Αν το φθαρμένο καλώδιο είναι από το LNB (δηλαδή την πηγή) μέχρι το splitter, όχι από το splitter προς τον υπολογιστή, λογικό δεν είναι να επηρεάζει και τον δεκτη;
Όχι, δεν "πρέπει"! Τα 150 φιντ έχουν άλλες παραμέτρους, αλλες συχνότητες και πιθανώς και άλλη κωδικοποίηση βιντεο.
Ακομα και η ΕΡΤ έχει άλλες παραμέτρους εκπομπής στα κανάλια της από τη DIGEA.
Στη DIGEA, στις παραμέτρους του βιντεο των καναλιων της υπάρχει αυτή η παραμετρος
Format settings, GOP : M=4, N=24
που δεν υπάρχει στις παραμέτρους καναλιών της ΕΡΤ για παράδειγμα.
ξαναλεω δεν επρεπε να το κανει κι στις αλλες συχνοτητες κι οχι μονο στην12352
ΟΧΙ. Μια παρεμβολή ΔΕΝ είναι απαραίτητο οτι θα την εχεις σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη μπάντα.
Δεν αμφιβάλλω ότι έχεις πραγματικά πρόβλημα για να βγάλεις βιντεο. Απλά έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να σου λεω ότι το πρόβλημα ειναι στην δικια σου εγκατάσταση, όχι στην εκπομπή από τις 39 μοίρες γιατι αν ήταν από εκει θα το είχαμε ΟΛΟΙ!!!! Και δεν το έχουμε!
η εγκατασταση μου...χμ
Αν το φθαρμένο καλώδιο είναι από το LNB (δηλαδή την πηγή) μέχρι το splitter, όχι από το splitter προς τον υπολογιστή, λογικό δεν είναι να επηρεάζει και τον δεκτη;
τιντουτο?splitter...δεν εχω πολυδιακοπτη(αν ενοεις αυτο)χωριστα καλωδια απο λνβ πανε σε δεκτες
τον σχ88 εχω βαλει λνβ απο τα 2 καλωδια(2πλα λνβ) του οπ125+150 κι 180 ..του 230 ειν σταθερο σε 7ε δεν παει 39ε
αρα ολα τα 8 καλωδια που ερχονται χωριστα απο 4 πιατα να κανουν για ελαχιστα δευτερα (πολλες φορες) παρεμβολη? μαλλον οχι-ΟΧΙ. Μια παρεμβολή ΔΕΝ είναι απαραίτητο οτι θα την εχεις σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη μπάντα.
η παρεμβολη ειναι απο 2 ξεχωριστα λνβ ? χωριστα καλωδια....απο αλλα πιατα 120+150
-Στη DIGEA, στις παραμέτρους του βιντεο των καναλιων της υπάρχει αυτή η παραμετρος
Format settings, GOP : M=4, N=24
αυτο ναναι καποιοι codecs? καλυτεροι απο του vlc(τελευταια αναβαθμιση εχω)
εγω εκει επαθα πλακα
γιατι στην αρχη εβαλα(πρεπει να τοχω ποσταρει)dvbdream κι δεν εκανε τπτ.....οταν ειδα κι εκει ειπα οπα
σημερα απο τις 11 μονο εκει στις 2,5-3 ωρα εκανε λιγοστα σε σχεση με ενα βραδυ κι ετυχε να πιασω 2 με vlc
ΟΧΙ δεν ξερω να κανω εγραφες mktb ktlp,γιατι απλα δεν μου χριαζονται
αν ξερεις πες μου πως να Γραφω βιντεο οτι παιζει το λαπτοπ(ολη την εικονα)ανοιξε ΑΝ θες θεμα κι αν εχεις χρονο(φυσικα ΟΤΑΝ ΚΙ ΑΝ ΘΕς)ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΈΕΙς ΠΡΑΜΑΤΑ
Συγχώνευση: Δευ 22 Αυγ 2022, 17:30
-Δοκιμάζεις μέχρι να το βρεις. Ξεκινα με καινουριο καλώδιο από το LNB μεχρι το splitter.
δεν εχω splitter
ΧΕ ΧΕ 10 καλωδια λνβ !!!!ολα προβλημα? ειπα εχω βαλει 8 διαφορετικα σε σχ88
κι σημερα τον sx88 ειχα σε 120 ki vlc se 150