αυτα ειναι!!!
λειζερ φυσικα κι εχω ....δεν γινεται χωρις
αποστασιομετρο δεν εχω αλλα καποιος φιλος σε καποιο φορουμ μου εδωσε εναν μαθηματικο τυπο κι ετσι εβγαλα ....93cm αν θυμαμαι καλα βγηκε για το φαμαβαλ μου
στην ταρατσα θα γκρεμισω την σκεπη κι θα κανω ενα δωμα να χωραει μονο τηλεορασεις κι ενα κρεβατι!!!ν
να γλυτωσω τα πανω κατω!!!!
Συγχώνευση: Σαβ 29 Ιαν 2022, 13:51
αν χανει γιατι ναχω σε 90% των δορυφορων 18-19 δβ σημα,ακομα κι 20+?
αχρηστο!!!βγηκε η αποφαση
κι πως γινεται σε αναφορα με τον νικο ναχει σε διπλανο τον 46 αν δεν κανω λαθος 20+21 κι εγω 18+19?
τι φταιει?το καλο σκιου-κεντραρισμα?
δεν παιζει ναναι τελειο το πιατο σαν 230 κι να τσαλακωθηκαν τα φτερα στην μεταφορα?
μεχρι κι η σειρα που βγηκαν αν ειχε σημαδεψει ο Γιωργος θαταν καλυτερα(γιατι οταν το πηρε κι αυτος ηταν τσαλακα τα φτερα!!!)
ξερεις μετα τι χρειαζεται για να μπουν σωστα τα φτερα σε φαμαβαλ?
οχι δεν ξερεις κι λες οτι τα ξερεις
ξερεις οτι κολλητος μου με μαστορα ΑΑΑ δεν καταφερε να βγαλει σε 3μ τσανελ μαστερ ουτε 11 δβ σε φιντ σε 7Ε?
δες τι λεει ο νικος πως καταφερε να τελειωποιήσει το δικο του ,γιατι ειναι κατόρθωμα αυτο που πετυχε!!!!! κι μετα να λες το τι ευχεσαι για την γιδα(σορυ πιατο) του γειτονα
κι κατι αλλο εγω δεν σε εβγαλα αχρηστο στο στησιμο του πιατου σου......απλα πιστευω με βασει τον κολλητο μου οτι δεν βγαζει σωστα δβ ο δεκτης σου κι εσυ αρχησες να σταζεις......βρες την διαφορα
εσυ ανεφερες για πιθανο στραβωμα...
δεν ειπα ποτε οτι το εκανες εσυ...
και ναι δυστυχως το στραβωμα ειναι οτι χειροτερο...
Συγχώνευση: Σαβ 29 Ιαν 2022, 15:08
μα ουτε και εγω ειπα ποτε οτι εισαι αχρηστος ειναι δυνατον;;;
απλα ο καθε δορυφορος εχει τα δικα του πχ skew...