Συζήτηση περί Χρήστου Βαλασέλλη
  • Πεμ 21 Νοε 2024, 23:56
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Συζήτηση περί Χρήστου Βαλασέλλη  (Αναγνώστηκε 5020 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ntakas

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2009
Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. όταν πριν απο χρόνια ο Βαλασελλης ξεκίνησε την προσπάθεια με τον Rage, ένας "δημοσιογράφος" απο το Αρχιπέλαγος τον έβριζε και έλεγε ότι είναι παράνομος. δεν είχαν σταθεί όμως στα λόγια, αλλά έκαναν και παρεμβολές στο σήμα του. ο Rage ήταν τότε αναλογικά στο κανάλι 59. έφτασαν δε στο σημείο να μετακινήσουν τον STAR απο την συχνοτητα 35 που ήταν αρχικά και να τον πάνε στο διαυλο 59. τελικά ο Βαλασέλλης τα μάζεψε και ούτε γάτα ούτε ζημιά. εννοώ δεν μπλέχτηκαν ΕΕΤΤ και ποινικά δικαστήρια. έλα όμως ντε που ο Βαλασέλληγςέιχε κάνει μια κάποια επένδυση, δεδομένου ότι στα χρονια λειτουργίας του RAGE  είχαν αγοραστεί κάποπιες κονσόλες , είχαν γίνει κάποια στουντιο και γενικά έβγαινε για αρκετές ώρες ζωντανό πρόγραμμα με παρουσιαστέ ςκαλεσμένους κ.τ.λ. Στην εποχή της ψηφιακής μετάβασης ο Βαλασέλλης προσπάθησε να κάνει το ίδιο, ψηφιακά όμως. αρχικά βγήκε στον διαυλο 39, όπου μετά απο λίγο καιρό λειτουργίας, άρχισαν πάλι οι παρεμβολές. να σημειώσω ότι οι παρεμβολές γίνονταν απο ένα μόνο πανελ στραμμένο στο κέντρο της πόλης και έτσι δεν μπορώ να έχω ιδία άποψη για το τι γινόταν αφού εγώ έβλεπα συνεχώς καθαρό ΄σημα. άρχισαν λοιπόν οι αλλάγες στην συχνότητα που μια πήγαινε στο διαυλο 31 και μια στο 39 και το ανάποδο. η διαφορά ήταν ότι αυτός που έκανε τις παρεμβολές έπρεπε να ανεβαίνει συνεχώς στο βουνό για να αλλάζει συχνότητα στο πομπό, ενώ ο Χρηστος με τα συστήματα που είχε εγκαταστήσει άλλαζε την συχνότητα απο το κινητό του μέσω σύνδεσης vpn. η συνέχεια έιναι γνωστή με τον Βαλασέλλη να υποστηρίζει ότι η καρφωτή και οι παρεμβολές ήταν απο το ΑΡΧΙΕΛΑΓΟΣ. ΄τωρα όσον αφορά την LEILA που υποστηρίζει ότι ο Πετρόπουλος είχε πάθος με την Τηλεόραση, θα μου επιτρέψει να διαφωνήσω. το πρόγραμμα του σταθμού δεν βλεπόταν. όσο αφορά την ποιότητα του, αρκεί κάποιος να ανατρέξει στην σελίδα του ΕΣΡ για να δει τα πρόστιμα που έχει φάει απο συκοφαντικές δυσφιμήσεις  και προσβολή προσωπικότητας. τα πολιτικά και ποινικά Δικαστήρια της Μυτιλήνης φιλοξενούν συχνά πυκνά τον Πετρόπουλο, ο οποίος σπάνια εμφανίζεται.  Θεωρώ ότι το κεφάλαιο ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ όσον αφορά την τηλεόραση έχει κλέισει για την Μυτιλήνη. του μένει το ραδιόφωνο που πάιζει καλη μουσική, έχει και ζωντανές εκπομπές. αρκετά καλό. αν και η άδεια του έιναι για του 92,5 αυτός βγαίνει 87,6. never mind. έχω την εντύπωση ότι ο Πετρόπουλος αγόρασε άδεια ραδιοφωνικού σταθμού στην Μυτιλήνη (πρωην RADIO CITY) και όχι Τηλεοπτικού. Τον Τηλεοπτικό τον έφτιαξε μόνος του.

Αποσυνδεδεμένος vpnmaster

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2011
  • Τόπος: Αθήνα
Επιτέλους. Η είδηση θα έπρεπε να είναι ακριβώς όπως στην κεντρική σελίδα του satleo. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Αποσυνδεδεμένος george_65

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2011
ακριβως vpnmaster! ειχα γραψει ενα post, για την π@@@@@ά του καθενος, αλλα σβηστηκε το σαββατο το μεσημερι που επεσε ο σερβερ.....

Αποσυνδεδεμένος Leila

• Τακτικό Μέλος
  • **
    • http://www.eeae.gr
Παράθεση από: "vpnmaster"
Επιτέλους. Η είδηση θα έπρεπε να είναι ακριβώς όπως στην κεντρική σελίδα του satleo. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Αγαπητέ φίλε, η πρώτη σελίδα πολύ σωστά την έγραψε την είδηση. Έτσι έπρεπε. Κακώς ορισμένες ιστο-εφημερίδες και ο Σκάϋ έχουν χαμηλώσει το επίπεδο των ειδήσεών τους.

Άλλο το πόρταλ και άλλο το φόρουμ. Αν και στο φόρουμ γραφότανε η είδηση όπως στο πόρταλ, δεν θα υπήρχε λόγος για την ύπαρξη του φόρουμ.

Στο φόρουμ γίνεται το κους κους για τα παραλειπόμενα των ειδήσεων και νομίζω ότι στο παρόν φόρουμ το επίπεδο των συζητήσεων είναι ευπρεπές και ικανοποιητικό.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Φυσικός Ραδιοηλεκτρολόγος - Περιβαλλοντολόγος

• Τακτικό Μέλος
  • **
Δε μίλησα για το φόρουμ. Μιλάω κι εγώ για τις υπόλοιπες ιστοσελίδες-blogs.

Αποσυνδεδεμένος Leila

• Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση από: "vpnmaster"
Δε μίλησα για το φόρουμ. Μιλάω κι εγώ για τις υπόλοιπες ιστοσελίδες-blogs.
:wtg Σωστός!!!

Συγγνώμη, το παρερμήνευσα.

Αποσυνδεδεμένος lef

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Ιωάννινα
Chris Valasellis

ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΝΤΩΝ.
Ευχαριστω τους εκατονταδες υποστηρικτες για τα μηνυματα και τα καλα λογια, και οσους παραβρεθηκαν διπλα μου στο Δικαστηριο Μυτιληνης.

Από τον λογαριασμό facebook του Χρήστου, μόλις αναρτήθηκε. :)

Αποσυνδεδεμένος nikolakis

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2007
  • Τόπος: Αχαρνές (Μενίδι) Αττικής
Εύχομαι τα καλύτερα για την υπόθεση!  :D

Αποσυνδεδεμένος ntakas

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ευτυχώς που βρέθηκε ενας Δικαστής με δυνατή κρίση  ο οποίος δεν στάθηκε στο γραμμα του νόμου. είναι μια πρωτοποριακή απόφαση. :headset Τελικά η Ελλάδα ΔΕΝ τρώει τα παιδιά της.

Αποσυνδεδεμένος petr0s

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2012
  • Τόπος: Ιωάννινα-Ηγουμενίτσα
Παράθεση από: "lef"
Chris Valasellis

ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΝΤΩΝ.
Ευχαριστω τους εκατονταδες υποστηρικτες για τα μηνυματα και τα καλα λογια, και οσους παραβρεθηκαν διπλα μου στο Δικαστηριο Μυτιληνης.

Από τον λογαριασμό facebook του Χρήστου, μόλις αναρτήθηκε. :)

Αυτά είναι όμορφα & ευχάριστα νέα!!!
Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα Δικαστές που με γνώμονα την Αλήθεια και όχι τις ποικιλόμορφες πιέσεις απέδωσαν Δικαιοσύνη!
Κουράγιο στον κύριο Βαλασέλλη και καλή συνέχεια στις έρευνές του! :)

• Τακτικό Μέλος
  • **
Μάγκες πάω να σηκώσω κεραία στην ταράτσα για δοκιμές σε κάτι που φτιάχνω... Τώρα που υπάρχει και δεδικασμένο... (!)

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Όλοι στις ταράτσες και στα βουνά τώρα!!!  :lol:

Αποσυνδεδεμένος Leila

• Τακτικό Μέλος
  • **
Είμαι πολύ περίεργη να διαβάσω το σκεπτικό αυτής της απόφασης και αναλόγως θα δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου, σε κάτι πειράματα που κάνω για διαδραστική TV από τον Υμηττό.  

Φυσικά δεν θα εκπέμψω με τα 20Κ erp που ορίζει η ΚΥΑ, αλλά με πολύ μικρότερη ισχύ. Τα 5 Κ μου έιναι αρκετά για τα πειράματά μου.

Ελεύθερες συχνότητες υπάρχουν αρκετές στην Αθήνα και μάλιστα δεν ενοχλούν γειτονικά Κράτη.

Πιστεύω οι φίλοι από εδώ στο φόρουμ να με βοηθήσουν στην έρευνα. :headset

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
Εμείς οι Ελληνες είμαστε υπέροχος λαός τελικά !
Μπορεί να γίνονται ΟΡΓΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ δίπλα μας και να μην μας ενοχλούν καθόλου και μόλις κάποιος πάει να κάνει κάτι πρωτοποριακό έστω και σε προσωρινό πειραματικό επίπεδο   "πέφτουμε να τον φάμε" γιατί δεν εφάρμοσε "το γράμμα και την οξεία του νόμου". :silent:

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!

Αποσυνδεδεμένος Leila

• Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση από: "anastazio"
...... μόλις κάποιος πάει να κάνει κάτι πρωτοποριακό έστω και σε προσωρινό πειραματικό επίπεδο "πέφτουμε να τον φάμε" γιατί δεν εφάρμοσε "το γράμμα και την οξεία του νόμου". :silent:
Φίλε anastazio, κανείς δεν έπεσε να φάει κανένα.

Για όσους γνωρίζουν, δεν υπάρχει τίποτε το πρωτοποριακό. Προγράμματα Broadcast Automation System σε HD υπάρχουν ένα σωρό που λειτουργούν σε όλα τα formats και ορισμένα από αυτά είναι πολύ οικονομικά και η λειτουργικότητά τους είναι καλύτερη από το Jazzler, όπως π.χ. το Airbox (δες το playbox.tv).

Το δήθεν πρωτοποριακό πρόγραμμα και οι δοκιμές στον αέρα είναι φτηνές δικαιολογίες για να καλυφθεί η πειρατεία, όπως και αυτό που είπε ο Βαλασέλης από την εκπομπή της Τσαπανίδου, πως αντί για 100000 Ευρώ θα κάνουν την ίδια δουλειά με 2-3000 Ευρώ. Δεν έχουν τόσο ακριβά αυτά τα προγράμματα. Η τιμή τους κυμαίνεται από τα 2000 Ευρώ και φθάνουν τα 7000 Ευρώ.

Επίσης που ακούστηκε Broadcast Automation System να δοκιμάζεται στον αέρα με τηλεθεατές? Καμμία μα καμμία εταιρεία δεν δοκιμάζει στον αέρα αυτού του είδους τα προγράμματα, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Είναι ανήκουστο αυτό που έγινε στην Μυτιλήνη και παραμυθιάστηκαν οι Δικαστές που δεν γνωρίζουν, όπως και το ευρύ κοινό, που λόγω της κρίσεως και των παρανόμων οικονομικών συναλλαγών των εκάστοτε κυβερνώντων, είναι προκατειλημμένο με την Πολιτεία.

Όλοι οι γνώστες και τεχνικοί όμως γελούν με αυτό που έγινε.

Για έρευνα και δοκιμές όπου πραγματικά απαιτείται εκπομπή, προβλέπεται από τον νόμο και δίδονται τέτοιες άδειες, κατόπιν επαρκώς αιτιολογημένης αιτήσεως του ερευνητή ή του ερευνητικού κέντρου ή του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

• Τακτικό Μέλος
  • **
ΟΚ, σαν να το έγραψα εγώ. Πρωτοπορία δεν υπάρχει. Απ' ότι φαίνεται το πρόγραμμα θα δουλεύει με τις κάρτες τις Black Magic όπως και το [font=Verdana:17nsrgeh][highlight=#f1f4f5]Airbox[/highlight][/font:17nsrgeh]. Η εταιρεία δίνει έτοιμο το API αλλά και τρίτες εταιρείες έχουν έτοιμες λύσεις που μπορείς να φτιάξεις τον δικό σου αυτοματισμό με λίγες γραμμές κώδικα Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε.

Αποσυνδεδεμένος lef

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
Και η απάντηση..!!

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
Kύριοι και Κυρίες να ξεκαθαρίσουμε κάτι γιατί κάποιοι το ξεχνάτε.
Εδώ είμαστε το satleo forum !
Ενα τεχνολογικό forum με χομπίστες (κυρίως) που εκτός από την καταγραφή-επισήμανση ραδιοτηλεοπτικών θεμάτων στην Ελληνική επικράτεια ,επιδιώκει και την τεχνολογική πρόοδο της Ελλαδίτσας μας.
Δεν είμαστε ούτε δικαστές,ούτε δικηγόροι,ούτε μέλη του ΕΣΡ ή της ΕΕΤΤ ούτε μέλη της Εθνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας .
Είναι τουλάχιστον υποκριτικό σε ενα χώρο που "ανθεί η παρανομία" σε όλες τις εκφάνσεις της και κανείς δεν ασχολειται  να απαιτούμε κάθε νέα προσπάθεια προς το καλύτερο να ακολουθεί την "οξεία του Νόμου"
Καταλαβαίνω οτι στο θέμα "ψηφιακή εκπομπή" παίζονται ευρύτερα "πάρα πολλά λεφτά" με τον πρώτο να παίρνει τον "αφρό" και τους υπολοίπους "τα ψίχουλα" αλλά αυτό δεν είναι δικό μας θέμα.

Υπο αυτή την έννοια ,το forum θα συνεχίσει να στηρίζει κινήσεις σαν του Κου Βαλασέλλη (ο οποίος στην τελική ούτε ενοχλούσε κάποιον,ούτε έβγαζε χρήματα από αυτό που έκανε) γιατί ως γνωστόν "δεν μπορείς να φτιάξεις ομελέτα χωρίς τηγάνι και χωρίς να σπάσεις αυγά"

• Τακτικό Μέλος
  • **
Αν αυτή είναι η επίσημη θέση του φόρουμ (μέσω του διαχειριστή του) τότε νομίζω ότι προσωπικά δεν έχω καμία θέση εδώ μέσα.

Παρακολουθώ την ιστορία του JayZee από το ξεκίνημά της. Είναι ξεκάθαρο από την αρχή τι πήγε να γίνει.
Υ.Γ. Δεν γνωρίζω κανέναν από τους εμπλεκόμενους, δεν έχω σχέση με κανέναν. Απλά προσπαθώ στη ζωή μου να είμαι όσο περισσότερο δίκαιος και σωστός γίνεται.

Μερικά posts από το FB:

"[font=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif:zrrc7xja]Μη χάσετε σήμερα στις 10, τη συναυλία των Prodigy στον jayzee! Μια ώρα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους σε High Definition!"[/font:zrrc7xja]
[font=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif:zrrc7xja][/font:zrrc7xja]
[font=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif:zrrc7xja]"[/font:zrrc7xja][font=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif:zrrc7xja]Ψάξτε να βρείτε τον JAYZEE στις τηλεοράσεις σας στο ψηφιακό κανάλι 31 :) Από χτες το βράδυ η Μυτιλήνη βλέπει το ΠΡΩΤΟ HIGH DEFINITION MPEG4 ανοιχτό κανάλι στην ΕΛΛΑΔΑ! (Πέρα από το ERT-HD που μεταδίδεται μόνο στην Αθήνα) Όσοι μπορείτε please comment πως το βλέπετε! Thanx! ♥"[/font:zrrc7xja]
[font=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif:zrrc7xja][/font:zrrc7xja]
"[font=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif:zrrc7xja]Να ξεκαθαρίσω κάτι... Ανά πάσα στιγμή ο Jayzee μπορεί να εξαφανιστεί. Δεν είναι τίποτα σίγουρο. Όλο και γίνονται διάφορες συζητήσεις, meetings και προτάσεις συνεργασίας για τη μόνιμη παρουσία του, αλλά ακόμα τίποτα μόνιμο. Υπάρχει βέβαια και το "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού"... :p"[/font:zrrc7xja][/size]
[font=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif:zrrc7xja]"[/font:zrrc7xja]Αυτός είναι ο JAYZEE!! Έρχεται με πολύ μουσική, events συνεντεύξεις και αφιερώματα! Πάρτε μια μικρή γεύση!
Εκπέμπει ήδη δοκιμαστικά στην ψηφιακή συχνότητα 31 στην περιοχή της Μυτιλήνης σε High Definition. Δεν θα εκπέμψει αναλογικά. Μόνο MPEG4"

"[font=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif:zrrc7xja]Λόγω συχνών ερωτήσεων, γράφω και εδώ το εξής.[/font:zrrc7xja][font=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif:zrrc7xja][/font:zrrc7xja]
[font=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif:zrrc7xja]1) Όσοι έχετε τηλεόραση χωρίς αποκωδικοποιητή MPEG4 για τον JayZee, μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα: ΚΟΝΤΗΣ στην Αγορά (Ερμού 225) & Welcome Stores (λίγο έξω από τη Μυτιλήνη>Καλλονή) γύρω στα 30 ευρώ. Ο αποκωδικοποιητής πρέπει να είναι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ HD! Αργότερα θα σας χρησιμεύσει και για την λήψη της DIGEA οπότε αργά η γρήγορα θα τον παίρνατε.[/font:zrrc7xja]
[font=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif:zrrc7xja]2) Η σ[/font:zrrc7xja][font=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif:zrrc7xja]υχνότητα του Jayzee είναι η ΨΗΦΙΑΚΗ 31UHF ή 554.000KHz ή 554MHz (στα 8MHz έυρος) ανάλογα με το τι ζητάει η τηλεόρασή σας. Μεταδίδεται σε όλη τη περιοχή της Μυτιλήνης (από Αεροδρόμιο εώς Πάμφυλα).
3) ΔΕΝ μεταδίδεται στο internet και ούτε θα μεταδοθεί προς το παρόν, οπότε μην ρωτάτε αν θα το δείτε Θεσσαλονίκη, Αμερική η Καζακστάν. :)"[/font:zrrc7xja]
[/size]
[font=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif:zrrc7xja][/font:zrrc7xja][/size]
[font=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif:zrrc7xja]"A[/font:zrrc7xja][/size][font=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif:zrrc7xja][highlight=#edeff4]ν μου πεις ΤΩΡΑ ξανάνοιξε τον σταθμό, σε λιγότερο από 48 ώρες (χωρίς να κοιμηθώ) μπορεί να ξεκινήσει να εκπέμπει, και σε λιγότερο από βδομάδα να ξεκινήσουν εκπομπές [/highlight][/font:zrrc7xja][font=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif:zrrc7xja][/font:zrrc7xja][font=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif:zrrc7xja][highlight=#edeff4] Δεν έχω πετάξει τίποτα. Αλλά... παιδιά δεν με καλύπτει ο νόμος. Με την πρώτη καταγγελία θα αρχίσω να τρέχω πάλι. Και εφόσον δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ κεφάλι να με υποστηρίξει (επειδή δεν προβάλω πολιτικά πρόσωπα...), και οι νόμοι ημιτελής, πάλι μόνος μου θα τη πληρώσω. Τρία χρόνια δεν έκανα τίποτα στη ζωή μου και έμεινα στάσιμος μετά από αυτό που έπαθα με τον rage. Θα ασχοληθώ με άλλα πράγματα, εκτός και αν εμφανιστεί κάποια καλή εγγυημένη "πλάτη" να με υποστηρίξει (αφού έτσι γίνεται στην Ελλάδα) να ξανακάνω το εγχείρημα."[/highlight][/font:zrrc7xja]

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
καπου καποιοι εχουν μπερδεψει την καινοτομια με την παρανομια.το οτι ο βαλασσελης και ο καθενας που εχει λιγο μυαλο και μπορει να φτιαξει καποιο νεο προγραμμα ή να εξελιξει καποια τεχνολογια ειναι κατι καλο και ευπροσδεκτο και μεχρι εδω ολα καλα.απο εκει και πεερα ομως ηταν λαθος να εκπεμψει ψηφιακα και μεσα απο κεραιοσυστημα αλλου σταθμου και να το φωναζει και μεσα στο  ιντερνετ και το κανει και εις γνωσην του μιας και ο ιδιος λεει οτι μπορει να φαει καταγγελια εδω δεν εκανε σωστα.ειναι αλλο να κανεις εκπομπές απο το σπιτι σου για την πλακα σου να κανεις τις δοκιμες σου και να κλεισεις και αλλο να εκπεμπεις μονιμα προγραμμα για τοσο καιρο και οσο προκαλεις εντονα τοσο κινδυνευεις απο τους νομιμους, καλοθελητες και αλλα στοιχεια της τηλεορασης.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος a11

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗΣ
οταν κανεις ενα τετοιο λογισμικο πρεπει να το δοκιμασεις σε πραγματικες συνθηκες εμβελειας.το ειπε σε μια συνεντευξη και ο ιδιος νομιζω.. πως θα πει να το παρουσιασει στο λας βεγκας με απολυτα τεκμηριωμενα στοιχεια,, και αν καποιος ενδιαφερθει να το αγορασει δεν πρεπει να τον καλεσει ,αν θελει να το δει ο ιδιος ;; στην μυτιληνη;;

.γιατι εδω δεν μιλαμε γισα ενα προγραμμα απλως διαχειρησης προγραμματος
αλλα για ενα ολοκληρο συστημα μεταδοσης , σε ψηφιακη μορφη, αρα επρεπε, να δοκιμαστει σε πραγματικες συνθηκες εμβελειας , ανακλασεων ,
ιδιομορφιας εδαφους, με τους αλλους σταθμους ,
για να μπορεις να εχει μια εικονα σε πραγματικο χρονο την αποδοση του...την ποιοτητα του κλπ..
. απο ταρατσα δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα παρα μονο για την εμβελεια του.
.εξαλου αν ηθελε να ηταν ανταγωνιστικος με τους αλλους θα εβαζε ισως και καμια ταινια, σε HD,
,αλλα αυτος εβαζε αποτι ξερω μονο μουσικα βιντεο, συμναυλιες κλπ.
. αρα ποιος ανταγωνισμος με τους αλλους.
.οσο για την αδεια πειραματικου σταθμου ,,, δεν νομιζω να εχετε ακουσει αλλον σταθμο να εκπεμπει με τετοια αδεια...

το πολυτεχνειο κρητης που εκανε εκμπομπες δοκιμαστικα γιατι δεν συνεληφθη;;;
, δεν θυμαμε αλλα και σε καποιο αλλοΤΕΙ στην ελλαδα υπηρχε η υπαρχει εκμπομπη..ψηφιακη..
σε αλλο υποφορουμ που η ΕΕΤΤμαζεψε καποιους αναμεταδοτες ψηφιακους σε καποιο δημο , οι περισσοτεροι ξεσηκωθηκαν για το κρατος και την αυστηροτητα του, να τους κλεισει
Στο σταδιο εφαρμογης ψηφιακης τηλεορασης .. θα υπαρχουν αυτα γιατι για εμας ειναι κατι νεο,,, ..οταν θα οριστικοποιηθη η μεταβαση με κανονες και αδειες ξαναμιλαμε για νομιμοτητα..μεχρι τοτε οσο νομιμα ειναι τα ιδιωτικα καναλια, το ιδιο νομιμα ειναι και τα πειρατικα... απλα τα μεγαλα καναλια εξυπηρετουν πολιτικα συμφεροντα..

ΑΝ ειναι παρανομος ο χρηστος αλλο τοσο ειναι και το κρατος που δεν ειδοποιησε ως οφειλε για την καταγγελια ..και να τον ειδοποιησειι, να σταματησει η παρανομη εκπομπη,,,η να καλεσει σε απολογια τον χρηστο και αν δεν τους επειθε να προχωρουσαν σε κατασχεση-κλεισιμο...
εγω χαρηκα που αθθωθηκε διοτι πριν πολλα χρονια..με βοηθησε .απο το τηλ,,, χωρις να με ξερει και μιλωντας μαζι του καταλαβα ποσο αγαπαει αυτο που κανει και θελει παντα το κατι παραπανω ..

Αποσυνδεδεμένος Thanassis

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
    • http://www.ikusi.gr
Νομίζω ότι εδώ παριστάνουμε τη στρουθοκάμηλο.

Έχει συνειδητοποιήσει κανείς ότι το 98% των αναλογικών αναμεταδοτών των ιδιωτικών καναλιών σε όλοι την επικράτεια, είναι παράνομοι για το γράμμα του νόμου?
Το ίδιο παράνομοι είναι και οι λίγοι ψηφιακοί αναμεταδότες - όμως τα σαίνια κλείνουν μόνο τους ψηφιακούς και όχι τους αναλογικούς.
Για να μην γραψω ότι οι ψηφιακοί αναμεταδότες πιάνουν το 1/4 του φάσματος των αναλογικών, ότι εκπέμπουν με πολύ μικρότερη ισχύ και ότι ακόμα και αν πέσουν πάνω σε άλλο κανάλι, η ζημιά που κάνουν είναι 100 φορές μικρότερη από την αντίστοιχη ζημιά που κάνει ένας αναλογικός αναμεταδότης.

Να είμαστε δίκαιοι και σωστοί στην ουσία φίλοι μου, γιατί αυτή έχει σημασία - όχι να κάνουμε το ασπρο, μαύρο.
Ο ψηφιακός πομπός του Χρήστου προσέφερε κάτι όμορφο: ψηφιακή τηλεόραση και μάλιστα HD με ωραίο μουσικό περιεχόμενο, σε μια περιοχή που σε λίγο θα πιάνει μόνο τούρκικα ψηφιακά κανάλια.
Δεν ενοχλούσε κανένα.
Και σίγουρα ενοχλούσε πολύ λιγότερο από τους ψηφιακούς πειρατές της Αθήνας που οργιάζουν με τσόντες, τηλεαγγελίες, χαρτορίχτρες και άλλες ηλίθιες προβολές, από τις οποίες βγάζουν λεφτά.
Αυτούς τους ψηφιακούς πειρατές, καμιά ΕΕΤΤ δεν τους πειράζει - τους ενόχλησε όμως το μόνο ψηφιακό μουσικό κανάλι HD στην ακριτική Μυτηλίνη, που πολλοί κάτοικοι έβλεπαν με ευχαρίστηση ...

Να έχουμε ένα μέτρο λοιπόν παιδιά.
Και μια βαθύτερη κρίση που να βλέπει στην ουσία των πραγμάτων - πίσω από τα τυπικά που τις πιο πολλές φορές υπάρχουν απλά για να εξυπηρετούν κάποιους ισχυρούς.
Θανάσης Κυριακόπουλος

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
  • Τόπος: ΑΝ. ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΣ & ΕΥΒΟΙΑ
    • http://etv-hellas.net, http://digital-union.eu
Φίλε μου Θανάση, δίκαιο έχεις, αλλά διαφωνώ με την αθώωση. Δεν είπα να τον βάλουν στα κάτεργα, αλλά έστω μια τυπική ποινή έπρεπε να επιβληθεί, διότι η αθώωση του Χρήστου αυτόματα ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για την πειρατεία. Και μπορεί ο Χρήστος να το έκανε για το μεράκι του και οι δικαιολογίες για δοκιμές είναι άτοπες, οι πειρατές όμως που θα πάρουν θάρρος και θα ανοίξουν, θα το κάνουν για την τσέπη τους και εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Με τον Χρήστο κάποτε μίλησα στο τηλέφωνο, σχετικά με το Jazzler και ήταν ένας συμπαθέστατος και ευγενικότατος άνθρωπος. Όμως και αυτός παρανόμησε και ο κάθε ένας που παρανομεί, πρέπει να αναλαμβάνει και τις ευθύνες του.

Θα πρέπει να αλλάξει κάποτε κάτι σε αυτήν την Χώρα και φυσικά το κυριότερο, να σταματήσουν τα πλαγια μέσα και τα λαδώματα που εξακολουθούν, παρ΄ όλη την κρίση να υφίστανται. Μεταξύ αυτών και όσοι προστατεύουν την πειρατεία των πελατών του Μπόμπολα και των υπολοίπων συνδετημόνων, όπου εκεί η ΕΕΤΤ κάνει τα στραβά μάτια.

Αποσυνδεδεμένος themaxx

• Banned
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
Φίλτατε epsilon, σου γράφει ο κύριος Θανάσης
Παράθεση
Έχει συνειδητοποιήσει κανείς ότι το 98% των αναλογικών αναμεταδοτών των ιδιωτικών καναλιών σε όλοι την επικράτεια, είναι παράνομοι για το γράμμα του νόμου?
και ΑΡΑ δεν έχει παρανομήσει ξεκάθαρα ο Βαλασέλλης. Το κράτος παρανομεί συστηματικά και αν δεν κάνω λάθος, πληρώνει πρόστιμο στην Ευρώπη.
Επίσης από που προκύπτει ότι η εκπομπή του Βαλασέλλη και διαφόρων πειρατών με ("090" και χαρτορίχτρες), είναι το ίδιο και το αυτό ?
Δηλαδη πως βάζεις στο ίδιο καζάνι ένα κανάλι που δεν έχει καν διαφημίσεις και ένα κανάλι που είναι 24/7 μια διαφήμιση ?

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
  • Τόπος: ΑΝ. ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΣ & ΕΥΒΟΙΑ
    • http://etv-hellas.net, http://digital-union.eu
Δεν υπάρχει ολίγον έγκυος και έγκυος. Η παράνομη εκπομπή, είναι παράνομη εκπομπή. Τελεία και παύλα. Ο καθένας δε αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Οι δικαιολογίες για δοκιμές λογισμικού είναι επιεικώς αστείες. Ακριβώς αυτό το λογισμικό μπορεί κάλλιστα να ελεχθεί μέσα στο Στούντιο, χωρίς καν να γίνει εκπομπή. Το έχω δοκιμάσει και εγώ, ασχέτως αν τελικά χρησιμοποίησα άλλο, πιο συμβατό με το λειτουργικό μου σύστημα.

Φυσικά η ποινή δεν μπορεί να είναι ίδια για τους άθλιους πειρατές που θησαυρίζουν, εις βάρος του κοινωνικού συνόλου, με αυτήν του Βαλασέλλη που το έκανε από χόμπυ. Τον καταλαβαίνω, διότι από χόμπυ και εγώ κάποτε ξεκίνησα στα μεσαία και επειδή με κυνήγησε τότε η Δικτατορία, αναγκάστηκα και μεταπήδησα και πήρα άδεια στα βραχέα, μετέπειτα δε και εξ αιτίας του χόμπυ ασχολήθηκα επαγγελματικά με τις τηλεπικοινωνίες.

Για τον λόγο αυτόν θα πρέπει να προβλέψει η νομοθεσία τοπικές άδειες μικρής ισχύος για πειραματικούς σκοπούς, όπου υπάρχει καθαρή συχνότητα και η οποία να μην έχει αποδοθεί από την ITU σε κάποιον φορέα. Δυστυχώς όμως, διοικούμεθα από ακατάλληλα πρόσωπα στις αρμόδιες θέσεις και ως προς αυτό φταίει ο ίδιος ο Λαός που ψηφίζει λάθος, με κριτήριο μόνο το προσωπικό συμφέρον.

Αν ο ίδιος έβλεπα το προσωπικό μου συμφέρον, με τις τόσες ευκαιρίες που μου παρουσιάστηκαν στην ζωή μου, ειλικρινά σήμερα θα ήμουν πάμπλουτος και δεν θα είχα ανάγκη να τρέχω καθημερινά στα 64 μου χρόνια για τον επιούσιο.

Όσον αφορά του παράνομους αναμεταδότες των αδειούχων που γράφει ο Θανάσης, ίσως δεν γνωρίζει πόσα πρόστιμα έχει επιβάλει η ΕΕΤΤ στους περιφερειακούς και τοπικούς σταθμούς και πόσους έχει στείλει στον εισαγγελέα, που ένας ένας τώρα σταθμός πληρώνοντας νομιμοποιεί τους αναμεταδότες του σύμφωνα με το άρθρο 9 του ν. 3548/2007.

Επίσης όλοι οι αναμεταδότες των Πανελληνίων σταθμών έχουν ήδη δωρεάν de jure νομιμοποιηθεί (χαριστικά βέβαια) πάλι με το άρθρο 9 του ν. 3548/2007, του εντιμότατου κ. Ρουσόπουλου. Είναι και αυτό μέσα στις αδικίες που διαπράττει η Πολιτεία υπέρ των ισχυρών και όπως γράφω στο παραπάνω κείμενό μου, κάτι πρέπει να αλλάξει τέλος πάντων σε αυτήν την Χώρα, που δεν έχει αλλάξει παρ' ότι οδεύουμε ολοταχώς προς τον γκρεμό.

Αυτές είναι οι απόψεις μου και δεν χρειάζεται να γράψω περισσότερα επί του ιδίου θέματος.

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
22 Nαι (Υπερ ) και μόλις 4 ΟΧΙ (κατά)  μέχρι τώρα στο αρχικό ερώτημα .

Αποσυνδεδεμένος sotos65

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
  • Τόπος: Χανιά
Δέκτες: Edision Argus, Technomate TM-5300D+ USB, Skystar HD2, Skystar2 (4.4.3 driver)
Κάτοπτρο: Tecatel 1.10X1.20
LNB: Shаrp BS1REL100W
Μοτέρ: Moteck SG2100

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Οι μοναδικοι τηλεοπτικοι σταθμοι που ξεκίνησαν νομιμα στην Ελλάδα ειναι η ΕΡΤ (πρώην ΕΙΡΤ) και MEGA. Ουτε κάν η ΥΕΔ ξεκίνησε νόμιμα. Οποτε οι αγαπητοι συμφορουμίτες παρακαλουνται να κοιτάζουν και λίγο πίσω τους τι άφησαν, και όχι μόνο που πατάνε τώρα.

Εστω Olorin που θέλει να ανοιξει κανάλι τώρα νόμιμα. Μπορει; Οχι. Φταιει; ΟΧΙ. Μπορουσε κάποια στιγμή, οποιαδήποτε στιγμή, στο παρελθόν, να ανοιξει νόμιμα; ΟΧΙ. Μπορουσε να ανοιξει παράνομα, χωρις να τον φάνε τα μεγάλα κεφάλια (που ειχαν τις γνωριμιες τους παρ' ολο που επαιζαν κι αυτοι παράνομα) ; ΟΧΙ.

Με όλο τον σεβασμό και την αγάπη που σας έχω,

ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ μας με την δηθεν νομιμότητά σας, αγαπητοι.

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, λυπάμαι αλλά θα αντιμετωπίζω ΚΑΘΕ εκπομπή πλήν της ΕΡΤ και του MEGA στο 7, αναλογική ή ψηφιακή, που λειτουργησε ή λειτουργεί,

ως ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

Και αυτό διότι ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ δεν εχει το δικαίωμα να επενδύσει στην τηλεόραση σήμερα. Πρέπει να παρανομήσει, και ΑΝ του βγεί.
Για αυτό τον λόγο, βεβαίως και πασίδηλα επικροτώ την προσπάθεια του κ. Βαλασέλη, ως μη εχοντας εναλλακτική οδό και ως εκ των περιστάσεων των τελευταίων χρόνων δεδικαιούμενη.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος sakis.kom

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2005
  • Τόπος: Athens - Greece
Θέλουν να κλείσουν μόνιμα τον σταθμό του Chris? ... να το κάνουν... αλλάααααα...................... πρώτα να κλείσουν όλους τους παράνομους της Αττικής (αναλογικούς και ψηφιακούς) με τα 9011, χαρτορίχτρες, κλεμμένα βίντεο κλιπ, βίντεο ΧΧΧ, τηλεπωλήσεις... που βγάζουν κέρδη τόσες ΜΕΓΑΛΟεταιρίες από αυτό... ας σταματήσουν να δίνουν λευκές άδειες σε κανάλια που είναι οι κουμπάροι τους, οι κολλητοί τους, οι μεγαλομπίζνεζμαν της Ελλάδας... ας φτιάξουν έναν σωστό χάρτη επιτέλους... ας δώσουν με χρέωση (δανεικές φυσικά) τις συχνότητες στα κανάλια... ας δώσουν και νόμιμα ένα μικρό φάσμα για δοκιμές και για χομπίστες....................... και μετά δεν πρόκειται να τους πω κουβέντα!!!!!!!!!!!

* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (23:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (23:44)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (23:15)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (22:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (21:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (20:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:14)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:30)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (17:12)
* Απ: Ovzon 3 @ 59.7° E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 21/11/2024 (14:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (11:54)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/11/2024 (10:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (08:57)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (04:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (01:08)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (00:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:39)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: maarinos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:37)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:38)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (19:17)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (19:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (19:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: anfoukas Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (18:01)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (17:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (15:47)