Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. όταν πριν απο χρόνια ο Βαλασελλης ξεκίνησε την προσπάθεια με τον Rage, ένας "δημοσιογράφος" απο το Αρχιπέλαγος τον έβριζε και έλεγε ότι είναι παράνομος. δεν είχαν σταθεί όμως στα λόγια, αλλά έκαναν και παρεμβολές στο σήμα του. ο Rage ήταν τότε αναλογικά στο κανάλι 59. έφτασαν δε στο σημείο να μετακινήσουν τον STAR απο την συχνοτητα 35 που ήταν αρχικά και να τον πάνε στο διαυλο 59. τελικά ο Βαλασέλλης τα μάζεψε και ούτε γάτα ούτε ζημιά. εννοώ δεν μπλέχτηκαν ΕΕΤΤ και ποινικά δικαστήρια. έλα όμως ντε που ο Βαλασέλληγςέιχε κάνει μια κάποια επένδυση, δεδομένου ότι στα χρονια λειτουργίας του RAGE είχαν αγοραστεί κάποπιες κονσόλες , είχαν γίνει κάποια στουντιο και γενικά έβγαινε για αρκετές ώρες ζωντανό πρόγραμμα με παρουσιαστέ ςκαλεσμένους κ.τ.λ. Στην εποχή της ψηφιακής μετάβασης ο Βαλασέλλης προσπάθησε να κάνει το ίδιο, ψηφιακά όμως. αρχικά βγήκε στον διαυλο 39, όπου μετά απο λίγο καιρό λειτουργίας, άρχισαν πάλι οι παρεμβολές. να σημειώσω ότι οι παρεμβολές γίνονταν απο ένα μόνο πανελ στραμμένο στο κέντρο της πόλης και έτσι δεν μπορώ να έχω ιδία άποψη για το τι γινόταν αφού εγώ έβλεπα συνεχώς καθαρό ΄σημα. άρχισαν λοιπόν οι αλλάγες στην συχνότητα που μια πήγαινε στο διαυλο 31 και μια στο 39 και το ανάποδο. η διαφορά ήταν ότι αυτός που έκανε τις παρεμβολές έπρεπε να ανεβαίνει συνεχώς στο βουνό για να αλλάζει συχνότητα στο πομπό, ενώ ο Χρηστος με τα συστήματα που είχε εγκαταστήσει άλλαζε την συχνότητα απο το κινητό του μέσω σύνδεσης vpn. η συνέχεια έιναι γνωστή με τον Βαλασέλλη να υποστηρίζει ότι η καρφωτή και οι παρεμβολές ήταν απο το ΑΡΧΙΕΛΑΓΟΣ. ΄τωρα όσον αφορά την LEILA που υποστηρίζει ότι ο Πετρόπουλος είχε πάθος με την Τηλεόραση, θα μου επιτρέψει να διαφωνήσω. το πρόγραμμα του σταθμού δεν βλεπόταν. όσο αφορά την ποιότητα του, αρκεί κάποιος να ανατρέξει στην σελίδα του ΕΣΡ για να δει τα πρόστιμα που έχει φάει απο συκοφαντικές δυσφιμήσεις και προσβολή προσωπικότητας. τα πολιτικά και ποινικά Δικαστήρια της Μυτιλήνης φιλοξενούν συχνά πυκνά τον Πετρόπουλο, ο οποίος σπάνια εμφανίζεται. Θεωρώ ότι το κεφάλαιο ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ όσον αφορά την τηλεόραση έχει κλέισει για την Μυτιλήνη. του μένει το ραδιόφωνο που πάιζει καλη μουσική, έχει και ζωντανές εκπομπές. αρκετά καλό. αν και η άδεια του έιναι για του 92,5 αυτός βγαίνει 87,6. never mind. έχω την εντύπωση ότι ο Πετρόπουλος αγόρασε άδεια ραδιοφωνικού σταθμού στην Μυτιλήνη (πρωην RADIO CITY) και όχι Τηλεοπτικού. Τον Τηλεοπτικό τον έφτιαξε μόνος του.