Δορυφορική λήψη DIGEA
  • Σαβ 30 Νοε 2024, 01:00
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Δορυφορική λήψη DIGEA  (Αναγνώστηκε 140382 φορές)

0 μέλη και 30 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
μου κανει φοβερη εντυπωση που δεν σας ανοιγουν τα κρυφα biss παντως...

130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

Αποσυνδεδεμένος adonis1

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2010
  • Τόπος: Σύρος
Επειδή παρακολουθώ τα HD της Digea από τις 39Ε, δεν έχω παρατηρήσει κάτι, παίζουν μια χαρά, πως θα μπορούσε άλλωστε να υπάρχει πρόβλημα αφού αναμεταδίδονται επίγεια (όπου μέχρι στιγμής αναμεταδίδονται από τις 39Ε)
Σύρος κάτοπτρο Gibertini 1.55 Χ 1.66 ( 100.5°E - 45.0°W) Ku lnb Inverto Black Ultra 0.2db & Circular Uni Inverto BLACK Pro &  Extended (13.75 - 14.50 GHz) & BT 180 (10.00-12.75 GHz) / C-Band lnb Pauxis 13° K & Panorama 13°K & Titanium Extended /Ka  19.70 - 20.20 GHz-Technomate TM-5402 M3 & M4 κ.α.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Η εικόνα στις 39Ε είναι πανομοιότυπη με τις 3Ε, και επίσης πριν γράφουμε κάτι, καλό είναι να το διασταυρώνουμε. Τώρα βέβαια δεν ξέρουμε σε τι ποσοστό έχει γίνει αλλαγή τροφοδοσίας στους επίγειους πομπούς και αν και πότε θα σταματήσει η εκπομπή από τις 3Ε!
Επίσης σας εφιστούμε την προσοχή σας με την μπισκοτοκουβέντα, κρίμα είναι να κόβουμε....
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος paksat

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Σάμος
Συμφωνώ απόλυτα. Τα κανάλια της Digea στον Hellas Sat παίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα.
Κάτοπτρα: Gibertini OP 150 S (1) – Wave Frontier T-90 (1)
LNB: Inverto 0,2 dB (9)
Πολυδιακόπτες: SPAUN SMS 17089 NF (2) – SPAUN SUR 211 F (8)
Δέκτες: Technomate 6902HD-T2 Super (3) – Edision Progressiv HD Compact (3) - COSMOTE TV Kaon OTT (1)
9E–13E–16E–19,2E-23,5E-26E-28,2E-39E-42E

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
και αν ισχυει αυτο που λεει φιλος ποιο πανω απο 31/8 τε΄λος οι 3Ε καλο ειναι οσοι ξεμεινανε στις 3΅Ε να πανε για 39Ε
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2011
  • Τόπος: Πάφος - Kύπρος
αντωνη σε μπερδεψαν τα μαργαριταρια του σαββα

εννοει οτι στις 3Ε τα ΗΔ 12601Η - 12625Η δεν κανουν τα σπασιματα που κανουν στις 39Ε που βασικα ειχαν ενα θεματακι στην αρχη των εκπομπών τους τα HD της ντιτζια στις 39Ε αλλα τρα εχει φτιαξει το θεμα.

Γιαννη ορμα στις 39Ε θα εχεις και ΕΡΤ και digea. το θεμα ειναι να εχεις ενα δεκτη να βλεπει τα κρυφα biss
Νεκτάριε, μόλις προχτές σε άλλο forum γινόταν αναφορά για τα HD κανάλια της Digea στις 39Ε ότι συνεχίζουν τα παγώματα, κάτι που είναι πολύ ενοχλητικό με την ελπίδα σύντομα να φτιάξουν. Εμένα ο δέκτης μου δεν ανοίγει τα HD όμως αυτή τη στιγμή τον ALPHA HD τον έχουν FTA  και η εικόνα είναι άψογη, δεν βλέπω κάτι. Εύχομαι να έχουν λύσει το πρόβλημα οριστικά!

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2014
  • Τόπος: Πρεβεζα
Θα αναφέρω εδώ για τα HD digea στα Γιάννενα προχθές που πήγα η εικόνα τους μην σας πω καλύτερη της cosmote.Μου έπεσε το σαγόνι .Στα Γιάννενα μέσα η digea hd η εικόνα της πάρα πολύ καλή.
Δεν ξέρω να συντόνισαν το πιάτο εκεί στις Λιγγιαδες στις 39 E hellas sat δεν ξέρω τι να πω .
Αυτά μου ήρθαν στο μυαλό μου και λέω λες μπας και με την μεταφορά του σήματος στον hellas η εικόνα να σκίζει.
Αλλα λείπω καιρό από τα Γιάννενα κι η προηγούμενη εντύπωση όταν πρωτομπηκαν τα hd digea στην πόλη είναι αμυδρή και θολή.

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Καλησπέρα παιδιά έψαξα στο satsoft και βρήκα να κατεβάσω το λογισμικό για τον EDISION COMBO H265 που σκέφτομαι να προμηθευτώ,η συγκεκριμένη αναβάθμιση λέει ότι έχει τα DIGEA SD+HD όπως και της ERT στις 39Ε,το θέμα μου λοιπόν είναι για να μην γυρίσω τζάμπα και βερεσέ το πιάτο,μόλις τον πάρω τον αποκωδικοποιητη και του το βάλω αυτό το λογισμικό απο το SAT SOFT θα μου τα ανοιξει τα HD της DIGEA και αν ναι θα τα βλέπω με κανονική FULL HD ανάλυση όπως στα επίγεια?

Συγχώνευση: Κυρ 24 Ιουλ 2022, 09:48

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
οπως π[αιζουν τα επιγεια θα παιζουν και τα δορυφορικα αφου απο δορυφορο παιρνουν τα επιγεια εικονα
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος Ioanis

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Wuppertal Germany
Καλησπέρα παιδιά έψαξα στο satsoft και βρήκα να κατεβάσω το λογισμικό για τον EDISION COMBO H265 που σκέφτομαι να προμηθευτώ,η συγκεκριμένη αναβάθμιση λέει ότι έχει τα DIGEA SD+HD όπως και της ERT στις 39Ε,το θέμα μου λοιπόν είναι για να μην γυρίσω τζάμπα και βερεσέ το πιάτο,μόλις τον πάρω τον αποκωδικοποιητη και του το βάλω αυτό το λογισμικό απο το SAT SOFT θα μου τα ανοιξει τα HD της DIGEA και αν ναι θα τα βλέπω με κανονική FULL HD ανάλυση όπως στα επίγεια?

Συγχώνευση: Κυρ 24 Ιουλ 2022, 09:48
Έχω τον δέκτη  Edision Piccollo Compo H265  και με λογισμικό από το sat soft και τα ανοίγει και τα HD παίζουν μια χαρά....όρμα  μην το ψιλοκοσκινήζεις.
Κατοπτρο 90cm no name.LNB INVACOM 0,3db.Ληψη(68.5E-45W).Δεκτες.Εchostar-ip3000 Viaccess.Nokia 9650S.dbox Nokia.Pace dsr 600.ALBA REC-4604P analog.SEG-099A analog

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Thanks παιδιά οπότε πάω αύριο να πάρω τους δεκτες γιατί τους θέλω για 2 τηλεοράσεις να κατεβάσω το λογισμικό από το SAT SOFT και στους δυο δέκτες μέσω USB που έχω,και μετά θα γυρίσω το πιάτο στον HELLAS SAT από την COSMOTE που το έχω τώρα,για να μην πληρώνω τσάμπα κάθε μήνα γιατί στην ουσία την έχω βάλει μόνο για να βλέπω τα επίγεια δεν την είχα βάλει για κανέναν άλλον λόγο,οπότε αφού στον HELLAS SAT πλέον βγαίνει καμπάνα η DIGEA με τα HD μαζί με την ERT δεν μου χρειάζεται πουθενά το COSMOTE

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
Φίλε Ιoanis είχες γράψει πρόσφατα (17 Ιουλίου) σε άλλο φόρουμ ότι τα παγώματα στα HD της Digea στον  HellaSat συνεχίζουν. Επειδή εγώ δεν έχω ακόμα πρόσβαση στα HD, έχουν φτιάξει το πρόβλημα;

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
20 αναφορές εδώ σου έχουν επιβεβαιώσει ότι τα κανάλια παίζουν απροβλημάτιστα, δεν σου φτάνουν;
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Μα βρε παιδιά γι αυτό σας ρωτάω και εγώ στον HELLAS SAT που σκοπεύω να βάλω δορυφορικό DIGEA
1)με το λογισμικό από το SAT SOFT που σας έστειλα για τον EDISION COMBO H265 θα μου ανοίξουν τα HD
2)Παίζουν τα HD στον HELLAS SAT της DIGEA με καθαρά με κανονική ανάλυση HD
Γενικώς κάποιος στο FORUM που να έχει τα DIGEA και να λαμβάνει από HELLAS SAT ας μας πει τι γίνεται

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
20 αναφορές εδώ σου έχουν επιβεβαιώσει ότι τα κανάλια παίζουν απροβλημάτιστα, δεν σου φτάνουν;
Καλόν θα ήταν και μια επιβεβαίωση και από αυτόν που παρατήρησε το πρόβλημα και το δημοσίευσε, άσχετα αν ήταν σε άλλο φόρουμ.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
μια χαρα παιζουν τα HD στις 39Ε το εχουμε πει και αλλες φορες

ανοιξτε τα γκαβα σας και διαβαστε λιγο
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος xristoss1965

• Banned
  • Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2015
  • Τόπος: Bυτίνα
 Σημερα το μεσημερι μεγα κι σταρ που τα ειχα στον sx88 ειχαν ξανα παγώματα....
εκεινη την στιγμη ταλεγα μεναν φιλο στο σκάιπ....του τοπα κι ειχε εναν ......αστρασατ κι επαιζαν μια χαρα , ενω  ειδε κι αυτος στον gtmedia v8 4k οτι ειχαν παγωματα ...
βαζω την καρτα κι  ολα καλα  στο vlc ενω ο sx88 κολαγε...

μετα εφτιαξε κι μεχρι τωρα παιζουν τελια...

φοβαμαι οτι ισως να ναι κι θεμα δεκτων?αναβαθμισεων?.....αλλα πιστευω οτι δοκιμες κανουν κι σιγουρα θα φτιαχτει στο τελος,γιατι καιρο ειχα να δω παγωματα

@giannis 6 δες αν θες  κι τον edision proton
 στην σελιδα satsoft που ανεφερες ειδα κι αυτον να λεει οτι παιζουν με την τελευταια αναβαθμιση ,κι θυμηθηκα εναν κοντογείτονα μου που μουχε πει οτι θα τουβαζε ενας ηλεκτρολογος με 22 ευρα...
δεν τον εχω κι δεν ξερω αν ειναι σωστα αυτα που λεει το σατσοφτ
Famaval 230,Famaval 180,Gibertini OP150,
Edision highspeed,Underline
pc card:,TBS 5927,TBS5520SE,Prof S2 7500
LNB:,Invacom C120 Twin

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Εγώ θα πάρω έναν που είναι και πιο ακριβώς και είναι combo κιόλας,απλώς θέλω να ξέρω ότι θα βλέπω κανονικά όλα τα κανάλια σε HD τα επίγεια κανονικά μέσω του HELLAS SAT στις 39E γιατί θέλω εδώ το εξοχικό μου στο χωριό επειδή έρχομαι να έχει τηλεόραση κανονικά,απλώς επειδή έχω μπερδευτεί με όσα ακούγονται αξίζει να σταματήσω να πληρώνω το COSMOTE που στην ουσία το έχω μόνο για να βλέπω τα επίγεια και να πάω στις 39E το πιάτο να βλέπω ελεύθερα όλα και DIGEA και ERT σεHD  η θα μου σπάσουν τα νεύρα και η εικόνα θα είναι χάλια η δεν θα μου ανοίγουν τα κανάλια,αυτό θέλω κάποιος να μου πει κάποιος  επιτέλους για να ξεκινήσω τις διαδικασίες αξίζει να το κάνω η να συνεχίσω να πληρώνω την COSMOTE για να βλέπω νορμάλ τα επίγεια,να ξέρω αν υπάρχει κανονικά αυτός ο τρόπος και μόλις εγκαταστήσω το λογισμικό του SAT SOFT στον EDISION θα μου τα βγάλει όλα τα HD DIGEA ERT καθαρά όπως λέει η θα μου κάνουν παγωματα η και δεν θα μου ανοίγουν καθόλου

Αποσυνδεδεμένος Ioanis

• Έμπειρο Μέλος
Καλόν θα ήταν και μια επιβεβαίωση και από αυτόν που παρατήρησε το πρόβλημα και το δημοσίευσε, άσχετα αν ήταν σε άλλο φόρουμ.
Κάπου ...κάπου κάνει κάποια σπασίματα αλλά μπορεί να φταίει και το λογισμικό γιατί από σήμα χτυπάει ....ταβάνι.
Και στην ΕΡΤ το κάνει όμως πολύ σπάνια.Έχω δύο διαφορετικούς δέκτες σε λειτουργία  Edision Piccollino  Και  Edision Piccollo  και στους δύο το κάνει . Σε κανέναν άλλο δορυφόρο δεν έχω στα  HD κανάλια κάποιο πρόβλημα.
Κατοπτρο 90cm no name.LNB INVACOM 0,3db.Ληψη(68.5E-45W).Δεκτες.Εchostar-ip3000 Viaccess.Nokia 9650S.dbox Nokia.Pace dsr 600.ALBA REC-4604P analog.SEG-099A analog

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κέρκυρα
μπαινω στην κουβεντα και ας μην εχω δορυφορικο ... ρε παιδια που λεει ο λογος με τζαμπα πραμα, τωρα να κανει και κανα σπασιμο που και που δεν θα μου ξυνιζε, επι πληρωμη για τζιτζι

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Ε οπότε ας κρατήσω την COSMOTE στο χωριό αν είναι να μου σπάσουν τα νεύρα και να βλέπω με κοψίματα η καθόλου

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
to kosmote το πληρωνεις ή ειναι απο το προγραμμα που εδιναν δεκτη πιατο στις λευκες περιοχες?
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Το COSMOTE ναι δυστυχώς το πληρώνω διότι αν περίμενα από αυτό το πρόγραμμα του υπουργείου θα το έπαιρνα όταν θα είχα γίνει παππούς,και επίσης το έχω βάλει σε 2 τηλεοράσεις πράγμα που το υπουργειο λέει μόνο σε 1

Συγχώνευση: Δευ 25 Ιουλ 2022, 11:57
Έχω και κεραία αλλά το θέμα είναι ότι ναι μεν μου βγάζει από την Αροη κατεβάζει τα κανάλια πιάνουν αλλά κάνει ώρες ώρες σπασιματα έτσι πεταχτά που μου σπάνε τα νεύρα παρόλο που το σήμα λέει στις τηλεοράσεις ότι είναι 100%,γενικώς εδώ το χωριό έχει θέμα με το σήμα το Ευπαλιο,δυστυχώς ο δήμος δεν κάνει μια κίνηση όπως όλοι οι υπόλοιποι δήμοι να βάλει αναμεταδότες και να δούμε και την DIGEA διότι η ERT πιάνει το 1MUX έχει βάλει MFN αναμεταδότη,αλλά όλα τα υπόλοιπα τα ψευτοβγαζουμε με σήμα από την Αροη εδώ στην δυτικη μεριά που είμαι εγώ του χωριού και στην Ανατολική και από Ξυλόκαστρο αλλά πάλι μέτρια και εκεί

Συγχώνευση: Δευ 25 Ιουλ 2022, 11:59
Να φανταστείτε έχω την πανάκριβη της TELEVES την κεραία των 42db ενισχυτή της mistral με 6μετρο ιστό και έχω θέματα όπως ολο το χωριό με την κεραία σε μένα προσωπικά βλέπετε κάποιες φορές τις έχω όλες τις συχνότητες από Αροη αλλά είναι ανά διαστήματα κάνει σπασιματακια η εικόνα

• Banned
  • Αρχάριο μέλος
χθες 23+10 κλείνω λαπτοπια κι αφηνω σε μεγα .....κι αρχιζει τα σπασιματα σε σχ88...
γυριζω το σταρ κι παρατηρω λιγοτερα σε σχεση με μεγα
ανοιγω λαπτοπ να δω σε καρτες κι εκεινη την ωρα παιζαν ολα οκ
κλεινω κι παω για μπανιο κι ο σχ88 παιζει σε μεγα
γυριζω παλι σπασιματα.....το παραταω κι παω για υπνο, με ανοικτο τον δεκτη σε μεγα ,πολυ χαμηλα σε ηχο

ξυπναω κατα τις 3+30 παλι σπασιματα ,...κλεινω κι δεκτη ....

το θεμα εγω το βλεπω μονο στην συχνοτητα με μεγα+σταρ,αλλα πιστευω οτι κι αυτο θα φτιαξει στο τελος

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Ε λογικά ας ελπίσουμε αφού από 31 Αυγούστου σταματάνε τις εκπομπές από τις 3E και όλα τα κέντρα εκπομπής θα παίρνουν και επίσημα πλέον από τις 39E στον HELLAS SAT θα παίζουν κανονικά

Συγχώνευση: Δευ 25 Ιουλ 2022, 14:16
Αλλά εδώ διάβασα πριν στο forum ότι και η ERT αναφέρθηκε που είναι κανονικά στον HELLAS SAT κάνει παγωματα ώρες ώρες

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
Κάπου ...κάπου κάνει κάποια σπασίματα αλλά μπορεί να φταίει και το λογισμικό γιατί από σήμα χτυπάει ....ταβάνι.
Και στην ΕΡΤ το κάνει όμως πολύ σπάνια.Έχω δύο διαφορετικούς δέκτες σε λειτουργία  Edision Piccollino  Και  Edision Piccollo  και στους δύο το κάνει . Σε κανέναν άλλο δορυφόρο δεν έχω στα  HD κανάλια κάποιο πρόβλημα.
Σε εμένα Ιωάννη, στον Amiko Mira, όλα τα HD της ΕΡΤ παίζουν άψογα χωρίς κανένα σπάσιμο. Όμως στα κανάλια της Digea από τον ίδιο δορυφόρο (HellaSat) όταν κάποιες φορές το Mega και Alpha ξεκλείδωναν, υπήρχαν κάποια σπασίματα σε σκηνές με πολλή κίνηση (π.χ. ποδοσφαιρικοί αγώνες, διαφημίσεις). Κανένα πρόβλημα στα αντίστοιχα ΗD από τις 3.1Ε. Ελπίζω να ήταν θέμα δοκιμών και να έφτιαξαν.

Αποσυνδεδεμένος Ioanis

• Έμπειρο Μέλος
Ε λογικά ας ελπίσουμε αφού από 31 Αυγούστου σταματάνε τις εκπομπές από τις 3E και όλα τα κέντρα εκπομπής θα παίρνουν και επίσημα πλέον από τις 39E στον HELLAS SAT θα παίζουν κανονικά

Συγχώνευση: Δευ 25 Ιουλ 2022, 14:16
Αλλά εδώ διάβασα πριν στο forum ότι και η ERT αναφέρθηκε που είναι κανονικά στον HELLAS SAT κάνει παγωματα ώρες ώρες

Παιδιά μην δίνετε  και πολύ σημασία στα ψιλοσπασίματα .....ψιλοπαγώματα  δεν είναι δα και τόσα πολλά  κάπου ....κάπου γίνονται  άλλωστε τζάμπα λήψη κάνουμε χωρίς συνδρομή αυτό μετράει....θα στρώσουν ελπίζω σιγά....σιγά.

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω ισχύει τελικά ότι από 31 Αυγούστου η digea κλείνει από τις 3E και μένει επίσημα μόνο στον HELLAS SAT στις 39Ε?και επίσης η εικόνα η εικόνα στα HD έχει βελτιωθεί η συνεχίζει στις γρήγορες σκηνές πχ στο MEGA η στο STAR που αναφεροσασταν να  κάνει σπασίματα

• Banned
  • Αρχάριο μέλος
 κι τωρα μεγα κι σταρ εχουν συχνα πιξελιασματα

τωρα για 31 δεν ξερω....αλλα φυσικο ακουγεται να σταματησουν καποτε

καλο ειναι που υπαρχει τροπος κι τα  βλεπουμε εμεις που ειμαστε σε λευκες περιοχες με αιτηση απο το 2019 κι ακομα περιμενουμε τις κοσμοτεδες

ας χαρουμε λοιπον οσο βλεπουμε

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Πιξελιασματα στον Hellas sat έχω να δω από την πρώτη εβδομάδα που ξεκίνησαν να εκπέμπουν. Νομίζω έχει γίνει μεγαλύτερο θέμα εδώ μέσα από ότι πραγματικά είναι.
 Μια χαρά είναι η λήψη από Hellas Sat και στην τελική κανένας δεν βλέπει ταυτόχρονα την ίδια στιγμή και από Hellas Sat και από 3 μοίρες για να διαβεβαιώσει ότι ΑΝ γίνονται πιξελιασματα στις 39 (που εγώ δεν βλέπω, επαναλαμβάνω) δεν γίνονται ταυτόχρονα και στις 3 μοίρες. Και το σήμα πανίσχυρο.

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (22:38)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 29/11/2024 (22:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: andrewp97 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (22:17)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 29/11/2024 (22:17)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 29/11/2024 (20:51)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 29/11/2024 (20:44)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 29/11/2024 (20:28)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: first Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (20:12)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nikin22000 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 29/11/2024 (20:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: Choco-λάτας Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (19:56)
* Απ: Το ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου (γενικά)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Web Radio - Ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου 29/11/2024 (19:54)
* Απ: Επίγεια Ψηφιακή Πλατφόρμα ΡΙΚ  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 29/11/2024 (19:35)
* Απ: Το ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου (γενικά)  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Web Radio - Ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου 29/11/2024 (19:10)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (18:55)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/11/2024 (18:15)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/11/2024 (17:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (16:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (16:01)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: ntakas Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 29/11/2024 (15:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (15:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (15:09)
* Απ: Το ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου (γενικά)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Web Radio - Ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου 29/11/2024 (14:47)
* Απ: Το ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου (γενικά)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Web Radio - Ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου 29/11/2024 (14:41)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 29/11/2024 (10:55)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 29/11/2024 (09:15)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: drmgr Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/11/2024 (07:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (06:44)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/11/2024 (03:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (22:48)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: channelos Φόρουμ: IPTV Γενικά 28/11/2024 (22:40)