0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
χρηστο βλεπω το τατζικισταν το βγαζεις με 10.6db λογικα με το 2,4μ?
βασικα αυτο που ισχυει με τον 52.5Ε υπαρχει ενα beam ή ποιο σωστα καποια ανκλαση σηματος εδω βορειοδυτικα της east δεσμης και για αυτο λαμβανονται αυτες οι συχνοτητες. κατα τυχη το ειδαμε σε 1μ και σε 1.25 εχει σχεδον σταθερη ληψη μιας και το καλοκαιρι η east δεση καποιες χανονταν πχ 11785Η τατζικισταν αλλα το χειμωνα οι east δεσμη συχνοτηετς ανεβαζαν 2db σημα σε σχεση με το καλοκαιρι. η ΜΕΝΑ εχουν 2db πανω σημα εδω σε σχεση με την east αλλα θεσσαλονικη στο 1,3μ ουτε που βγαινουν ενω η east δεσμη ειναι λιγο ποιο χαμηλα σε σχεση με εδω δυτικα ο χρηστος στην βυτινα εχει και μεγαλο πιατο για αυτο τος λαμβανει και λογικο ειναι να τις εχει εκει στα 9 με 10db
με το 230 ειναι οι αναφορες μουπρεπει να παω κι το 150?πες οτι το 150 δεν βγαζει τι θα γινει δηλαδη? αντε κι τις εβγαλα να παω κι το 120?συγνωμη αλλα δεν εχω κεντραρει ολους τους δορυφορους σε ολα τα πιατα...εχω κεντραρει μονο λιγους για τα φιντακια μουσε αλλες μου αναφορες εχω αναφερει πόση διαφορα εχουν το 180-150-120
η ληψη και στους δυο δορυφορους δηλαδη 46Ε και 52.5Ε μεταβαλεται πολυ απο περιοχη σε περιοχη. ακομα και οι hotbird δυτικα εχουν 2dbw πανω τα ιχνοδιαγραμματα σε σχεση με αθηνα και ανατολικοερα.
εγω τα βλεπω καθημερινα αυτα που λες Νεκταριε....σε πολλους τους δορυφορους που σκαναρω μετο ΕΒΣΠΡΟοταν θελει να κρινει τα σηματα με τον Νικο πρεπει ναχει ιδιο πιατο....θελει να μας πει οτι ενα φιντ που βγαζω με το 120 στα 9 db sto 230 πρεπει ναχει 16......δεν ......