Λοιπόν , ρώτησα τον Κο Πανταζόπουλο (της Digital Union) για το συγγεκριμένο θέμα και η απάντηση του ηταν κατατοπιστική
Τον ευχαριστώ και μεταφέρω και εδώ την απάντηση του για ενημέρωση των μελών.
[font=Verdana:28qormce][highlight=#f1f4f5]
"από Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε » Παρ 01 Μαρ 2013, 3:29 pm[blockquote][highlight=#NaNffff]anastazio έγραψε:Γιάννη μιας και το ανέφερες, λύσε μου μια απορία που έχω και την έχω αναφέρει σε άλλο νήμα .
Πρέπει να υπάρξει συμφωνία-έγκριση ΚΑΙ ΤΩΝ 4 Τ/Σ (oπως εχει προκαθορίσει το ΕΣΡ) για να βγεί στον αέρα ενα ψηφιακό mux δικό σας (DU) ή μπορεί να γίνει ή ψηφιακή εκπομπή με την έγκριση μόνο των 2 ή 3 απο τους Τ/Σ του mux ?
Η απορία μου είναι εκφρασμένη σε αυτό το νήμα
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε[/highlight][/blockquote]
O Κανονισμός της ΕΕΤΤ το αναφέρει και όχι το ΕΣΡ, ο οποίος βέβαια δεν είναι νόμος για να θεωρηθεί παρανομία αν δεν τον ακολουθήσει ο πάροχος, καταρρίπτονται δε εύκολα οι τυχόν ποινές που επιβάλλει η ΕΕΤΤ.
Ο Κανονισμός αυτός χρειάζεται να αλλαχθεί δότι περιέχει ολοκληρωτικές έννοιες που δεν συμφωνούν με αρκετά Άρθρα του Συντάγματος, όπως π.χ. είναι αντίθετος με την αρχή της πλειοψηφίας και με το δικαίωμα εργασίας του κάθε νομικού ή φυσικού προσώπου.
Επίσης με την εφαρμογή αυτού του Κανονισμού, μπορούν να σημειωθούν και ποινικά αδικήματα όπως εκβιασμός π.χ. των τριών συμφωνούντων από τον τέταρτο. Σε συνεχόμενη αλληλογραφία μας με την ΕΕΤΤ, στο τέλος παραδέχθηκαν εγγράφως το λάθος του Κανονισμού και νομίζω πως σύντομα θα τον αλλάξουν.[/highlight][/font:28qormce]
[/highlight][/font:28qormce]
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε"[/highlight][/font:28qormce]