Πολύ σωστά, άμα δει κανείς και τα κατάστιχα του εσουρού, στην Αθήνα μετά τους 102.5 δεν υπάρχουν σταθμοί με άδεια, παρά μόνο με βουνουλού. (Στη Χονολουλού στη Χονολουλού, εκεί θα πάει τρέλα δεν πάει αλλού)
Για να το σοβαρέψω (για γέλια είναι αυτή η χώρα) @neo11, ξέχασες τις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας που τις ζαχαρώνουν εδώ και καιρό οι μεγάλοι αθηναϊκοί σταθμοί κι έχουν ασκήσει και τις σχετικές πιέσεις, χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.
Προσωπικά, είμαι κατά των πανελλαδικών αδειών, και θα ήμουν πολύ φειδωλός με τις περιφερειακές άδειες. Κι αυτό γιατί πιστεύω ότι το ραδιόφωνο πρέπει να έχει τοπικό χαρακτήρα. Αν υπήρχε έλεγχος του ποιος παίρνει άδεια και με τι πρόγραμμα, εγώ θα έδινα περιφερειακή άδεια, μόνο αν ο σταθμός μπορεί να υποστηρίξει ότι έχει τοπικό χαρακτήρα για τις πόλεις τις οποίες καλύπτει. Θα μπορούσαν να το πιστοποιούν αυτό πχ με τοπικά στούντιο ή δημοσιογράφους ανταποκριτές. Απλά σκεφτείτε πόσο περίεργο είναι να είσαι στο αυτοκίνητό σου στις Σέρρες και να ακούς για την κίνηση στους δρόμους της Ξάνθης.