Λοιπόν τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι θέλω να διακόψω, και μου κάναν στο full πακέτο νέα προσφορά. Από 51, 03 που είχα στα 47,14 και εκτός αυτού μου δωσαν δώρο και την 100αρα γραμμή και τα τέλη ενεργοποίησης. Τελικά και ο Άγιος φοβέρα θέλει. Όσο αναφορά οι όροι του συμβολαίου είναι στην σελίδα της nova στο τέλος εκεί που λέει συμβάσεις επιλέγεις nova 3 play και σου βγάζει ένα pdf αρχείο με τα ψιλά γράμματα. Δεν πολυκατάλαβα για να είμαι ειλικρινής όταν αποχωρεί κάποιος πρωορα, θέλει 154 ευρώ από ότι είδα; Εκτός αν έχει και κάποια έξτρα, όταν βρω χρόνο θα τα διαβάσω καλύτερα. Με εκπρόσωπο του εμπορικού τμήματος μηλησα και μου είπε ότι όσο ήμουν σε αορίστου σύμβαση απλά κινδινευα ανά πάσα στιγμή να μην είχα διαθέσιμο αυτό το πακέτο. Μου είπε πολλά η τυπισα που μίλησα μαζί της, είπε συγκεκριμένα ότι συζητάνε με κάποια περιφέρειακα κανάλια, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα γίνει κάποιο deal. Ετοιμάζουμε μου είπε πολλές εκπλήξεις για τους συνδρομητές. Τώρα τι σόι εκπλήξεις είναι αυτές δεν ξέρω.