κυριους Πομπους ( Σιλο - Αρμενοχώρι) τι γίνετε με το σήμα από το τρόοδος..??
Επικοινωνία με φίλους σε χωριο κάπου στα μέσα της αποστάσεις από Λεμεσό προς Λάρνακα (χοιροκοιτία) και μου είπαν ότι βλέπουν κανονικά τα κανάλια...
Πρώτη φορα πέφτει ΜΑYΡΟ στο κανάλια του ΡΙΚ - ΕΡΤ για τόσες πολλές μέρες. Και καλά... παρεμβάλουν στη συχνότητα 33 που εκπέμπει το ΡΙΚ γιατί δεν αλλάζουν συχνότητα... Πολύ περίεργα πράγματα...
Παρεπιπτόντως.. εδώ και κάποια χρονια πιάναμε στην λεμεσό μέσα στο καλοκαίρι τα ψηφιακά mux από Αίγυπτο και Ισραήλ και ποτε δεν είχαμε παρεμβολές.. Τα βλέπαμε κανονικά τα ξένα mux...
?