Το COSMOTE ναι δυστυχώς το πληρώνω διότι αν περίμενα από αυτό το πρόγραμμα του υπουργείου θα το έπαιρνα όταν θα είχα γίνει παππούς,και επίσης το έχω βάλει σε 2 τηλεοράσεις πράγμα που το υπουργειο λέει μόνο σε 1
Συγχώνευση: Δευ 25 Ιουλ 2022, 11:57
Έχω και κεραία αλλά το θέμα είναι ότι ναι μεν μου βγάζει από την Αροη κατεβάζει τα κανάλια πιάνουν αλλά κάνει ώρες ώρες σπασιματα έτσι πεταχτά που μου σπάνε τα νεύρα παρόλο που το σήμα λέει στις τηλεοράσεις ότι είναι 100%,γενικώς εδώ το χωριό έχει θέμα με το σήμα το Ευπαλιο,δυστυχώς ο δήμος δεν κάνει μια κίνηση όπως όλοι οι υπόλοιποι δήμοι να βάλει αναμεταδότες και να δούμε και την DIGEA διότι η ERT πιάνει το 1MUX έχει βάλει MFN αναμεταδότη,αλλά όλα τα υπόλοιπα τα ψευτοβγαζουμε με σήμα από την Αροη εδώ στην δυτικη μεριά που είμαι εγώ του χωριού και στην Ανατολική και από Ξυλόκαστρο αλλά πάλι μέτρια και εκεί
Συγχώνευση: Δευ 25 Ιουλ 2022, 11:59
Να φανταστείτε έχω την πανάκριβη της TELEVES την κεραία των 42db ενισχυτή της mistral με 6μετρο ιστό και έχω θέματα όπως ολο το χωριό με την κεραία σε μένα προσωπικά βλέπετε κάποιες φορές τις έχω όλες τις συχνότητες από Αροη αλλά είναι ανά διαστήματα κάνει σπασιματακια η εικόνα