Δορυφορική λήψη DIGEA
  • Τρι 26 Νοε 2024, 07:58
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Δορυφορική λήψη DIGEA  (Αναγνώστηκε 139807 φορές)

0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος imaginas

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
Μπορείτε να μου πείτε από ποιον δορυφόρο εκπέμπει η Digea;Στον αποκωδικοποιητή που έχω στο εξοχικό είναι επιλεγμένος ο Eutelsat 3C,αλλά εδώ και 1 χρόνο δεν πιάνει τίποτα.Γράφει ασθενές σήμα.Θα αλλάξω LNB αλλά θέλω να βεβαιωθώ για το δορυφόρο διότι διάβασα και για Eutelsat 3B που όμως δεν υπάρχει στη λίστα δορυφόρων του δέκτη.
Τα μεν άδεια ασκιά τα φουσκώνει ο αέρας,τους δε ανόητους ανθρώπους η αλαζονεία"

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
σωστα εισαι στη θεση απλα αλλαξε to ονομα στο δορυφορο μετα την αλλαγη του. εσυ πρεπει να βρες σημα στην 12737Η 15055 3/4 DVB S2 8PSK. αλλαξε το LNB μηπως καηκε το παλιο και μετα θα πρεπει να δεις μηως εφυγε το πιατο απο τη θεση του
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2011
  • Τόπος: Πάφος - Kύπρος
Δεν έχει καμία σχέση αυτό. Και εμένα ο δέκτης που χρησιμοποιώ τώρα (AMIKO MIRA) γράφει Eutelsat 3D, όμως λαμβάνει κανονικά όλες τις συχνότητες και τα κανάλια της DIGEA. Οπως γράφει και ο Νεκτάριος, πρέπει να γίνει έλεγχος του καλωδίου και του lnb και ρύθμιση του κατόπτρου στις 3.1Ε. Είναι λίγος ζόρικος δορυφόρος και θα χρειαστείς πεδιόμετρο ή τη βοήθεια κάποιου τεχνικού.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
μια χαρα ειναι ο δορυφορος ευκολα τον βρισκεις με τις παλιες συχνοτητες της digea και να κανει μετα μικροσυντονισμο με την καινουρια συχνοτητα μιας και αυτη θελει βασικα να βλεπει
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
Εδώ και μια ώρα η στάθμη του σήματος στην καινούρια συχνότητα της DIGEA 12737 Η έχει πέσει κατακόρυφα και χάνεται εντελώς εικόνα και ήχος, ενώ οι άλλες 2 συχνότητες είναι μια χαρά... Τους τελευταίους μήνες είχα προσθέσει τα κανάλια από την 12737Η στα ΄''αγαπημένα'' του δορυφορικού μου δέκτη γιατί την θεωρούσα πιο σταθερή και σίγουρη (κάτι που διαψεύδεται). Μου φαίνεται ότι θα επανέλθω στις παλαιότερες συχνότητες μιας και από αυτές φημολογείται ότι από 1η Οκτωβρίου θα εκπέμψουν τα HD.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
απο τις αλλες δυο θα βγουνε τα HD και στην12737Η θα συνεχισουν τα SD. σε λιγο θα εχω αναφορα για την 12737Η αν εχει σταθερο σημα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Σε 1μ πιάτο κέντρο 3.1Ε οι παλιές συχνότητες της digea είναι στα 10.5db και η καινούργια στα 11db, λίγο έχει χάσει μιας και παλιότερα είχε 12db αυτή. Που στοχεύετε εσείς και χάνετε τις συχνότητες τηςdigea άλλο αυτό
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Παιδιά αυτό το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το σήμα της digea είχα και εγώ περσι αυτην την περίοδο κάθε μεσημέρι στην μια απ τις παλιές συχνότητες με τα παλιά mux την 12702 κάθε μεσημέρι μετά της 2 αυτήν την περίοδο και μέχρι της 7 το απόγευμα το σήμα βούλιαζε σε σημείο να κάνει και σπασίματα,ενώ η άλλη 12720 έπαιζε κανονικά,γι αυτό και αποφάσισα από τότε και έχω βάλει το family της cosmote tv που είναι το πιο φθηνό πακέτο

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
Σε 1μ πιάτο κέντρο 3.1Ε οι παλιές συχνότητες της digea είναι στα 10.5db και η καινούργια στα 11db, λίγο έχει χάσει μιας και παλιότερα είχε 12db αυτή. Που στοχεύετε εσείς και χάνετε τις συχνότητες τηςdigea άλλο αυτό
Το πρόβλημα με την 1273Η ήταν παροδικό, όμως πήγε για αρκετή ώρα. Τώρα που ήρθα σπίτι και το έλεγξα είναι μια χαρά. Το πιάτο μου είναι 90 εκ.

Συγχώνευση: Σαβ 11 Σεπ 2021, 19:18
Παιδιά αυτό το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το σήμα της digea είχα και εγώ περσι αυτην την περίοδο κάθε μεσημέρι στην μια απ τις παλιές συχνότητες με τα παλιά mux την 12702 κάθε μεσημέρι μετά της 2 αυτήν την περίοδο και μέχρι της 7 το απόγευμα το σήμα βούλιαζε σε σημείο να κάνει και σπασίματα,ενώ η άλλη 12720 έπαιζε κανονικά,γι αυτό και αποφάσισα από τότε και έχω βάλει το family της cosmote tv που είναι το πιο φθηνό πακέτο
Από το 2005 μέχρι και το 2012 είχα το πακέτο της Nova Ελλάδας και έβλεπα όλα τα ελληνικά κανάλια. Μια μέρα ξαφνικά λόγω αλλαγής αποκωδικοποιητή και κάρτας (λόγω μετάβασης σε HD) μου έκοψαν το σήμα. Δυστυχώς σήμερα δεν είναι και τόσο εύκολο εκτός Ελλάδας να έχεις Nova ή Cosmote λόγω κυρίως δυσκολιών στην πληρώμη κάθε μήνα γιατί λόγω προσωπικών δεδομένων δεν δέχονται τηλεφωνική πληρωμή με κάρτα όπως κάναμε παλαιότερα.

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
να ρωτησω;;;
απο τη στιγμη που σε ενδιαφερει γιατι δεν πας ελλαδα να κανεις συνδρομη και να κανεις παγια εντολη;;;
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Παιδιά ο δορυφόρος μια χαρά παίζει και τα σήματα σταθερά είναι. Το μόνο που μου πάει στο μυαλό είναι ότι δεν στοχεύετε σωστά και ίσως είστε προς 4.8Ε που ανοίγουνfeed πάνω στις συχνότητες της digea και πέφτουν τάπες
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος athmich

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2008
  • Τόπος: ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Και γω με παράκεντρη λήψη δεν διαπιστώνω πτώση στο σήμα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1,10x1,20 (Engel) 23,5e-19e-(16e)-13e-----0,95x1,03  (no name) 42e-(39e)--- alg110 (10e)-3,1e μαζί με 1,9e------80cm 30w--------alg 120 (7e)-0,8w
Δέκτης picollino led --  SF8008 4K UHD
Ξυλόκαστρο

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
Το ίδιο πρόβλημα και σήμερα αυτή την ώρα με την 1273Η. Έχει εξαφανιστεί το σήμα, ενώ οι άλλες 2 συχνότητες παίζουν κανονικά...

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
εδω δεν εχουμε θεμα Αρτα και οι τρεις συχνοτητες εκει στα 10.5 με 11db σταθερα και ο καιρος εδω εχει αρκετη συννεφια. για ψαξου μην εχεις καποιο προβλημα εκει εσυ στην εγκατασταση σου.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος komhsgr

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2019
Το ίδιο πρόβλημα και σήμερα αυτή την ώρα με την 1273Η. Έχει εξαφανιστεί το σήμα, ενώ οι άλλες 2 συχνότητες παίζουν κανονικά...

Σαββα ουτε εγω βλεπω κατι περιεργο στο σημα, πιθανον ειναι αυτο που λεει ο Νεκταριος βλεπεις προς 4.8Ε και τρως καμια ταπα απο εκει προσπαθησε το πιατο σου να το πας προς 1.9Ε

Αποσυνδεδεμένος athmich

• Satleo Maniac
Off topic : όσοι έχετε μεγάλο πιάτο ας κοιτάτε εάν βγει σήμερα κανένα feed από την super league... Είχε χθες από το Αγρίνιο τον αγώνα του Παναιτωλικού στην συχνότητα 12629 H 7200

1,10x1,20 (Engel) 23,5e-19e-(16e)-13e-----0,95x1,03  (no name) 42e-(39e)--- alg110 (10e)-3,1e μαζί με 1,9e------80cm 30w--------alg 120 (7e)-0,8w
Ξυλόκαστρο

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Βασικά πάνω στην 12737 της digea παίζει το jurnal tv moldova από 4.8Ε 12736Η 3600 και ίσως από εκεί να τρώει παρεμβολές. Εδώ πρέπει να κάνεις καρφί στόχευση 3.1Ε για να μην έχει θέματα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
Βασικά πάνω στην 12737 της digea παίζει το jurnal tv moldova από 4.8Ε 12736Η 3600 και ίσως από εκεί να τρώει παρεμβολές. Εδώ πρέπει να κάνεις καρφί στόχευση 3.1Ε για να μην έχει θέματα
Πρέπει να έχεις δίκαιο σε αυτό γιατί μαζί με τα κανάλια του Eutelsat 3B λαμβάνω ταυτόχρονα και αρκετά κανάλια του Astra 4A κυρίως ουκρανικά. Όμως έβαλα στα ''αγαπημένα'' του δέκτη μου τα κανάλια της DIGEA από τη 12702Η και 12720Η και ησύχασα. Ούτως ή άλλως σε αυτές τις συχνότητες θα εκπέμπουν σε HD τα κανάλια τον Οκτώβρη -εκτός απροόπτου- και τότε τα SD της 1273Η δεν θα έχουν καμία αξία. Όπως ακριβώς δεν έχουν καμιά αξία τα SD κανάλια της ΕΡΤ στον HELLASAT.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
ναι αλλα βγαινουν και τα HD της ΕΡΤ στις 39Ε

οσο για τις 3.1Ε φαινεται οτι δεν στοχευεις σωστα εφοσον βγαζεις και 4.8Ε οποτε πρεπει να φτιαξεις γιατι καινα μπουνε τα HD δεν θα εχεις εικονα γιοατι θα ναι κλειδωμενα σε BIΣΣ και ο δεκτης σου δεν παιρνει χειροκινητα κλ****
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
Ο δέκτης μου παίρνει χειροκίνητα κλ****, ειδικά στα κανάλια της DIGEA που εμφανίζονται κανονικά με  flag κωδικοποίησης δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το MEGA όταν αγόρασα το δέκτη ήταν κλειδωμένο και το άνοιξα χειροκίνητα. Ένα θέμα υπάρχει με τη συχνότητα 12243Η της ΕΡΤ στον HELLASAT και τα κανάλια ΕΡΤ 2 HD EPT 3 HD (για το λόγο ότι η ΕΡΤ δεν έχει flag) αλλά μου υποσχέθηκαν από την εταιρεία ότι θα επιλυθεί εντός των ημερών με νέο λογισμικό.

Αποσυνδεδεμένος komhsgr

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2019
 Σαββα εως να γυρισεις το πιατο σου μπορεις να δεις απο 12360 V ASTRA 4.8 το travel channel fta με ελληνικους υποτιτλους. Ετσι και αλλιως σε λιγο καιρο τελος απο εκει τα power vu πανε ολα στις 9Ε με viaccess

Αποσυνδεδεμένος athmich

• Satleo Maniac
Για όσους έχουν πιάτο καρφί στις 3,1 μπορείτε να μου πείτε εάν έχετε σήμα στην 12656 Η 9700 καθώς αυτή τη στιγμή είμαι εκτός σπιτιού. Είναι feed για την super league.

Ξυλόκαστρο

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
 Σαββα εως να γυρισεις το πιατο σου μπορεις να δεις απο 12360 V ASTRA 4.8 το travel channel fta με ελληνικους υποτιτλους. Ετσι και αλλιως σε λιγο καιρο τελος απο εκει τα power vu πανε ολα στις 9Ε με viaccess
Λαμβάνω αρκετά κανάλια από τον ASTRA 4.8 ταυτόχρονα με τα κανάλια του EUTELSAT 3B, κυρίως ουκρανικά με αρκετά δυνατό σήμα, όχι όμως το Travel Channel. Με τη στόχευση όμως στις 4.8 μοίρες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσω τα κανάλια της DIGEA που ενδιαφέρουν περισσότερο. Ούτως ή άλλως το Travel Channel το βλέπω από το πακέτο της Nova Cyprus στον HOTBIRD.

Αποσυνδεδεμένος xristoss1965

• Banned
  • Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2015
  • Τόπος: Bυτίνα
 Εγω παρατηρώ πολυ πεσμενα σήματα σε σχεση με παλια σε ντιζια
 τα ειχα βρει κι 16db....κι τωρα 12-13
η 12737 ηταν πολυ ποιό δυνατη απο τις αλλες 2 ...τωρα στα ιδια ....
εχουμε ξαναπει ομως οτι αυτες οι συχνοτητες ειναι σαν φιντακια...μια πανω ,μια κατω

ναι βγηκαν φιντ  με ελληνικη μπαλα κι σχετικα χαμηλο σημα  με τα  φιντ σε 10-7,ΑΛΛΑ τα καναλια εχουν 2μετρα για να τα λαμβανουν(κατι λεει αυτο....)
βγηκαν γιατι ειχε φουλαρει κι ο 7 κι ο 10 αυτο το σ/κ? ή θαναι μονιμα?θα πανε σε καποιον αλλο δορυφορο ΕUTELSAT?
παλια ειχα βρει κι σε 12.5 w.......για αυτο καλο θα ηταν οσοι θεμε φιντακια να εχουμε κινητο.
καλο ειναι που υπαρχουν ακομα φιντ σε απλο BISS!!!!
Famaval 230,Famaval 180,Gibertini OP150,
Edision highspeed,Underline
pc card:,TBS 5927,TBS5520SE,Prof S2 7500
LNB:,Invacom C120 Twin

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
Κάποιοι λένε ότι στις 30 Οκτωβρίου στις συχνότητες 12702Η και 12720Η θα εμφανιστούν τα HD, και κάποιος άλλος τώρα λέει ότι οι συχνότητες αυτές θα σταματήσουν προσωρινά και τα HD θα εκπέμψουν αργότερα δορυφορικά... Υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση ή πρόκειται για εικασίες;

Αποσυνδεδεμένος athmich

• Satleo Maniac
Ευελπιστούμε να μην έχουν περάσει οπτικές στα κέντρα εκπομπής της επίγειας σε όλη τη Χώρα, ώστε τα hd να ανέβουν στο δορυφόρο και να επωφεληθούμε και μεις. Βέβαια ακούγεται ότι σκέφτονται να φύγουν από τις 3° και να πάνε στις 39°... Ποιός το ξέρει... Βέβαια το ότι στην επίγεια εκπομπή έχουν μοιραστεί τα κανάλια, όπως είναι και στη δορυφορική ( 3 - 4 -7) μας δίνει ελπίδες...

Ξυλόκαστρο

Αποσυνδεδεμένος mikael

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Τρίκαλα
Κάποιοι λένε ότι στις 30 Οκτωβρίου στις συχνότητες 12702Η και 12720Η θα εμφανιστούν τα HD, και κάποιος άλλος τώρα λέει ότι οι συχνότητες αυτές θα σταματήσουν προσωρινά και τα HD θα εκπέμψουν αργότερα δορυφορικά... Υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση ή πρόκειται για εικασίες;

Σε πρώτη ενημέρωση είχαν μιλήσει για αλλαγές στις συχνότητες και θεώρησα οτι θα μπουν τα HD. Σε δεύτερη επικοινωνία ξεκαθάρισαν οτι θα κλείσουν οι 12702 και 12720 και τα HD θα μπουν σε μεταγενεστερο χρόνο, χωρίς όμως σαφή χρονοδιαγραμμα. Για τις 30 Σεπτεμβρίου οι αλλαγές.
Kάτοπτρο: Gibertini OP 125 motorised Lnb: inverto twin black ultra
Πεδιόμετρα: Promax HD Ranger , Horizon HDSM usb plus

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Αυτές τις συνεννοήσεις και τις ενημερώσεις για τις αλλαγές στις 3 μοίρες σε ποιους τις κάνει η Digea; Σε τεχνικούς; Πως διαδίδονται αυτά ακριβως;

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Το πιο εύκολο και λογικό θα ήταν η έναρξη των HD στα απακρυσμένα από τον ηπειρωτικό κορμό Κ.Ε. της Κρήτης να συμπέσει με ταυτόχρονη αλλαγή και τροφοδοσία από τις 2 παλιές συχνότητες της Digea! Πολύ πιο πρακτικό από το να συνεχίσουν να δεσμεύουν τα δίκτυα της κινητής για τη μεταφορά του σήματος.
Από την άλλη μεριά βέβαια αυτό κάνει και πανεύκολα προσβάσιμο το HD περιεχόμενο μέσω δορυφόρου....
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
Σε πρώτη ενημέρωση είχαν μιλήσει για αλλαγές στις συχνότητες και θεώρησα οτι θα μπουν τα HD. Σε δεύτερη επικοινωνία ξεκαθάρισαν οτι θα κλείσουν οι 12702 και 12720 και τα HD θα μπουν σε μεταγενεστερο χρόνο, χωρίς όμως σαφή χρονοδιαγραμμα. Για τις 30 Σεπτεμβρίου οι αλλαγές.
Προφανώς εννοούν ότι τα HD  θα ανέβουν στο δορυφόρο όταν καταργηθούν τα SD οπότε η συχνότητα 12737Η θα σταμάτησει να εκπέμπει. Πότε όμως θα γίνει αυτό; Κάτι ακουγόταν για τέλος του 2021...

* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 26/11/2024 (00:36)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 26/11/2024 (00:15)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 25/11/2024 (20:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: NetSurfer_g7 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 25/11/2024 (15:50)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 25/11/2024 (13:18)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/11/2024 (12:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/11/2024 (10:49)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/11/2024 (10:40)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/11/2024 (10:36)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/11/2024 (10:35)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: LakisFM1 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/11/2024 (10:05)
* Απ: EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 25/11/2024 (09:37)
* Απ: Άθλια λήψη μιάς νεκρής αναμετάδοσης στην συχνότητα 31.  Μέλος: kyria_kous_tv_archive Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 25/11/2024 (00:38)
* Απ: Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (21:45)
* Απ: Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (21:17)
* Απ: Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (21:05)
* Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (20:49)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 24/11/2024 (19:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (17:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (17:50)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (16:41)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (15:38)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: supacoopa Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (14:34)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: athmich Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (13:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (11:33)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/11/2024 (11:31)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (11:24)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (11:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (11:20)
* Απ: ASTRA 1P και ASTRA 1Q στις 19.2° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 24/11/2024 (09:59)