Σε 1μ πιάτο κέντρο 3.1Ε οι παλιές συχνότητες της digea είναι στα 10.5db και η καινούργια στα 11db, λίγο έχει χάσει μιας και παλιότερα είχε 12db αυτή. Που στοχεύετε εσείς και χάνετε τις συχνότητες τηςdigea άλλο αυτό
Το πρόβλημα με την 1273Η ήταν παροδικό, όμως πήγε για αρκετή ώρα. Τώρα που ήρθα σπίτι και το έλεγξα είναι μια χαρά. Το πιάτο μου είναι 90 εκ.
Συγχώνευση: Σαβ 11 Σεπ 2021, 19:18
Παιδιά αυτό το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το σήμα της digea είχα και εγώ περσι αυτην την περίοδο κάθε μεσημέρι στην μια απ τις παλιές συχνότητες με τα παλιά mux την 12702 κάθε μεσημέρι μετά της 2 αυτήν την περίοδο και μέχρι της 7 το απόγευμα το σήμα βούλιαζε σε σημείο να κάνει και σπασίματα,ενώ η άλλη 12720 έπαιζε κανονικά,γι αυτό και αποφάσισα από τότε και έχω βάλει το family της cosmote tv που είναι το πιο φθηνό πακέτο
Από το 2005 μέχρι και το 2012 είχα το πακέτο της Nova Ελλάδας και έβλεπα όλα τα ελληνικά κανάλια. Μια μέρα ξαφνικά λόγω αλλαγής αποκωδικοποιητή και κάρτας (λόγω μετάβασης σε HD) μου έκοψαν το σήμα. Δυστυχώς σήμερα δεν είναι και τόσο εύκολο εκτός Ελλάδας να έχεις Nova ή Cosmote λόγω κυρίως δυσκολιών στην πληρώμη κάθε μήνα γιατί λόγω προσωπικών δεδομένων δεν δέχονται τηλεφωνική πληρωμή με κάρτα όπως κάναμε παλαιότερα.