O πομπός του Παραπολιτικά Πάτρας στους 90.9 από Καλλιθέα Φωκίδος είναι κλειστός;
Εδώ σε ελάχιστα σημεία όπου ακουγόταν, δεν ακούγεται πλέον αρκετό καιρό τώρα.
Το Σάββατο το βράδυ που ήμουν στην Ερατεινή έκανα ένα τσεκάρισμα και ούτε εκεί ακουγόταν.
Μια γρήγορη αναφορά από το bandscan στον παραλιακό δρόμο της Ερατεινής: καμπάνα φυσικά όλοι οι σταθμοί που εκπέμπουν από εκεί κρατικοί και πατρινοί, τα αιγιότικα 90.2 και 103.8 ενώ το 99.2 ίσα που ακουγόταν, καμπάνα επίσης έπιαναν τα κρατικά από Γεράνεια και οι σταθμοί της Κορίνθου από Όσιο Πατάπιο. Μου έκανε εντύπωση το πόσο καθαροί ήταν οι κορινθιακοί σταθμοί.
Καμπάνα επίσης λαμβάνονταν τα Καλάβρυτα, οριακά αλλά χάλια ο Κατσικάς με αποτέλεσμα τα πολλά παράσιτα στην ΕΡΑ1 107.0 αλλά και στους δύο σταθμούς του νομού 92.1 και 104.4 που έπιαναν πολύ χάλια. Καθόλου σήμα από Ξηροβούνι Διστόμου, ίσα που ακουγόταν ο Άρια 107.4, ενώ από την Καλλιθέα περίμενα καλύτερο σήμα (δεν ήταν καθαροί οι σταθμοί) κάτι που δείχνει ότι οι σταθμοί που εκπέμπουν από εκεί εκπέμπουν με πολύ χαμηλά ισχύ. Έβγαλα πολύ καθαρά και την ΕΡΑΣΠΟΡ από Αίνο στους 106.8
Αφήνω τελευταίο το Παναχαϊκό που με απογοήτευσε πλήρως, μιλάμε για άθλιο έως ανύπαρκτο σήμα. Είναι αυτό που έχω αναφέρει αρκετές φορές στο ''ραδιοφωνικό τοπίο της Πάτρας'' ότι κάτι έχει αλλάξει εκεί πάνω από τον Φεβρουάριο - Μάρτιο και μετά και δεν έρχεται σήμα προς τα εδώ.