Να ρωτήσω έχω κεραία televes στο εξοχικό μου στο χωριό μου το Ευπάλιο η κεραία την έχω βάλει να κοιτάει προς την Αρόη,δεν είμαι μόνο εγώ και άλλοι σχεδόν σε όλο το χωριό έχουν γυρίσει της κεραιές τους προς την Αρόη και βλέπουν τα ψηφιακά βέβαια στην ανατολική πλευρά του χωριού κοιτάνε κάποιες κεραιές και προς Ξυλόκαστρο,διότι με το τοπικό κέντρο εκπομπής έχει να πατήσει τεχνικός απ τον Μάρτιο και έχουν χαλάσει τα καλώδια που συνδέουν τους δέκτες με τους πομπούς συγεκριμένα τα καλώδια με τον ήχο και δεν ακούγεται καθόλου ήχος,πέρα απ όλα αυτά εγώ συγκεκριμένα έχω έναν ενισχυτή ιστού απ το 2008 silver αλλά ενώ παίζει ξαφνικά μου μπουκώνει θόρυβο και τις συχνότητες με τα ψηφιακά της Αρόης 25,24 δεν μου τις πιάνει καθόλου με τον θόρυβο και πρέπει να τον βγάλω απ την μπρίζα και να τον ξαναβάλω και αν γιατί ύστερα πάλι βγάζει θόρυβο,λέω λοιπόν να αλλάξω ενισχυτή και να πάρω έναν mistral Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε τον συγκεκριμένο αυτόν που λέει φτάνει μέχρι 40db ενίχυση αυτός θα μου έχει καλό σήμα για τα ψηφιακά απ την Αρόη?
Συγχώνευση: Δεκέμβριος 28, 2017, 04:04:39 μμ
και κάτι άλλο μου λέει ότι υπάρχει ο ίδιος ενισχυτής σε ποιο μειωμένη τιμή αλλά χωρίς το τροφοδοτικό αυτό τι διαφορά έχει θα μου ενισχύσει εμένα κανονικά το σήμα μου?