0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειναι οκ τώρα!! των βόλεψα
Δηλαδή εγώ με τον ΑΜΙΚΟ 8265+ θα περιμένω να γίνει αναβάθμιση (ανεπίσημη) του firmware του δέκτη για τα HD DIGEA, αν γίνει ποτέ. Ζήσε Μάη να φας τριφύλλι
Και εγώ AMIKO MIRA έχω. Θέλοντας και μη θα αναγκαστούν να κάμουν νέα αναβάθμιση σε 5-6 μήνες που θα κλείσουν τα SD και θα πέσει εντελώς μαύρο...
δεν χρειαζεται αυτοι οι δεκτες εχουν προσθηκη kl@!d!ου...
ναι αλλα σε περιπτωση hidden biss δεν μπαινει το kl@!d! σου λεει ελευθερο καναλι ενω κατι technomate 7102 kai clracketech 4100 βαζεις το μπισκοτο και εχεις εικονα
Το πρόβλημα είναι ότι τώρα κατάρησαν σκόπιμα το flag με αποτέλεσμα τα κανάλια να φαίνονται ως ελεύθερα και να μην αναγνωρίζονται από τους δέκτες ακόμα και αν προσθέσεις χειροκίνητα τα kl@!d!@ (όπως έκαμε και η ΕΡΤ). Το πρόβλημα λύνεται μόνο με νέα αναβάθμιση που με κάποιο τεχνιτό κόλπο προστίθεται το flag και τα κανάλια ανοίγουν. Η ΑΜΙΚΟ όμως έχει πολύ καιρό (από Απρίλη του 2020) να κάμει νέα αναβάθμιση με απότελεσμα ούτε και τα κανάλια ERT 2 HD και ERT 3 HD να ανοίγουν στους συγκεκριμένους δέκτες, παρά το ότι εκπέμπουν εδώ και 16 μήνες...
εχουν παρομοια λογισμικα με pico/picolino αυτοι απ οτι ξερω...
Σε piccollino led edision, μια χαρά παίζουν... Θα το βγάλω σε πλειστηριασμό... Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk