Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova
  • Παρ 15 Νοε 2024, 14:19
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  (Αναγνώστηκε 96590 φορές)

0 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος adonis1

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2010
  • Τόπος: Σύρος
Εκτιμώ ότι θα τεθούν σε συνολική αναδιαπραγμάτευση φτάνει να το θέλουν και οι δύο πλευρές (που θα το θέλουν)

άλλωστε όλοι θα θέλουν μία συμφωνία με ένα πάροχο που φτάνει σε κοινό 40 εκατομμυρίων ανθρώπων (σύμφωνα με το δημοσίευμα που το θεωρώ υπερβολικό αλλά δυνητικό)
Σύρος κάτοπτρο Gibertini 1.55 Χ 1.66 ( 100.5°E - 45.0°W) Ku lnb Inverto Black Ultra 0.2db & Circular Uni Inverto BLACK Pro &  Extended (13.75 - 14.50 GHz) & BT 180 (10.00-12.75 GHz) / C-Band lnb Pauxis 13° K & Panorama 13°K & Titanium Extended /Ka  19.70 - 20.20 GHz-Technomate TM-5402 M3 & M4 κ.α.

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
Ήθελα να ρωτήσω το εξης:Έχω nova με πιάτο, και το συμβόλαιο λήγει τον Ιούλιο του 23.Αν το ανανεώσω εκείνο τον καιρό, δηλαδή πάω σε ΕΟΝ, το TV box που θα μου δώσουν το πληρώνο, η είναι δωρεάν; Το πιάτο το αποχερεταω σε αυτήν την περίπτωση. Σωστά;

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2011
  • Τόπος: Πάφος - Kύπρος
Λογικά είναι δωρεάν το tv box όμως καλά θα ήταν να τους πάρεις τηλέφωνο να τους ρωτήσεις. Προσωπικά πάντως δεν θα άφηνα τη δορυφορική για καμιά streeming υπηρεσία.

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
Το πιάτο έχει τα καλά του έχει και τα άσχημα του. Αποφεύγεις την φασαρία με καλώδια τρύπηματα κλπ, ενώ με ίντερνετ θέλει καλή ταχύτητα, και να μην έχει διακοπή.

Αποσυνδεδεμένος robi1994

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2012
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Με το πιάτο έχεις και σταθερή και άψογη εικόνα,επέλεξα να βάλω δορυφορική Nova αντί για ιντερνετική Nova.
Ο λόγος που δεν θέλω ιντερνετική τηλέοραση είναι μη τυχόν και παρουσιαστεί πρόβλημα στη γραμμή μου ή στην υποδομή της EOΝ και δεν έχω τη δυνατότητα σε αντίθεση με το δορυφορικό να περιμένω πότε θα φτιαχτεί πχ στο μέλλον μια βλάβη!
Και επειδή η EON μέσω ίντερνετ η εικόνα σε σύγκριση με τη Cosmote OTT είναι μέτρια επέλεξα χωρίς πολλή σκέψη το δορυφόρο.
Savvas70 όσο υπάρχει ο δορυφόρος για μένα και για σένα σίγουρα καμιά ott-box υπηρεσία δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αξιοπιστία του δορυφόρου.

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
robbi1994 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Καμία σχέση το ίντερνετ με την αξιοπιστία, την ποιότητα εικόνας και την καθολική κάλυψη του δορυφόρου!

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Και εγώ  παιδιά που έχω COSMOTE TV  δεν θα το άλλαζα με τίποτα σε ιντερνετικο και ας είχα την υψηλότερη ταχύτητα του κόσμου σε INTERNET

Συγχώνευση: Παρ  5 Αυγ 2022, 11:49
Δεν συγκρίνεται η ποιότητα εικόνας στα HD και γενικά

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
Ας κοιτάξουν τότε να φτιάξουν την ποιότητα εικόνας και ίντερνετικα κάποια στιγμή.

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Όταν μπει παντού οπτική ίνα και αυτή να είναι οικονομικά προσβάσιμη από την μάζα τότε το συζητάμε

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
ουτε τοτε...

ασε που τα πρωτοκολα μεταφορας σηματος για iptv ειναι νομιζω διαφορετικα και αυτο εχει επιδραση στην εικονα που "youtubeιζει"...
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
Γιατί όμως να μην έχουν επιλογή, ο συνδρομητής να κρατήσει και το πιάτο, και να έχει και το ίντερνετ αν επιθυμεί; Στο κινητό μου τηλέφωνο που έχω την εφαρμογή, το μόνο καλό που έχει, είναι ότι πρόγραμμα έχασες μέσα στο 24ωρο μπορεί κάποιος να το ξαναδεί. Πράγμα που δεν έχουν τα απλά nova box με πιάτο. Εγώ έχω το nova box  όχι το τελευταίο που βγήκε, έχω αυτό που βάζεις usb stick πίσω για να βλέπεις ψηφιακή επειγια. . Καταλάβατε πιστεύω ποιο. Όταν μίλησα με nova  για να με δώσουν καινούριο, μου είπαν ότι μόνο για νέους συνδρομητές δίνουν το τελευταίο μοντέλο που έχουν. Πρέπει να το πληρώσω μου είπαν αν επιθυμώ αλλαγή.
  :smile: : :smile:

• SatLeo Legend
υπαρχουν ακομα ενεργα αυτα τα novabox;;;

Αποσυνδεδεμένος ANDREASSAT

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2016
  • Τόπος: Καλλιθέα , Αθήνα , ΕΛΛΑΔΑ
  • TECHNISAT RDR FMDAB,FELIX FXV1046"10,INNOVATOR D12
Φυσικά οι αποκωδικοποιητές δορυφορικής novabox 831 & 865 είναι ενεργοί .
HIRSCHMANNCSR1500B,UNIDENSQ400E,NOKIA9800S/9600S/9200S,ECHOSTAR-AD3600IP,SKYSTAR2PCI/USB,MANHATTANPLAZAST300,QUALITV1080IR,VANTAGEX221TSCI/HD8000S,TECHNOMATE5400SUPER,AZBOXPREMIUMHD,GOLDENINTERSTARHYPRO,CLARKETECHHD265/4100+,OCTAGONSX88/+/SX8HD/SF8008COMBO/SF2028HDOPTIMA3D 85,100,120CM.KU85.2E-45.0W

• SatLeo Legend
νομιζα δεν ηταν πια (και για λογους ασφαλειας)...

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
οσοι παιζουν με καρτες γιατι τα καινουρια κουτια δεν εχουν καρτα μεσα
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
υπαρχουν ακομα ενεργα αυτα τα novabox;;;
Έχω τον Novabox 831 που είναι πολύ γρήγορος, δεν παρουσιάζει προβλήματα και δεν χρειάζεται usb stick για τα επίγεια αφού τα βγάζει απευθείας στο τέλος της λίστας καναλιών. Είχα πιο παλιά τον 831 που ήταν πολύ αργός και κολλούσε συνεχώς. Μου τον άλλαξαν με τον νεώτερο 831 το 2019 ως νέο συνδρομητή, όταν για μια χρονική περίοδο είχα διακόψει την συνδρομή. (Μιλώ πάντα για τη Nova Κύπρου, αλλά δεν υπάρχει καμία διαφορά).

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
προχθες εποικοινωνησα με nova με το τεχνικο τμημα,για καποιο θεματακι που ειχα,και λυθηκε τελικα το θεμα.μου ειπαν οτι να παρω στο εμπορικο για λεπτομερειες για νεα πακετα κλπ.Σε εμενα εσκασε σαν βομβα αυτο που θα σας αναφερω.οτι αν μμπεις σε ΕΟΝ δεν καταργειτε το δορυφορικο πιατο,παραμενει,και τους λεω οτι πριν καποιους μηνες οταν εποικοινωνησα μαζι σας μου ειπατε στο τηλεφωνο αλλα.η απαντηση τους οτι πλεον με την συγχωνευση,γιντε και αυτο.εμενα λιγο παραξενο μου φαινετε αυτο,θα εποικοινωνησω με εμπορικο να δω αν οντως ισχυει.
 :smile: :smile: :smile: :smile:

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Καλησπέρα παιδιά,να ρωτήσω κάτι επειδή σκέφτομαι να βάλω εον το ιντερνετικό από ποιότητα εικόνας πως είναι σε σχέση με την cosmote?τα πανελλαδικά κανάλια πχ παίζουν σε HD  ανάλυση η θα κλαίω την τηλεόραση μου και θα χρειαστεί να βάλω γυαλιά

Συγχώνευση: Πεμ 23 Μαρ 2023, 12:34
Γενικά θέλω να μου απαντήσετε αξίζει στην εικόνα στην ανάλυση η υπηρεσία γιατί έχω ακούσει πολλά αρνητικά

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
τι ιντερνετ εχεις? αν εχεις απλη 24αρα adsl να μην το βαλεις καθολου γιατι θα εχεις χαλια εικονα οππως τη προηγουμενη φορα που τους το γυρισες πισω. καλυτερα να βαλεις το δορυφορικο εχει εχει καλη εικονα στα HD καναλια
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Μα αυτό που τους γύρισα πίσω Νεκτάριε ήταν το δορυφορικό του οποίου η εικόνα ήτανε απαράδεκτη

Συγχώνευση: Πεμ 23 Μαρ 2023, 21:37
Μου έδωσαν αυτούς τους καινούργιους τους μικρούς δέκτες που δίνει τώρα η Nova καμία σχέση με τους NOVABOX τους παλιούς και η εικόνα στα πανελλαδικά ήτανε χάλια και μερικά τρεμοεπαιζαν κιόλας,για αυτό ρωτάω έχει βελτιωθεί καθόλου η κατάσταση η εικόνα συνεχίζει καί είναι Σ αυτά τα χάλια

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κερκυρα
Περιπου μια καλη ποιοτητα hd θελει μεσω ορο γυρω στα 10mbps ... ultra high defenition κοντα 4κ ισως και 25 mbps ....
Aν εχεις οικογενεια και γινεται χρηση σε παιχνιδια ή upload youtube, vimeo ή ειναι συνδεμενοι 7-8 χρηστες στο σπτι που θα μοιραζονται το bandwidth και εχεις απλο adsl θελει να ερευνησεις αν παιρνεις ταχυτητες κοντα 24 mbps (συνηθως αυτοι που ειναι πολυ κοντα στο dslam) ... αν ειναι χαμηλη ταχυτητα με αλλους συνδεμενους μαλλον θα εχεις θεμα ... αν κανεις χρηση ιντερνετ μονος σου πιστυω θα εισαι οκ

Αν εχεις vdsl εστω και το απλο εισαι οκ σιγουρα ...
Τωρα εκτος την συνδεση ... για το τι ποιοτητα δινει το εολ δεν ξερω ... αλλά αν ειδιναν πχ χαλια στον δορυφορο, φανταζομαι ιδια θα ειναι και στο ιντερνετ οτι συνδεση εχεις, μαλλον ιδια ποιοτητα ταινιας πρεπει να εχουν και στα 2

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κερκυρα
τωρα που βλεπω Αλφα το ποδοσφαιρο με μολις 720p (1280Χ720) ενα network meter που εχω ανεβαζει μεχρι 11 mbps το stream και η συνδεση ειναι 12 mbps χωρις να κανουν αλλοι χρηση ιντερνετ αυτη τη στιγμη

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
εγωπου εχω 49,90 αν παω σε 100αρα θα ειμαι οκ;

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Εμένα βρε παιδιά δεν μου απαντήσατε κάποιος από εδώ από το forum που να έχει εον ιντερνετικό έχει καλή εικόνα στα πανελλαδικά κανάλια? δηλαδή τα δείχνει σε full hd όπως η cosmote η είναι σε upscaled?

Συγχώνευση: Κυρ 26 Μαρ 2023, 15:17
Και εγώ πάντως στο χωριό που το θέλω έχω 50αρα και πιάνω γύρω στο 37-38

Συνδεδεμένος pepis68

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2012
Στα πανελλαδικά κανάλια η cosmote είναι ένα κλικ καλύτερη από την eon...

Αποσυνδεδεμένος andrewp97

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2014
Και στα περιφερειακά μην πω (action24, one)

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Καλά αυτό εννοείται διότι η Cosmote πρώτα απ' όλα τα περιφερειακά Action 24,one,Mad, Nickelodeon τα παίζει σε HD ανάλυση

Συγχώνευση: Κυρ 26 Μαρ 2023, 21:08
Μακάρι να έμπαινε πάλι και το kontra στην πλατφόρμα της Cosmote,ίσως το βλέπαμε και αυτό τότε σε HD μέσα από την πλατφόρμα της Cosmote

Αποσυνδεδεμένος costantinos2007

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2020
Σύμφωνα με τη χτεσινή real news, σύντομα το konta θα μπει πάλι στην cosmote tv σε hd!

Συνδεδεμένος neoktistos

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2012
  • Τόπος: ΕΔΕΣΣΑ
  • Κωνσταντίνος (Έδεσσα)
    • http://forum.satleo.gr/
Να είχε και τα υπόλοιπα Περιφερειακά κανάλια της χώρας σε HD (όπως της Αττικής),
όπως όταν πρωτοξεκίνησε...
Και μην μου πείτε για το αδιάφορο πρόγραμμα!
Βλέπω και τα προγράμματα των καναλιών της Πρωτεύουσας, μέσω IPTV!
Αντιγράφουν στην "ενημέρωση" τα Πανελλήνιας εμβέλειας, κανάλια!
Ή μήπως δεν είναι έτσι;
Πρώτη η Cosmote, θα 'πρεπε να στήριζε την Περιφέρεια, με καλύτερους οικονομικά
όρους, σε σχέση με τα Πανελλαδικά!
Δηλαδή, οι τηλεοπτικοί σταθμοί, δεν στηρίζουν την Cosmote (έστω οι περισσότεροι)
με συνδρομές σταθερής και διαδικτύου;

Για να μην θεωρηθεί ότι ξεφεύγω από το θέμα, το ίδιο θα 'θελα να ισχύει
και για την NOVA! Γιατί δεν κάνει κρούση στα τοπικά κανάλια;
Μόνο για να τους διαφημίζουν αμφότερους (τους παροχείς) τα χρειάζονται;

Αποσυνδεδεμένος Valuable Inform

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2018
  • Τόπος: Ελλάδα
Μακάρι να έμπαινε πάλι και το kontra στην πλατφόρμα της Cosmote,ίσως το βλέπαμε και αυτό τότε σε HD μέσα από την πλατφόρμα της Cosmote
Απόφαση ΕΣΡ 62/2023 περί έγκρισης μετάδοσης του Kontra Channel στο διαδίκτυο και στις συνδρομητικές πλατφόρμες

* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (10:33)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (09:49)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (09:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (21:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (19:30)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 14/11/2024 (15:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (11:22)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (09:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 14/11/2024 (09:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:21)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (20:41)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (18:54)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (17:46)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:55)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (12:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 13/11/2024 (10:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: kgial Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (10:21)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (10:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (09:26)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:53)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:27)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (03:06)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:26)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:05)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (01:19)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (23:42)