Κατά την ταπεινή μου άποψη ο όμορφος αυτός χώρος του satleo ανήκει σε όλους μας, και στους αρχάριους και στους γκουρού της δορυφορικής και δεν κουράζει κανένα
Τασο ουτε γκουρου ειμαστε, ουτε τίποτα, Εγκατασταση με εγκατασταση εχει διαφορες, περιοχη με περιοχη αλλες τοσες διαφορες,Απλα εμπειρικα σε καποια προβληματα που αναφερεται σας δινουμε προτασεις για να λυθει το προβλημα. Ξαναλεμε λοιπον ο 3.1Ε ναι μεν νεος δορυφορος αλλα η ιδιοτητα του ειναι παροχη feeds και οχι εμπορικος δορυφορος και τα καναλια digea ειναι εν μερη feeds αρα μην περιμενετε δυνατο σημα κτλ κτλ.
Επισης απο την αρχη που πηγε η digea εκει φωναζουμε οτι κατω απο 80cm πιατο δεν κανει μερικοι ξεροκεφαλοι εβαζαν τα 65αρια της νοβα και με την πρωτη συνεφια μπαμμ κατω το σημα.Στην πορεια εδω και 3 χρονια παρουσιαστηκε το προβλημα με τα feeds απο 4.8Ε η καλυτερη λυση ειναι να πας προς 1.9Ε bulgaria sat και ταυτοχρονα 3.1Ε. Απλα πραγματακια τα δεχεσται καλος δε τα δεχεσται ανουσια στο να πουμε κατι παραπανω αυτες ειναι οι λυσεις δεν υπαρχουν αλλες.
savva με 1.10 πιατο αυτη τη στιγμη Βορεια Ελλαδα εχω 11-12 db σημα καπου το 90% στο σημα που δειχνει ο δεκτης σου νομιζω και εχω καρφι 1.9Ε με 3,1Ε