Και για τον ΟΤΕ που λες όντως κωμωδία!! Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει τίποτα. Πάλι στη NOVA θα πάει ΟΛΟ το πρωτάθλημα δεδομένο αυτό!!
Και γιατι εδω που τα λέμε να πάρει το Ελεεινό και τρισάθλιο πρωτάθλημα μας η Cosmote???
Ενα πανακριβο σκουπίδι (με πολύ επιείκεια ο όρος) είναι το πρωτάθλημα μας. Πετάμενα λεφτά είναι για την Cosmote.
Χωρίς Ελληνικό πρωτάθλημα η Cosmote βρίσκεται μιλια μπροστα σε συνδρομητές από την λατρεμένη μου και με τιμή που τα εχω ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ .
με 11 Ευρω +24%ΦΠΑ+10% φόρος συνδρομητικής χοντρικά 15 ευρω ΕΧΩ ΟΛΟ το πακέτο, και κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρωπης + Μηχανοκινητο αθλητισμό (Formula1 που ειναι και το αγαπημένο μου.
Στην λατρεμένη μου θελεις 28 ευρώ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ πακέτο.
Θα μου πες και ποιός να το παρει?
Ας το κρατήσει η Nova και να χρυσοπληρώνει για σκουπίδια. Γιατι χωρίς αυτό βαζει λουκέτο.
Απλά σκέφτομαι τους δυστυχείς που πληρώνουν 28 ευρω για Αθλητικά μόνο χωρίς novaCinema.
Εγω είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος με το παρεχόμενο προίόν της Cosmote
Συγχώνευση: Παρ 6 Απρ 2018, 08:34
Εαν το πρωτάθλημα μας δεν δικακοπεί για δυο με τρία χρόνια και να ξαναφτιαχτεί ΕΚ ΒΟΘΡΩΝ (ναι καλα το είπα ΕΚ ΒΟΘΡΩΝ) δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ποκτήσουμε ενα σοβαρό πρωτάθλημα. Και ας φαμε και Grexit.
Η μονη μας σωτηρία είναι η πλήρης αεφαρμγή του μοντέλου Θατσερ.
Λέτε οι Αγγλοι να μην ηξεραν τι έκαναν? Πνακριβα πωλείται η Premiere League και η Ελληνική δεν αξίζει ουτε 100 ευρω.
Η Μεγαλη Βρεατανία είανι η χωρα πο γεννησε τον χουλιγκανισμό και η χωρα που του εκανε και την κηδεια.
Αν δεν γινει αυτό ΚΑΙ στην Ελλαδα Δεν πρόκειται να αποκτήσουμε σωστό πρωτάθλημα.