Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση
  • Δευ 3 Μαρ 2025, 20:51
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση  (Αναγνώστηκε 1146715 φορές)

0 μέλη και 43 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GTelect

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2014
Κάτι μου λέει πως η Digea θα πληρώνει περισσότερο ρεύμα από ότι είχε υπολογίσει αρχικά  :whistle

Αποσυνδεδεμένος GTelect

• Έμπειρο Μέλος
Παράθεση από: "PanosRadio"
Χθες παραδόθηκαν στα χερια εταιρίας εγκατάστασης και επέκτασης τηλεπικοινωνιακών δικτύων περίπου 40 παλέτες με πομπούς που προορίζονται για την Πελοπόννησο μόνο. Για ημερομηνίες δεν έχω πληροφορία, αλλά θα τορωτήσω και ελπίζω να το μάθω.
Αν η εταιρεία έχει έδρα από την πίσω πλευρά του Υμηττού της Digea είναι  ;)
Η ΕΡΤ δεν έχει παραγγείλει καν πομπούς, κάτι θέλει να πει το προηγούμενο μήνυμά μου  :whistle

Αποσυνδεδεμένος paksat

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Σάμος
GTelect, εννοείς ότι (ενδεχομένως;) η Digea αναλαμβάνει τα ψηφιακά της ΝΕΡΙΤ;
Κάτοπτρα: Gibertini OP 150 S (1) – Wave Frontier T-90 (1)
LNB: Inverto 0,2 dB (9)
Πολυδιακόπτες: SPAUN SMS 17089 NF (2) – SPAUN SUR 211 F (8)
Δέκτες: Technomate 6902HD-T2 Super (3) – Edision Progressiv HD Compact (3) - COSMOTE TV Kaon OTT (1)
9E–13E–16E–19,2E-23,5E-26E-28,2E-39E-42E

Συνδεδεμένος nick

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Κουτί θα της έρθει αν τα αναλάβει. Η άρχη έγινε με τις πρώτες μέρες της τότε ΕΔΤ (παλιά μεγαλεία). Γιατί να μη γίνει και η συνέχεια;

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
Παράθεση από: "GTelect"
Αν η εταιρεία έχει έδρα από την πίσω πλευρά του Υμηττού της Digea είναι  ;)
8-) Οι παλέτες αφορούν την Digea και η δεύτερη παρτίδα πομπών από R&S. Ήταν έτοιμες όταν οι δικοί μας ήταν στο εργοστάσιο στη Γερμανία.Μάλλον θα ενοικιάσουμε πομπούς από Digea  αλλά θέλουν αλλαγή όλοι συχνοτήτων και φίλτρων 8-)
Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Αποσυνδεδεμένος paksat

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Σάμος
teletkv, υπάρχει κάτι νεότερο για την έναρξη εκπομπής των πολυπλεξιών της ΝΕΡΙΤ μέσω Eutelsat 3E;
Κάτοπτρα: Gibertini OP 150 S (1) – Wave Frontier T-90 (1)
LNB: Inverto 0,2 dB (9)
Πολυδιακόπτες: SPAUN SMS 17089 NF (2) – SPAUN SUR 211 F (8)
Δέκτες: Technomate 6902HD-T2 Super (3) – Edision Progressiv HD Compact (3) - COSMOTE TV Kaon OTT (1)
9E–13E–16E–19,2E-23,5E-26E-28,2E-39E-42E

Αποσυνδεδεμένος lyricmyth19

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2012
εδω και δυο μερες στο hprt.gr στο τηλεοπτικο προγραμμα εχει σταματησει για την δευτερα 5/5/14 στις 5:45 το πρωι την εκπομπη σαν σημερα.υποθετω βασει αυτου οτι καπου στις 6 το πρωι θα γινει η αλλαγη απο δτ στο νεο ονομα.

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Θα το δούμε αυτό την Δευτέρα.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Και το ανέβασμα σε δορυφόρο από Δευτέρα και μετά.

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Παράθεση από: "teletkv"
8-) Οι παλέτες αφορούν την Digea και η δεύτερη παρτίδα πομπών από R&S. Ήταν έτοιμες όταν οι δικοί μας ήταν στο εργοστάσιο στη Γερμανία.Μάλλον θα ενοικιάσουμε πομπούς από Digea  αλλά θέλουν αλλαγή όλοι συχνοτήτων και φίλτρων 8-)
Nαι είναι για τη DIGEΑ απ'όσο ξέρω, και από την R&S, όπου οι διευθυντές της εταιρίας  (ναι, στην Παιανία βρίσκεται) είχαν κι εκείνοι πάει στο εργοστάσιο στη Γερμανία πριν λίγο καιρό. Επίσης ανέλαβαν κάποιες άλλες δουλειές όπως επισκευές κλπ σε κάποια Κ.Ε. της Digea. Άρα λάθος το έγραψα σε αυτό το θέμα, έτσι? :hammer
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (όταν επιστρέψει το ρεύμα!)

Αποσυνδεδεμένος GTelect

• Έμπειρο Μέλος
Παράθεση από: "paksat"
GTelect, εννοείς ότι (ενδεχομένως;) η Digea αναλαμβάνει τα ψηφιακά της ΝΕΡΙΤ;
Το είπε άλλος πριν απαντήσω  :D

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Είναι πιθανό να νοικιάσει πομπούς η ΝΕΡΙΤ από τη Digea αλλά να εκπέμπουν από τις εγκαταστάσεις των Κ.Ε. της Digea (οποτε θα έχει και επιπλέον κόστος στη ΔΕΗ) δεν το νομίζω GTelect. Γι αυτό και δόθηκε σε εργαζόμενο το κονδύλι των 5000 € για προετοιμασία των 24 Κ.Ε. Πελοποννήσου της ΝΕΡΙΤ από την ειδική διαχειρίστρια. Αλλιώς αν μπουν αλλού τι νόημα έχει η προετοιμασία; Μπορεί η Digea να πάρει κλ**** και να βάλει πομπούς στις εγκαταστάσεις-Κ.Ε. της ΝΕΡΙΤ;

Αποσυνδεδεμένος GTelect

• Έμπειρο Μέλος
Βασίλη πόσα MUX έχει η Digea? Και πόσα θα χρειαστεί?
Το ένα θα έμενε κλειστό, γι΄ αυτό γράφω πιο πάνω για περισσότερο ρεύμα  ;)

@PanosRadio καμία δουλειά σε κέντρα δεν έχουν αναλάβει, απλά πουλάνε κάποια πράγματα, κυρίως κεραίες και ενοικιάζουν αποθήκες εκεί πίσω από τον Γαβαλά. Ο Νίκος Μ. είναι παλιός μου φίλος και συνεργάτης.

@teletkv η πρώτη παρτίδα είναι. Η δεύτερη αργότερα μέσα στο Μάη. Για σας δεν έχω ακούσει να υπάρχουν πουθενά στο σύμπαν έτοιμοι πομποί. Είσαι σίγουρος?

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Οκ, κατάλαβα τι θες να πεις! Θα δούμε..

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Παράθεση από: "GTelect"
@PanosRadio καμία δουλειά σε κέντρα δεν έχουν αναλάβει, απλά πουλάνε κάποια πράγματα, κυρίως κεραίες και ενοικιάζουν αποθήκες εκεί πίσω από τον Γαβαλά. Ο Νίκος Μ. είναι παλιός μου φίλος και συνεργάτης.
Εμένα δουλεύει ο πατέρας μου εκεί, και ο κύριος Νίκος πεξαιρετικός άνθρωπος και ραδιοερασιτέχνης  ;)
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (όταν επιστρέψει το ρεύμα!)

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Αναρτήθηκε χθες στη Διαύγεια μια "Απόφαση ανάθεσης προμήθειας ανταλλακτικών συστήματος πολυπλεξίας ψηφιακής τηλεόρασης και υπηρεσιών εγκατάστασης", απο την Ειδική Διαχειρίστρια της ΕΡΤ στην Εταιρεία «SPACE HELLAS AE». Η ημερομηνία της Απόφασης ανάθεσης ήταν στις 16/4 πήρε πρωτόκολλο χθες 30/4 και εκτός του ποσού των 5.300 € δεν έχει άλλες λεπτομέρειες π.χ. για τοποθεσίες και χρόνους που ενδεχομένως θα φαίνονται στο συμφωνητικό που ακολούθησε χρονικά και δεν δημοσιοποιείται..
Μετά την Απόφαση προετοιμασίας των Κ.Ε. Πελοποννήσου σε άνθρωπο της ΔΤ, για μια άλλη φορά βλέπουμε κάτι που αφορά την ψηφιακή μετάβαση της ΝΕΡΙΤ να το έχει αναλάβει η μονάδα αυτή του Υπουργείου Οικονομικών. Πάντως αυτή η απόφαση (ιδιώτη εργολάβου εγκαταστάτη) ήταν μια από τις "8 πράξεις" που περιμέναμε άσχετα αν κάνουν μικρή ή μεγάλη δουλειά.

Αποσυνδεδεμένος moufas

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2013
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Στις 6 το απόγευμα της Κυριακής θα ξεκινήσει η εκπομπή σήματος της ΝΕΡΙΤ που θα διαδεχθεί τη ΔΤ. Σχεδόν έντεκα μήνες μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, η αλλαγή της σκυτάλης ανάμεσα στο μεταβατικό κανάλι της ΔΤ και τον οριστικό φορέα δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ΝΕΡΙΤ θα πραγματοποιηθεί στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, θα προηγηθεί αντίστροφη μέτρηση με χρονόμετρο στην οθόνη και στις 6 ακριβώς, ταυτόχρονα με την έναρξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα αλλάξει το λογότυπο του καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης.

Την πρώτη «καλησπέρα» της ΝΕΡΙΤ αναμένεται να πει η παρουσιάστρια των κεντρικών δελτίων του Σαββατοκύριακου Αντριάννα Παρασκευοπούλου, ενώ θα αποκαλυφθούν παράλληλα τα καινούρια γραφικά, τα σήματα και το νέο σκηνικό των ειδήσεων, το κόστος κατασκευής του οποίου άγγιξε τις 26.000 ευρώ σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια.

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι αν κάποιος μπει στο EPG του OTE TV, το πρόγραμμα όλης της επόμενης εβδομάδας που δίνει η ΔΤ είναι αυτό της... Μεγάλης Εβδομάδας. Είναι προγραμματισμένη η ακολουθία του νυμφίου, των παθών, εκπομπές με τίτλο Ω γλυκύ μου έαρ και δεν ξέρω και εγώ τι.
Η λογική με την οποία μεταδίδεται αυτή η πληροφορία με ξεπερνά, αφού σε άλλες περιπτώσεις που ένας σταθμός δεν στέλνει το πρόγραμμά του για να περαστεί στο epg, o οτε γράφει συνήθως "Μη διαθέσιμη πληροφορία", ή απλά το όνομα του σταθμού  πχ "tv kosmos", έστω το πρόγραμμα της προηγούμενης εβδομάδας, όχι δυο εβδομάδων πίσω.

Αποσυνδεδεμένος NetSurfer_g7

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2013
    • Τσεκάρετε και το blog μου
Στην επιγεια ψηφιακη το EPG φτανει μεχρι τις 5:45 το πρωι της δευτερας.Απο εκει και περα δεν υπαρχουν καθολου πληροφοριες.

• Satleo Maniac
εκει ακριβως σταματαει και το προγραμμα στο σαιτ της δτ.δευτερα 5:45

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Βρε μήπως ξεκινήσει η ΝΕΡΙΤ στις 6 το πρωί της Δευτέρας κι όχι στις 6 το απόγευμα της Κυριακής;

• Satleo Maniac
κ εγω αυτο ειχα γραψει προχτες οτι λογω του προγραμματος που ανεβασαν αρχιζει εξι η ωρα τη δευτερα το πρωι.παντως επικοινωνιακα η νεριτ ανυπαρκτη.δεν βγαζει μια διαφημιση,ενα δελτιο τυπου κατι να πει ξεκιναει τοτε η νεριτ και τα νεα της καναλια.

Συνδεδεμένος christos1414

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Καστορια
Παράθεση από: "Latinsoapsfever"
Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι αν κάποιος μπει στο EPG του OTE TV, το πρόγραμμα όλης της επόμενης εβδομάδας που δίνει η ΔΤ είναι αυτό της... Μεγάλης Εβδομάδας. Είναι προγραμματισμένη η ακολουθία του νυμφίου, των παθών, εκπομπές με τίτλο Ω γλυκύ μου έαρ και δεν ξέρω και εγώ τι.
Η λογική με την οποία μεταδίδεται αυτή η πληροφορία με ξεπερνά, αφού σε άλλες περιπτώσεις που ένας σταθμός δεν στέλνει το πρόγραμμά του για να περαστεί στο epg, o οτε γράφει συνήθως "Μη διαθέσιμη πληροφορία", ή απλά το όνομα του σταθμού  πχ "tv kosmos", έστω το πρόγραμμα της προηγούμενης εβδομάδας, όχι δυο εβδομάδων πίσω.

Μη το ξεχνας, ειμαστε στην Ελλαδα, το υπενθυμιζω σε οσους δεν το καταλαβαν!

:ontopic  
Εδω στη Καστορια, η Τουριστικη Επιχειρηση εστειλε την προηγουμενη Δευτερα (μετα του Θωμα) στα μπαρακια, εστιατορια, ξενοδοχεια και πανσιον  το προγραμμα του καραβιου για την Μεγαλη Εβδομαδα...μηπως για το 2015 ...????   :hammer   :hammer   :hammer
 :ontopic

Αποσυνδεδεμένος NetSurfer_g7

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2013
    • Τσεκάρετε και το blog μου
Τωρα εχουν αλλαξει το προγραμμα.Αντι για το Σαν σημερα ,στις 5:15 το πρωϊ της δευτερας ειναι προγραμματισμενη εκπομπη με τιτλο "Ο δρομος εχει την δικη του ιστορια" και τελειωνει 6:15.Απο κει και περα το χαος.Επισεις τις τελευταιες μερες οταν εχει καποια ταινια ή ντοκυμαντερ στο EPG αντι να γραφει τιτλο και περιγραφη γραφει απλως "ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ","ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ" ή "ΞΕΝΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ" χωρις να το προσδιοριζει..

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Παράθεση από: "Latinsoapsfever"

Προφανώς πρόκειται για bug του EPG. Από τη στιγμή που το EPG δεν ανανεώνεται με νέο πρόγραμμα για να σβήσει το παλιό μένει πάνω το παλιό και πατάει της προηγούμενης εβδομάδας στη νέα εβδομάδα. Δε το πρόσεξαν από τον ΟΤΕ να το σβήσουν.

Αποσυνδεδεμένος moufas

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2013
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
'Ολα είναι έτοιμα "τεχνικά" στην κρατική ραδιοτηλεόραση για το "κατέβασμα" του λογότυπου της ΔΤ και το "ανέβασμα" του νέου λογότυπου ΝΕΡΙΤ το οποίο επεξεργάστηκε η διαφημιστική εταιρεία BBDO Athens. Να σημειωθεί...
ότι στις 6 το απόγευμα της Κυριακής θα ξεκινήσει στον "αέρα" η εκπομπή σήματος της ΝΕΡΙΤ που θα διαδεχθεί τη ΔΤ στους δέκτες μας.
Το νέο λογότυπο που θα εμφανιστεί θα είναι μόνο το επεξεργασμένο κεφαλαίο γράμμα "Ν" δίνοντας την δυνατότητα στην εταιρεία για πιθανές μελλοντικές  σχετικές τροποποιήσεις. Έτσι την Κυριακή όπως μαθαίνουμε θα προηγηθεί αντίστροφη μέτρηση με χρονόμετρο στην οθόνη και στις 6 ακριβώς ταυτόχρονα με την έναρξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα αλλάξει το λογότυπο του καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης από ΔΤ σε Ν .Την πρώτη «καλησπέρα» της ΝΕΡΙΤ αναμένεται να πει η παρουσιάστρια Αντριάννα Παρασκευοπούλου, ενώ θα αποκαλυφθούν παράλληλα τα καινούρια γραφικά, τα σήματα και το νέο σκηνικό των ειδήσεων, το κόστος κατασκευής του οποίου άγγιξε τις 26.000 ευρώ σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια.
Είναι αλήθεια ότι το νέο λογότυπο της ΝΕΡΙΤ είναι "άριστα σχεδιασμένο" στις ανάγκες της εποχής αφού ακολουθεί το "φορμά" της "νέας ψηφιακής τεχνολογίας" και τις σύγχρονες τάσεις ενώ το χρώμα του απεικονίζει απόλυτα τα χρώματα της Ελλάδος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εντολή του Αντώνη Σαμαρά σε σύσκεψη στο Μαξίμου με την διοίκηση της ΝΕΡΙΤ και το Χρύσανθο Λαζαρίδη για "εν τάχει" τρεξίματος της ΝΕΡΙΤ στην διοίκηση της εταιρείας για να προλάβουμε την τουριστική περίοδο έδωσε το "πράσινο φως" για την άμεση εκπομπή της ΝΕΡΙΤ.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας μετά και την ανάθεση της ΝΕΡΙΤ από τον πρωθυπουργό στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου την πρωτομαγιά επιχειρείται να κερδηθεί χρόνος που χάθηκε στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα.
Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήδη ο πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ κ. Γεώργιος Προκοπάκης θα προχωρήσει σταδιακά σε περίπου τριάντα προσλήψεις επιτυχόντων του διαγωνισμού της ICAP ενώ έχει ζητήσει εκτάκτως λόγο εκλογών την έγκριση από τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και συμβάσεων έργου για την δημοσιογραφική κάλυψη των εκλογών χωρίς όμως για άγνωστο ακόμα λόγο να έχουν "εγκριθεί" βάζοντας σε κίνδυνο την "άρτια κάλυψη" των εκλογών από την ΝΕΡΙΤ και καταστρατηγώντας την σαφή εντολή Σαμαρά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη Δευτέρα το πρωί θα εκπέμπουν με νέα προγράμματα τα ραδιόφωνα της ΝΕΡΙΤ, ενώ μέσα στον Μάιο θα εκπέμψει και το δεύτερο τηλεοπτικό κανάλι ενώ το πρόγραμμα παρότι έχει εγκριθεί δεν έχουν υπογραφεί οι σχετικές συμβάσεις...
Τέλος να αναφέρουμε ότι γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση της ΝΕΡΙΤ να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους..

• Satleo Maniac
ωραια ακουγονται και μακαρι να προχωρησουν γρηγορα η διαδικασιες.παρολαυτα γιατι δεν βγαζουν μια ανακοινωση οτι ξεκινανε αυριο.ειναι σοβαρη σταση φορεα αυτη?btw το σημα που το βρηκε το φιμοτρο?φανταστικο ειναι η το κανονικο που θα χρησιμοποιηθει αραγε.ωραιο φαινεται παντως.

edit* το εχει στο hprt.gr στο τηλεοπτικο προγραμμα το σηματακι.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Δεν είναι φανταστικό .Εχει ήδη ανέβει το σήμα αυτό στο πρόγραμμα της "Ν"  (ΝΕΡΙΤ) Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Satleo Maniac
το διορθωσα στο σχολιο μου το ειδα.παρολαυτα ευχαριστω για την ενημερωση.για τα ραδιοφωνα παραμενει σημα στο σαιτ το ΔΡ.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
οκ  :)  Υπάρχει όμως ένα κενό, η ραδιοφωνία πώς θα λέγεται; Πάλι Ν? Τα προγράμματα; Το δεύτερο κανάλι της ΝΕΡΙΤ που θα έρθει? Εχω την εντύπωση ότι δεν τα έχουμε δει όλα ακόμα.

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην Σκύρο   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (20:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην Σκύρο   Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (20:19)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 03/03/2025 (19:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (17:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (16:54)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (16:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (16:12)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: Johnathens Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 03/03/2025 (16:01)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (14:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (14:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: electro Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (13:52)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 03/03/2025 (13:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κεφαλληνίας & Ζακύνθου)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (12:18)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Satmanic Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (12:12)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (12:12)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 03/03/2025 (11:57)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (11:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (11:15)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 03/03/2025 (11:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (11:01)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 03/03/2025 (10:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (10:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (09:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (00:20)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (00:06)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 02/03/2025 (23:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 02/03/2025 (23:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/03/2025 (19:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/03/2025 (18:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/03/2025 (15:37)