- Επεξεργαστής που ζορίζεται, εφόσον το πρόβλημα είναι μόνο στον υπολογιστή / dvbdream / vlc .
Σε λάπτοπ δεν μπορούσα να δω τιποτα με στικάκι DVB-T οσο ειχα συνδεδεμένο το καλώδιο τροφοδοσίας που δημιουργούσε παρεμβολή, μόλις το έβγαζα έπαιζε απροβλημάτιστα.
- Φθαρμένο καλώδιο που δημιουργεί παρεμβολές, εφόσον το παρατηρείς και σε standalone δέκτη.
Τόσα άτομα είμαστε που δεν έχουμε πρόβλημα. Τσέκαρε την εγκατάστασή σου. Το πρόβλημα είναι στη λήψη, όχι στην εκπομπή. Μπορεί να ειναι το LNB, μπορεί το καλώδιο, μπορεί κάτι άλλο.
πιξελ κανει κι ο σχ88(το ξαναλεω) κι τοτε οταν βλεπω καποια πιξελ ,παω σε λαπτοπ με τα vlc-dvbdream
παμε να απαντησω
- Επεξεργαστής που ζορίζεται, εφόσον το πρόβλημα είναι μόνο στον υπολογιστή / dvbdream / vlc .
δεν πρεπει να το κανει κι αλλου? σε ερτ?σε 150φιντ που ανοιγω καθε μερα?
εχω απαντησει οτι σε αυτο το λαπτοπ μονο σε 4Κ πιξελιαζε-κόμπιαζε,ΑΛΛΛΑΑΑΑ ουτε καν σε 422 φιντ οπως ειπε ο νεκταριος-Σε λάπτοπ δεν μπορούσα να δω τιποτα με στικάκι DVB-T οσο ειχα συνδεδεμένο το καλώδιο τροφοδοσίας που δημιουργούσε παρεμβολή, μόλις το έβγαζα έπαιζε απροβλημάτιστα.
δεν εχω τιποτα απο αυτα ,αλλα ξαναλεω δεν επρεπε να το κανει κι στις αλλες συχνοτητες κι οχι μονο στην12352- Φθαρμένο καλώδιο που δημιουργεί παρεμβολές, εφόσον το παρατηρείς και σε standalone δέκτη.
αυτο το φθαρμενο καλωδιο πως γινεται να επηρεάζει κι τον σχ88(εγω αυτον βλεπω να πιξελιαζει κι παω να δω στο λαπτοπ)
αυτο το φθαρμενο ,δεν πρεπει να το κανει κι στα αλλα εκτος απο σταρ-μεγα?ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ που λες ειναι θεωρίες !!!!!Απλα θα σου πω!!!!! οτι δεν θα επρεπε να μου το κανει κι σε αλλες συχνοτητες?
βγηκατε να βγαλεται αχρηστο το λαπτοπ τωρα?τις καρτες?τι?
αν σου πω οτι πρωτα τα ειδα στο σουπερ ντουπερ λαπτοπ μου τι θα πεις?οτι φταίει παλι το νεο-καλιστο?Οπως δεν μπορουσες να φανταστεις οτι μπορει καποιος να παρακολουθει κι 3ε κι 39ε
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ εχω μονο εναν δεκτη-μια καρτα?κι πριν ποσταρω κατι δεν το τσεκαρω 2+3 φορες?κι πολλες φορες ζηταω επιβεβαιωση πολλων φιλων απο βάιμπερ-σκάιπ?
εχω γραψει 100000000 φορες οτι μονο στη 12352 εχω δει τα πιξελ,ααλλλα εχουν αναφερει κι καποιοι αλλοι εδω !!!!! το εχω διασταυρωσει κι στο σκάιπ μου με πολλους μαστερ στα δορυφορικα!!!με αλλες καρτεςκι πιατα ακομα κι 370!!!
παιδιά αν με αμφισβητείται τοσο πολυ να μην ξαναποσταρω
αν δεν με πιστευεται μετα κι απο αποδειξεις για αυτα που λεω ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ συνηθως οταν με αμφισβητείται σας απαντω με εικονες !!!!
Συγχώνευση: Δευ 22 Αυγ 2022, 16:34
Επίσης επειδή κάνω πολλές (πίστεψέ με, πάρα πολλές) εγγραφές, και εκτός από standalone δέκτες χρησιμοποιώ rtl2832u - dvbdream-VideoRedo-MkvToolNix και VLC.
Το VLC πάντα όταν ανοίγει το .ts μου κάνει στην αρχή όταν ανοίγει το αρχείο το ίδιο μοτίβο pixels. Το ίδιο ακριβώς stream όμως, όταν το μετατρέπω σε .mkv με το πρόγραμμα mkvtoolnix, το VLC το παίζει απροβληματιστα και φυσικά το mkvtoolnix δεν βγάζει errors κατα τη μετατροπή. Το VLC έχει κάποιο θέμα με τα .ts . Φταίνε τα codecs και το buffer και μπορείς να τα αλλαξεις στις ρυθμισεις του VLC. Υπάρχουν πολλές αναφορές για skipping and lagging στο google για το VLC και τα αρχεία ts.
Δοκίμασε το εξης απλό για να το διαπιστώσεις και μονος. Κάνε μια εγγραφή έχοντας ανοιχτό το DVBDream . Παρατήρησε αν έχεις πιξελιασματα στο DVBDream. Σταματα την εγγραφή και κλείσε το DVBDream. Παίξε το αρχείο στο VLC. Θα σου εμφανιζει πιξελς σε σημεία που δεν εμφάνιζε το DVBDream.
Παίξε μετά το ίδιο αρχείο στο Windows Media Player που χρησιμοποιεί άλλα codecs. To πιθανότερο ειναι να μην εχεις κανενα θεμα. Εκτός και αν το πρόβλημα ειναι στη λήψη οπότε αυτό θα το ξέρεις αν σου κανει πιξελς και στο DVBDream, σίγουρα πάντως εχει να κανει με τον εξοπλισμο σου, την περιοχή σου (και τις παρεμβολες στην ατμόσφαιρα) ίσως αλλα ΟΧΙ από τις 39 μοίρες. Δεν υπάρχει κανένα θέμα από την δευτερη εβδομαδα που ξεκινησε η Digea εκει.
δεν ξερω ματια μου να παιζω μεWindows Media Player+Κάνε μια εγγραφή έχοντας ανοιχτό το DVBDream . Παρατήρησε αν έχεις πιξελιασματα στο DVBDream. Σταματα την εγγραφή και κλείσε το DVBDream
μονο για να παιζει τοχω το DVBDream
γιατι δεμ με πιστευεται οτι την ωρα που πιξελιασε το σχ88 πηγα κι εβαλα το vlc
ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΠΙΞΕΛ ΣΤΟ ΣΧ88 ΚΙ ΠΑΤΑΓΑ ΤΟ VLC(εχει 1 δευτερο διαφορα)για να κανω εικονα
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΣΧ88