Eγώ το είχα αναφέρει, αλλά δεν είχα ακούσει κανέναν να μιλάει, ούτε όνομα σταθμού κλπ.
Αρα υποθέτω οτι δεν είναι αυτός από Ακράτα που νόμιζα,εκτός αν στην περιοχή σου βγαίνει και αλλος στους 106,7
Σίγουρα ήταν ο Παραπολιτικά, το καταλαβαίνεις άλλωστε από τη φυσιογνωμία του προγράμματος που κάνει μπαμ
Στη Πάτρα το Lepanto βγαίνει αρκετά προβληματικά, μακράν ο χειρότερος από τους υπόλοιπους... Αντιθέτως, στη Ναύπακτο είναι ο πιο δυνατός απ' όλους, και από τους 98.2, 92.8, 95.1 κλπ
Δεν ξέρω αν ακουγόταν ποτέ στο Αίγιο, αλλά αν γινόταν αυτό, σίγουρα ήταν από τον Παλαιοπλάτανο... Άλλωστε τι δουλειά έχει ένας σταθμός της Ναυπάκτου να καλύψει ξένο νομό;
Σίγουρα τον 2ο πομπό τον χρησιμοποιούν για να καλύψουν περιοχες στον ιδιο νομο,αλλα συνήθως βγαινουν θελοντας (και μη
) και παραεξω...Μαλλον με το Λεπαντο είναι αυτό που υποθέτω,αλλαγή στην ισχύ και την κατεύθυνση. Για τον Παραπολιτικά δεν ξέρω τι γίνεται,απο 13/7 που το εγραφε ο ch10 εχω να τον ακουσω,ισως εριξε ισχυ και δεν ερχοταν στο σημείο που τσέκαρα...
Και εδώ το 1995 ακουγόταν καμπάνα το Λεπάντο στους 101.4 (stereo, RDS). Μαζί με το ράδιο Αίγιο 99.2 είχαν απίστευτο σήμα. Τώρα αγνοούνται και τα δύο, μόνο σε ένα σημείο μέσα στην Ιτέα έχω βγάλει το Λεπάντο πολύ χάλια.
Επίσης εδώ παλιά ακουγόταν από Ναύπακτο πολύ καλά το Ράδιο Ναύπακτος 98.2 μέχρι που εμφανίστηκε σε αυτή τη συχνότητα το KENTPO (ο σημερινός Παλμός) της Κορίνθου και το Studio 4 στους 101.8 που το έχω χάσει εδώ και μια πενταετία τουλάχιστον.
Καλά,εντελώς άλλες εποχές,το ραδιο αιγιο το διαφημιζε κιολας,"σας δίνει σημα σε 12 νομους" και οντως εκεινη την εποχη,απο τα μεσα της δεκαετίας του '90 και μετά, επιανε σε ολη τη Δυτική Ελλάδα,στην Κορινθία,στη Νοτια Στερεά,και σε νησια του Ιονίου. Και το ραδιο Ναύπακτος εκεινη την εποχη θεριζε...Τώρα ως "kiss 982",εχει μετακομισει Αγρίνιο αν δεν κανω λαθος και παιζει στο Ριο καμπάνα και μαλλον μεσα στην Πατρα σε ορισμενες περιοχες,αν και εχω καιρό να κοιτάξω μεσα στην Πάτρα πως ερχεται. Ο studio 4 μας εχει αποχαιρετισει πάνω από ενα χρόνο τώρα. Ερχόταν και Πάτρα και Αίγιο όχι πολύ δυνατά.Ειδικά στο Αιγιο είχε και την ερασπορ. Τωρα πλεον στην Πατρα ερχοταν χαμηλα καποιος απο Αγρινιο στους 101,7 (ραδιο οραμα?),ενω πολλες φορες σαββατοκύριακα εβγαινε και καποιος με κλαρινα στους 101,8.