Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΦΩΚΙΔΑ
  • Παρ 22 Νοε 2024, 23:17
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΦΩΚΙΔΑ  (Αναγνώστηκε 68233 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ch10

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2011
  • Τόπος: Ιτέα Φωκίδας
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Που και που ανοιγει και καποιος στους 106,7 με λαικα και κανει και ζωντανη εκπομπη,είχε αναφερθεί και εδω νομιζω.
Eγώ το είχα αναφέρει, αλλά δεν είχα ακούσει κανέναν να μιλάει, ούτε όνομα σταθμού κλπ.

Για τον 102,7 που είπατε πριν,λίγο περίεργο μου φαίνεται να έρχεται ο Πόρος μέχρι τη Φωκίδα,στο Αίγιο πάντα έπιανα τον Μοριά από Κορινθο όταν δεν έπιανε ο λουξ.
Μην σου φαίνεται περίεργο. Έρχονται άνετα και εύκολα εδώ, έχουμε άνοιγμα προς τα εκεί, λαμβάνονται πάρα πολύ καλά ο Paradise στους 101.6, ο Παλμός στους 102.7 και ο Αργοσαρωνικός στους 106.4 ταπώνει εντελώς τον Ενέργεια 106.4 της Κορίνθου.
Εξίσου δυνατά όπως έχω αναφέρει αρκετές φορές έρχονται και τα κρατικά από Δίδυμα και αρκετοί από Δολιανά.

Αποσυνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
  • Τόπος: Πάτρα
Πλούταρχε,σίγουρα έβγαλες στους 90,9 τον Παραπολιτικά? Εδώ και πολλές μέρες δεν μου έρχεται καθόλου,βγάζω καμπάνα το 3ο πρόγραμμα. Αντίθετα οι υπόλοιποι από Καλλιθέα έρχονται κανονικά οπως πριν.
Για τον 102,7 που είπατε πριν,λίγο περίεργο μου φαίνεται να έρχεται ο Πόρος μέχρι τη Φωκίδα,στο Αίγιο πάντα έπιανα τον Μοριά από Κορινθο όταν δεν έπιανε ο λουξ. Μήπως ήταν ο Μοριάς αυτός που πέτυχε ο Πλούταρχος ή έχει κλείσει?
Ενω ο Λεπαντο βγαινει κανονικα στην Πάτρα,στο Αιγιο δεν ακουγεται πλεον. Ειχε 2ο πομπό ή αλλάξανε ισχύ-κατεύθυνση στον Παλαιοπλάτανο?

Σίγουρα ήταν ο Παραπολιτικά, το καταλαβαίνεις άλλωστε από τη φυσιογνωμία του προγράμματος που κάνει μπαμ
Στη Πάτρα το Lepanto βγαίνει αρκετά προβληματικά, μακράν ο χειρότερος από τους υπόλοιπους... Αντιθέτως, στη Ναύπακτο είναι ο πιο δυνατός απ' όλους, και από τους 98.2, 92.8, 95.1 κλπ
Δεν ξέρω αν ακουγόταν ποτέ στο Αίγιο, αλλά αν γινόταν αυτό, σίγουρα ήταν από τον Παλαιοπλάτανο... Άλλωστε τι δουλειά έχει ένας σταθμός της Ναυπάκτου να καλύψει ξένο νομό;

Αποσυνδεδεμένος ch10

• SatLeo Legend
Και εδώ το 1995 ακουγόταν καμπάνα το Λεπάντο στους 101.4 (stereo, RDS). Μαζί με το ράδιο Αίγιο 99.2 είχαν απίστευτο σήμα. Τώρα αγνοούνται και τα δύο, μόνο σε ένα σημείο μέσα στην Ιτέα έχω βγάλει το Λεπάντο πολύ χάλια.
Επίσης εδώ παλιά ακουγόταν από Ναύπακτο πολύ καλά το Ράδιο Ναύπακτος 98.2 μέχρι που εμφανίστηκε σε αυτή τη συχνότητα το KENTPO (ο σημερινός Παλμός) της Κορίνθου και το Studio 4 στους 101.8 που το έχω χάσει εδώ και μια πενταετία τουλάχιστον.

Αποσυνδεδεμένος electro

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
Eγώ το είχα αναφέρει, αλλά δεν είχα ακούσει κανέναν να μιλάει, ούτε όνομα σταθμού κλπ.
Αρα υποθέτω οτι δεν είναι αυτός από Ακράτα που νόμιζα,εκτός αν στην περιοχή σου βγαίνει και αλλος στους 106,7

Σίγουρα ήταν ο Παραπολιτικά, το καταλαβαίνεις άλλωστε από τη φυσιογνωμία του προγράμματος που κάνει μπαμ
Στη Πάτρα το Lepanto βγαίνει αρκετά προβληματικά, μακράν ο χειρότερος από τους υπόλοιπους... Αντιθέτως, στη Ναύπακτο είναι ο πιο δυνατός απ' όλους, και από τους 98.2, 92.8, 95.1 κλπ
Δεν ξέρω αν ακουγόταν ποτέ στο Αίγιο, αλλά αν γινόταν αυτό, σίγουρα ήταν από τον Παλαιοπλάτανο... Άλλωστε τι δουλειά έχει ένας σταθμός της Ναυπάκτου να καλύψει ξένο νομό;
Σίγουρα τον 2ο πομπό τον χρησιμοποιούν για να καλύψουν περιοχες στον ιδιο νομο,αλλα συνήθως βγαινουν θελοντας (και μη  :headset ) και παραεξω...Μαλλον με το Λεπαντο είναι αυτό που υποθέτω,αλλαγή στην ισχύ και την κατεύθυνση. Για τον Παραπολιτικά δεν ξέρω τι γίνεται,απο 13/7 που το εγραφε ο ch10 εχω να τον ακουσω,ισως εριξε ισχυ και δεν ερχοταν στο σημείο που τσέκαρα...

Και εδώ το 1995 ακουγόταν καμπάνα το Λεπάντο στους 101.4 (stereo, RDS). Μαζί με το ράδιο Αίγιο 99.2 είχαν απίστευτο σήμα. Τώρα αγνοούνται και τα δύο, μόνο σε ένα σημείο μέσα στην Ιτέα έχω βγάλει το Λεπάντο πολύ χάλια.
Επίσης εδώ παλιά ακουγόταν από Ναύπακτο πολύ καλά το Ράδιο Ναύπακτος 98.2 μέχρι που εμφανίστηκε σε αυτή τη συχνότητα το KENTPO (ο σημερινός Παλμός) της Κορίνθου και το Studio 4 στους 101.8 που το έχω χάσει εδώ και μια πενταετία τουλάχιστον.
Καλά,εντελώς άλλες εποχές,το ραδιο αιγιο το διαφημιζε κιολας,"σας δίνει σημα σε 12 νομους" και οντως εκεινη την εποχη,απο τα μεσα της δεκαετίας του '90 και μετά, επιανε σε ολη τη Δυτική Ελλάδα,στην Κορινθία,στη Νοτια Στερεά,και σε νησια του Ιονίου. Και το ραδιο Ναύπακτος εκεινη την εποχη θεριζε...Τώρα ως "kiss 982",εχει μετακομισει Αγρίνιο αν δεν κανω λαθος και παιζει στο Ριο καμπάνα και μαλλον μεσα στην Πατρα σε ορισμενες περιοχες,αν και εχω καιρό να κοιτάξω μεσα στην Πάτρα πως ερχεται. Ο studio 4 μας εχει αποχαιρετισει πάνω από ενα χρόνο τώρα. Ερχόταν και Πάτρα και Αίγιο όχι πολύ δυνατά.Ειδικά στο Αιγιο είχε και την ερασπορ. Τωρα πλεον στην Πατρα ερχοταν χαμηλα καποιος απο Αγρινιο στους 101,7 (ραδιο οραμα?),ενω πολλες φορες σαββατοκύριακα εβγαινε και καποιος με κλαρινα στους 101,8.

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
Εγώ νομίζω ότι το lepanto παλιά εκπεμπαι απ την βομβοκου Γιατί όπως λέτε και σεις παλιά ακουγόταν ακουγόταν στο Αίγιο και εδώ στο ευπαλιο φωκιδος καμπάνα ενώ τώρα πολύ παρασιτο

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα Γαλάτσι
περνώντας το περασμένο σάββατο από τη θήβα έβγαλα μονοφωνικά και χωρίς RDS τον 92.9 εκκλησιαστικό

Αποσυνδεδεμένος ch10

• SatLeo Legend
Αρα υποθέτω οτι δεν είναι αυτός από Ακράτα που νόμιζα,εκτός αν στην περιοχή σου βγαίνει και αλλος στους 106,7
Όχι από εδώ δεν βγαίνει κάποιος στους 106.7, το σήμα που μου έρχεται δεν είναι πολύ καλό και πιθανόν να είναι αυτός που λες εσύ.

Για τον Παραπολιτικά δεν ξέρω τι γίνεται,απο 13/7 που το εγραφε ο ch10 εχω να τον ακουσω,ισως εριξε ισχυ και δεν ερχοταν στο σημείο που τσέκαρα
Μόνο αυτοί στον Παραπολιτικά ξέρουν τι έχουν κάνει στο κεραιοσύστημά τους και εξαφανίστηκε το σήμα του σε περιοχές που έπιανε εδώ κάπως υποφερτά.

• SatLeo Legend
Μήπως εκπέμπει με χαμηλή ισχύ ώστε αρκετές περιοχές που κάποτε τον λάμβαναν να μην μπορούν τώρα;

Αποσυνδεδεμένος ch10

• SatLeo Legend
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, ότι ο Παραπολιτικά στους 90.9 έχει χαμηλώσει την ισχύ του.
Όπως έχω αναφέρει και πριν λίγες μέρες εδώ, στο ανατολικό μέρος της Κίρρας στη γέφυρα ακούγεται καμπάνα. Το σήμα του όμως μετά από λίγα μέτρα εξασθενεί. Ακόμη και από το σημείο που αρχίζει η ανηφόρα για τη Δεσφίνα, όσο και να ανέβεις σε υψόμετρο χορταίνεις παράσιτα και πουθενά δεν καμπανίζει όπως συμβαίνει με τους υπόλοιπους της Καλλιθέας. (Τον καινούριο πομπό του Sport FM 96.3 δεν τον έχω τσεκάρει ακόμη στο συγκεκριμένο μέρος).

Αποσυνδεδεμένος ch10

• SatLeo Legend
Τον τσέκαρα και τον Sport FM 96.3 στο προαναφερθέν σημείο.
Το αποτέλεσμα; Πιο χάλια δεν γίνεται!!! Σαν να μην υπάρχει δηλαδή.
Πρέπει να έχει τον χειρότερο πομπό από όλους στην Καλλιθέα, δεν καταλαβαίνεις καν ότι υπάρχει αναμεταδότης εκεί. Μόνο το Παναχαϊκό μας σώζει αλλά από τον περασμένο Φεβρουάριο μας γύρισε την πλάτη και αυτό.

• SatLeo Legend
Παρόλο που οι πομποί και της Καλλιθέας και της Ερατεινής βρίσκονται στο νότιο κομμάτι της Στερεάς Ελλάδας, εκεί τριγύρω σε ελάχιστα σημεία πιάνει καλά, κατά κύριο λόγο καμπανίζουν όταν βρίσκονται κάτω από τη μύτη τους... Στο Αίγιο και την Κόρινθο που είναι προσανατολισμένες οι εκπομπές τους, καμπανίζει, όπως είναι λογικό, αφού δεν υπάρχουν βουνά που να "κόβουν"...

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Κόρινθος
Κι όμως, στο 96.3 δεν υπάρχει ίχνος του Σπορ FM. Αφενός του Just 96.4 που ταπώνει τα πάντα, κι αφετέρου εκεί ακούγεται μόνο ο Red από Υμηττό.

Αποσυνδεδεμένος ch10

• SatLeo Legend
Φυσικά και τα βουνά παίζουν ρόλο αλλά δεν φταίνε μόνο αυτά, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ισχύς του καθενός.
Π.χ. από Ερατεινή Like 88.2, ΣΚΑΪ 89.4, Μελωδία 100.5 θερίζουν και πιάνουν παντού εδώ.
Αντίθετα από το ίδιο Κ.Ε. ο Sport 24 Radio 104.1 που ανήκει στον ίδιο όμιλο με ΣΚΑΪ και Μελωδία (άρα τον πομπό τον έχει φτιάξει ο ίδιος τεχνικός) παίζει με χαμηλότερη ισχύ και αρχίζει να ακούγεται 3χλμ ανατολικά από εδώ.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
to 104,1 μαλλον παιζει κατω απο 100βατ
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος ch10

• SatLeo Legend
Στον αθλητικό σταθμό βρήκε να κάνει οικονομία σε ισχύ ο όμιλος;
Οι άλλοι δύο του ομίλου εκπέμπουν και από Καλάβρυτα που λαμβάνονται πολύ καθαρά εδώ, ο 104.1 δυστυχώς δεν πήγε και εκεί.

• SatLeo Legend
Αλλά ο 104.1 είναι ο μόνος που στην Ερατεινή έχει RDS, οι άλλοι δύο δεν έχουν... Στην Αρόη όμως συμβαίνει το αντίθετο, δηλαδή να λειτουργούν τα RDS όλων και του SPORT 24 προσωρινά να είναι ανενεργό... Η μόνη διαφορά RDS Αρόης-Ερατεινής είναι ότι στον πρώτο χρησιμοποιεί κεφαλαία μόνο ενώ στον δεύτερο όχι

Αποσυνδεδεμένος ch10

• SatLeo Legend
Από τις 11:20 περίπου λαμβάνω στους 97.6 έναν που παίζει σερί ελληνικά. Όνομα σταθμού δεν έχει πει και πιθανόν να πρόκειται για ερασιτέχνη.
Το σήμα του καμπανίζει και είναι μονοφωνικό. Ίσως είναι από τα παράλια απέναντι.

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Κόρινθος
Δεν λαμβάνω τίποτα στο 97.6, μόνο τις πλευρικές του Love.

Αποσυνδεδεμένος ch10

• SatLeo Legend
Το απόγευμα είχε αρκετή ώρα φέρον, τώρα που τον ξανατσέκαρα εκπέμπει stereo.
Αφού Γιώργο δεν τον λαμβάνεις στην Κόρινθο ίσως είναι από Ακράτα ή και πιο δυτικά.

Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι δεν εμφανίστηκε στα FM o Memories 108.0

Αποσυνδεδεμένος ch10

• SatLeo Legend
Η έκπληξη ήρθε στους 105.3 με την πολύ καλή λήψη του Ράδιο Πρωϊνός από τα Τρίκαλα!!!
Το έχω ξανατσεκάρει στο ανατολικό μέρος της Κίρρας (στο ποτάμι) και βλέπω ότι εκεί η λήψη του Ράδιο Πρωϊνός 105.3 από τα Τρίκαλα είναι σταθερή. Άρα δεν ήταν τυχαία λήψη από διάδοση. Μου κάνει εντύπωση στο συγκεκριμένο σημείο ότι ταπώνει τον ΑΝΤ1 Πάτρας 105.3
Στο ίδιο σημείο παρατήρησα σήμερα ότι έπιανε πολύ καλά ο Wave 97.4 από Παναχαϊκό, κάτι που δεν συνέβαινε τις προηγούμενες μέρες. Τον Wave τον τσέκαρα και μέσα στην Ιτέα και σε αρκετά σημεία πιάνει πολύ καλά με λίγο ξύσιμο που του ρίχνει το Ράδιο Ένωση 97.3

Αποσυνδεδεμένος 468

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2006
  • Τόπος: Planet Earth
    • http://www.memoriesradio.gr
Το απόγευμα είχε αρκετή ώρα φέρον, τώρα που τον ξανατσέκαρα εκπέμπει stereo.
Αφού Γιώργο δεν τον λαμβάνεις στην Κόρινθο ίσως είναι από Ακράτα ή και πιο δυτικά.

Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι δεν εμφανίστηκε στα FM o Memories 108.0

• Με 20W και καμπανιάζει;
  • Σχετικά με τον Memories, Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε και ποτέ δε ξέρεις για τα FM...
Memories Radio 108 fm
The revenge of pirated fm radio...

Αποσυνδεδεμένος ch10

• SatLeo Legend
Πραγματικά έκπληξη τα 20W του 97.6, φίλε 468 ακούγεσαι άψογα χωρίς να χάνεσαι σε κανένα σημείο εδώ. Μείνε τουλάχιστον σε αυτή την ισχύ γιατί αν κατέβεις πιο κάτω θα σε χάσουμε.
Όσο για τον Memories, φυσικά και ξέρω την ιντερνετική του διεύθυνση. Φαν των '80s είμαι. Τότε τα ζήσαμε όλα.
Μακάρι κάποια στιγμή να ξαναβγεί στους 108.0

Αποσυνδεδεμένος ch10

• SatLeo Legend
Τελικά στους 97.6 είναι ο γνωστός Λαϊκός FM από την Ακράτα (παλιότερα έπαιζε στους 104.7 και μετά στους 106.7)
Το RDS δεν το έχει ενεργοποιήσει ακόμη όπως τότε.
Με το πρόγραμμα που έχει τέτοια ώρα έχει μερακλώσει ο μισός κορινθιακός.

Αποσυνδεδεμένος 468

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2006
  • Τόπος: Planet Earth
    • http://www.memoriesradio.gr
Memories Radio 108 fm
The revenge of pirated fm radio...

Αποσυνδεδεμένος electro

• Έμπειρο Μέλος
106,7 παιζει παλι αυτος που ειχα γραψει προ ημερων τωρα,πηρε και μικροφωνο (μοναχικος Δημητρης) ξεκινωντας με 80s ξενα,μαλλον μετα θα γυρισει παλι σε λαικο οπως και τις αλλες μερες  :cheesy:
Αν και περισσοτερο πανε για Αχαια αυτα που γραφω,88,5 ξανα ο γνωστος που αναμεταδιδει διαφορα,σημερα παιζει τον 97,6, χτες μεσημερι εκανε ζαπινγκ...
Το απογευμα εκανε καποιος αλλος εκπομπη στους 101,6 και αφιερωνε σε καποιον απο Διακοπτο (αρα ακουγοταν προς τα εκει σιγουρα).Τον εχω πιασει και αλλες φορες βεβαια,πρωτη φορα τον ακουσα να βγαινει μικροφωνο.
Ακούγεται παλι ο λεπαντο στους 101.4 οπως παλιοτερα.
ch10,τσεκαρε τι σου ερχεται απεναντι απολα αυτα.
Επισης εχω την εντυπωση οτι υπαρχει απο καπου ερα σπορ στους 107,2,ακούγεται στο βαθος σε σημεια που δεν ερχεται ο αλλος με τα ξενα απο Αττικη.Εκτος αν κανει καποια αρμονικη το 105.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
εκτος και αν πιανεις την ερα καλαματας στο 107.2
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Ναι είναι πολύ πιθανό

Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος electro

• Έμπειρο Μέλος
αποκλειεται,ολη την μερα ερα σπορ παιζει? Το τσεκαρα και στο ιντερνετ τωρα,η καλαματα παιζει κοσμος,εμενα η ερα σπορ ερχεται στους 107,2...Απέναντι δεν υπηρχε κατι εκει γυρω (Αγρινιο?)

Συνδεδεμένος panos456

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Ημεροβίγλι (Σαντορίνη)
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Μήπως ακούγεται από τα πλάγια η ΕΡΑΣΠΟΡ Πηλίου από το 107.1;;;;

Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Sangean DPR-69+
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

Διαδικτυακός δέκτης για τον Πύργο Ηλείας μέσω του GlobalTuners (ενεργός για ορισμένες ώρες της ημέρας): Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος electro

• Έμπειρο Μέλος
αν δεν ειναι κολπα του πομπου ή του δεκτη μου σε σχεση με το 105 των γερανιων :whistle , δεν το αποκλειω,αλλωστε εχω ξαναβγαλει στο Αιγιο απο Πήλιο,τον Βερα στους 91,8.

* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (21:48)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (21:47)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (21:33)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (21:14)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (20:46)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (20:11)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (18:48)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (18:40)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: winlink Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (18:28)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (18:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: ShortFoxyMan Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (18:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (16:06)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (15:19)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (15:17)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (14:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (13:57)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (13:08)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 22/11/2024 (12:43)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (12:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (12:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (12:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (11:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (10:34)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 22/11/2024 (10:02)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (10:00)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/11/2024 (09:46)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 22/11/2024 (09:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/11/2024 (09:38)
* Απ: Old satellite viewing cards  Μέλος: Hugocz Φόρουμ: General Questions 22/11/2024 (08:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (07:39)