Είμαστε μαζί σου φίλε μου και οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι η ΕΡΤ θα παραμείνει, δεν θα χάσεις τη δουλειά σου και θα συνεχίσεις να μας δίνεις τις πολύτιμες πληροφορίες σου σε αυτό το φόρουμ.
Ο ήχος από τις ερπύστριες λείπει μόνο, ή μου φαίνεται?...
Ο Μιχαλίτσης περιγράφει τα πάντα για τις μεταδόσεις που αναφέρετε, στο:
Μίλησε και για το "μεγάλο αδεφό", ο οποίος αποφασίζει πριν από εμάς για εμάς.
Όταν μικροί στην δεκαετία του 70 βλέπαμε το μελλοντολογικό αριστούργημα του Όρσον Γουέλς με τίτλο 1984, ανατριχιάζαμε αλλά ελπίζαμε ότι δεν θα επιβεβαινόταν στην πραγματικότητα.
Σήμερα έχει επαληθευτεί πλήρως στην ουσία του.
Αν η ενημέρωση μας εξαρτάται μόνο από όσα θέλει να μάθουμε ο μεγάλος αδερφός, την βάψαμε.
Αν η Digea γίνει ο μοναδικός πάροχος στη χώρα και έχει τη δύναμη να κλείνει όσα προγράμματα δεν αρέσουν στο σύστημα (πχ τον 902 αυτές τις μέρες), υποχρεώνοντας όλους μας να μαθαίνουμε μόνο ότι λένε ο Πρετεντέρης, ο Μπάμπης και τα άλλα παπαγαλάκια της, το μέλλον θα γίνει πολύ δύσκολο.
Θέλω να ελπίζω ότι μέσα στις επόμενες μερες, όλη αυτή η ιστορία με τη ΝΕΡΙΤ και το σύνολο των φασιστικών τσαμπουκάδων στη φίμωση της μετάδοσης της ανοιχτής ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΡΤ, θα αποδειχθεί ένα προσωρινό ατόπημα.
Σήμερα έχουμε βέβαια το internet, το οποίο δεν είναι εύκολο να φιμώσεις.
Όσοι είμαστε στην Αθήνα, μπορούμε να πιάνουμε το μεγαλύτερο μέρος της μετάδοσης της ΕΡΤ από τον 902 που εκπέμπει αναλογικά στο κανάλι 28 από την Πάρνηθα.
Για την υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν εκατοντάδες μεταδόσεις μέσω Internet - η πλήρης λίστα με τα λινκ είναι στο:
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε