0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί οι τιμές σε % είναι πλασματικές και αυθαίρετες χωρίς νόημα! Το συγκεκριμένο tuner μετράει dB εγγενώς και επιστρέφει σωστές τιμές. Αν περάσει τα 20dB οι τιμές σε ποσοστά είναι πάνω από το 100 γιατί το ποσοστό προκύπτει από μετατροπή της τιμής σε dB που είναι και το σωστό και όχι το ανάποδο. Δέκτες που δείχνουν 50% στα 8db θεωρείται ότι το 100% είναι τα 16dB, μετατροπή όμως που είναι αυθαίρετη και γινόταν από τότε που δουλεύαμε κυρίως με Dreamboxes!
Εγώ από Θεσσαλονίκη με 1*40 όλος ο 2Ε, 2F ούτε κάν!!!!Το σήμα ανεβοκατεβαίνει αλλά πάντα παίζει δεν κάνει σπασίματα η εικόνα!Τώρα για 2F Θεσσαλονίκη για 24 ωρη λήψη τι κάτοπτρο θέλει δεν ξέρω..
φιλος μου με 370 προντελιν μου χει πει οτι βγαζει....αλλα επειδη κι αυτος μονο φιντ ψαχνει....καποια φιντ σε 12300+....δυστυχως κι για μενα δεν τα βγαζει(μου δινει συχνα εικονα σε καποια κι απο 100.5Ε μεσω τιμ βιουερ)ενω βγαζει με 110 φιλος ρωσος,στα συνορα με ουκρανια
Τα feed είναι στο φάσμα του 12500 με 12750 στον 2F
Xristoss1965 , ο φίλος σου με δορυφορική κεραία prodelin 3.70 , σε ποιό μέρος της Ελλάδας βρίσκεται ;