Δηλαδή αν δεν μου αρέσει η αλήθεια και τα ρεπορτάζ που παρουσιάζεις εις βάρος μου θα σε πετάω έξω από το τηλεοπτικό φορέα μου;Ας είμαστε σοβαροί.Σκοπος του οποιουδήποτε ραδιοτηλεοπτικού φορέα είτε δημοσίου επίγειου, είτε δημοσίου δορυφορικού είτε ιδιωτικού επίγειου είτε ιδιωτικού δορυφορικού θα πρέπει να δειχνουμε πυγμή στο κανάλι που λέει κάποιες πικρές αλήθειες, η μας δυσαρεστεί.Εχεις θέματα με τον σταθμό πήγαινε στις δικαστικές αίθουσες Αλλά τα κανάλια κι οι ραδιοφωνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί και οι δορυφορικοί σταθμοί τις ειδήσεις τις αλήθειες θα τις πουν άσχετα αυτές αν είναι οδυνηρές η βλάπτουν τα συμφέροντα μιας ομάδας επιχειρηματιών .Απλά τίποτε άλλο δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε πέρα από την προσφυγή στα δικαστήρια μόνο οχι εξοστρακισμό αποβολή του καναλιού από οποιοδήποτε δορυφορικό τηλεοπτικό σχήμα πλατφόρμα.Εξαλου υπάρχουν συμβόλαια που έχουν συναφθεί και μεταξύ των δορυφορικών πλατφόρμων και των ιδιωτικών καναλιών που πάντα στα όρια εξυπηρέτησης του δημοσίου συμφέροντος πρέπει να σκέφτονται το γενικό όφελος κι όχι τα συμφέροντα των μετοχών και της εταιριας.