Πλούταρχε,σίγουρα έβγαλες στους 90,9 τον Παραπολιτικά? Εδώ και πολλές μέρες δεν μου έρχεται καθόλου,βγάζω καμπάνα το 3ο πρόγραμμα. Αντίθετα οι υπόλοιποι από Καλλιθέα έρχονται κανονικά οπως πριν.
Για τον 102,7 που είπατε πριν,λίγο περίεργο μου φαίνεται να έρχεται ο Πόρος μέχρι τη Φωκίδα,στο Αίγιο πάντα έπιανα τον Μοριά από Κορινθο όταν δεν έπιανε ο λουξ. Μήπως ήταν ο Μοριάς αυτός που πέτυχε ο Πλούταρχος ή έχει κλείσει?
Ενω ο Λεπαντο βγαινει κανονικα στην Πάτρα,στο Αιγιο δεν ακουγεται πλεον. Ειχε 2ο πομπό ή αλλάξανε ισχύ-κατεύθυνση στον Παλαιοπλάτανο?
Σίγουρα ήταν ο Παραπολιτικά, το καταλαβαίνεις άλλωστε από τη φυσιογνωμία του προγράμματος που κάνει μπαμ
Στη Πάτρα το Lepanto βγαίνει αρκετά προβληματικά, μακράν ο χειρότερος από τους υπόλοιπους... Αντιθέτως, στη Ναύπακτο είναι ο πιο δυνατός απ' όλους, και από τους 98.2, 92.8, 95.1 κλπ
Δεν ξέρω αν ακουγόταν ποτέ στο Αίγιο, αλλά αν γινόταν αυτό, σίγουρα ήταν από τον Παλαιοπλάτανο... Άλλωστε τι δουλειά έχει ένας σταθμός της Ναυπάκτου να καλύψει ξένο νομό;